Rihanna:

Skaper reaksjoner: - Skrytete

Artistens tå-pynt skal ha en svimlende prislapp.

DYR PYNT: Rihanna sparer tilsynelatende ikke inn på smykker. Foto: Frederic J. Brown / AFP / NTB
DYR PYNT: Rihanna sparer tilsynelatende ikke inn på smykker. Foto: Frederic J. Brown / AFP / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det går mot sommer, og mange bytter ut joggesko med sandaler eller andre lettere sko. Artisten Rihanna (35) er ikke et unntak, men de aller fleste har trolig ikke råd til å pynte tærne i samme grad som henne.

I en video på TikTok, som hun senere slettet, viste nemlig artisten frem litt ekstra bling på tærne. I videoen går «Diamonds»-sangeren i høye hæler, med bare tær og på den ene tåen har hun en tåring med en stor, glitrende diamant.

Til videoen skal hun ha skrevet «Quiet luxury», som kan oversettes til «Stille luksus».

Mange sperret opp øynene da de så videoen, og til tross for at den er slettet fra stjernens sosiale medier, går den nå sin seiersgang på det store internettet.

Noe av grunnen til det store engasjementet er trolig prislappen på tåringen Rihanna bærer.

Smykkeekspert Maxwell Stone informerer Page Six at tåringen koster rundt svimlende én million dollar. Det tilsvarer ikke mindre enn rundt 11 millioner norske kroner.

Ifølge smykkeeksperten bærer ringen en pæreformet diamant på ni karat, og den utradisjonelle formen på diamanten skal symbolisere selvstendighet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer