Brooklyn Beckham og Nicola Peltz:

Skaper rykteflom

Én spesiell detalj får kommentarfeltet til å koke.

FORLOVET: Brooklyn Beckham og Nicola Peltz forlovet seg for ett år siden. Nå tror flere at de har giftet deg i hemmelighet. Foto: Janet Mayer / Splash News / NTB
FORLOVET: Brooklyn Beckham og Nicola Peltz forlovet seg for ett år siden. Nå tror flere at de har giftet deg i hemmelighet. Foto: Janet Mayer / Splash News / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Neste uke er det ett år siden Victoria (47) og David Beckhams (46) eldste sønn, Brooklyn Beckham (22), forlovet seg med skuespillerkjæresten Nicola Peltz (26).

Forlovelsen kom bare et halvt år etter at de bekreftet forholdet i januar 2020.

Kjendissønnen delte den gledelige nyheten på Instagram - med denne bildeteksten: «For to uker siden spurte jeg min sjelevenn om hun ville gifte seg med meg og hun sa ja!».

Og nå - et drøyt år senere - er det mange som lurer på om Beckham og Peltz har giftet seg i all hemmelighet. Årsaken er et bilde de delte på Instagram i helgen, der man tydelig kan se at de begge har ring på fingeren.

FORLOVET: Emilie Stordalen har forlovet seg! Det tok hele familien del i. Video: TV 2 Vis mer

Spekulasjoner

I kommentarfeltet har det strømmet inn med spørsmål om det unge paret nå har lovet evig troskap til hverandre.

«Er du gift nå? Giftering på venstrehånden?», skriver en fan - med henvisning til ringen på Brooklyn Beckhams venstre hånd.

«Har du giftet deg?», spør en annen.

Innlegget har skapt stort engasjement, og har i skrivende stund fått over 300 000 likerklikk.

Andre i kommentarfeltet slår like godt fast at de har giftet seg, og skriver rett og slett «gratulerer». Verken Beckham eller Peltz har selv kommentert gifteryktene hittil. Det som i hvert fall er sikkert, er at paret er svært forelsket i hverandre - noe de ikke er redd for å vise i sosiale medier.

Beckham har tilbrakt mye tid hos kjæresten i USA under pandemien, selv om det betyr at kjendissønnen har vært langt borte fra resten av familien i Storbritannia.

Bildene ble for øvrig delt dagen før kjendissønnens foreldre hadde bryllupsdag. Victoria og David Beckham giftet seg 4. juli 1999, og kan dermed skryte av hele 22 års ekteskap.

OVERRASKER: Victoria Beckham har for lengst byttet ut dansesko og popstjerne-liv med stiletthæler og et nytt liv som motedesigner. Men det betyr ikke at hun har glemt gamle kunster. Video: Victoria Beckham / Instagram Vis mer

Intime bilder

Beckham og Peltz har flere ganger vekket oppsikt med intime bilder på Instagram. I september i fjor delte Peltz et innlegg der man kunne se henne og kjæresten sammen i sengen, noe som resulterte i godt over 100 000 likerklikk.

«Litt kjærlighet under nedstengningen», skrev hun til sine 1,9 millioner følgere.

Ifølge svenske Expressen skal noen av bildene være tatt av Beckham selv, som er svært fotointeressert. Tidligere har han også omtalt forloveden som sin «muse», og det er derfor ikke sjelden at han bruker henne som både inspirasjonskilde og modell til bildene sine.

STJERNEMØTE: Denne selfien, av Pia Tjelta og David Beckham, er det flere som har fått med seg. Dette er historien bak. Video: Kåss til kvelds, NRK Vis mer

Beckhams forlovede er født og oppvokst i New York, og er datter av den amerikanske forretningsmannen og milliardæren Nelson Peltz (79) og modell Claudia Heffner Peltz.

26-åringen har blant annet medvirket i filmen «Transformers: Age of Extinction», sammen med stjerner som Mark Wahlberg (50) og Titus Welliver (59).

LES OGSÅ: - Tror ikke forholdet vil vare

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer