SJOKKBØLGER: Lars von Trier og hasn skuespillerstjerner Willem Dafoe og Charlotte Gainsbourg skapte sjokkbølger i Cannes med filmen "Antichrist".  Foto: All Over Press
SJOKKBØLGER: Lars von Trier og hasn skuespillerstjerner Willem Dafoe og Charlotte Gainsbourg skapte sjokkbølger i Cannes med filmen "Antichrist". Foto: All Over PressVis mer

Skaper sjokkbølger med lemlestings-scene

Journalist besvimte under visning i Cannes...

SEHER.NO: Den danske suksess-regissøren Lars von Trier (53) er for tiden aktuell med filmen "Antichrist", hvor man finner de prisbelønte skuespillerne Charlotte Gainsbourg (37) og Willem Dafoe (53).

"Sjokkfilmen", som den omtales som, ble blant annet vist under filmfestivale i Cannes i forrige måned, og ble hyllet som et mørkt og særdeles rystende mesterverk.

Gainsbourg vant også prisen for beste kvinnelige skuespiller for sin rolletolkning.

Det er imidlertid ventet at filmen vil vekke enda sterkere reaksjoner når den nå har verdenspremiere.

Se trailer til filmen nederst i saken!

"Anitchrist" inneholder nemlig flere svært grove sexscener, i tillegg til en grusom kjønnslemlesting, skriver Dagbladet.

I et ferskt intevju med avisen, innrømmer von Trier at scenen, hvor Gainsbourgs rollefigur knuser testiklene til Dafoe med en vedkubbe, for så å onansere ham til han ejakulerer blod, kanskje vil sjokkere noen.

Ifølge regissøren skjedde det imidlertid også morsomme ting under innspillingen av det som omtales som filmens groveste scene.

- Vi brukte to pornoskuespillere som stand-ins. Det var kaldt i den lille hytta vi filmet i, men mannen la seg ned på gulvet og kvinnen, vel, gikk i gang. Men ingenting skjedde. Etter 15 minutter holdt hun fortsatt på. Så kikket den mannelige skuespilleren bort på meg og kremtet. Det er visst slik at det ikke er lov å nå klimaks uten regissørens godkjennelse, men hva visste jeg, humrer von Trier.

Dersom man skal se filmen, må man imidlertid være forberedt på flere rystende scener. Dagbladets journalist i Cannes skal til og med ha besvimt under visningen...

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Forsvarer klitoris-avklipning!