Jay Cutler og Kristin Cavallari:

Skaper reaksjoner med eksens tidligere venninne

- Vent, er det jenta som Kristin sparket?

SJOKKERER: Jay Cutler får kritikk etter at han ble sett sammen med tv-profilen Shannon Ford. Her avbildet sammen med tidligere ektefelle Kristin Cavallari. Foto: Brian Kersey/AP/NTB
SJOKKERER: Jay Cutler får kritikk etter at han ble sett sammen med tv-profilen Shannon Ford. Her avbildet sammen med tidligere ektefelle Kristin Cavallari. Foto: Brian Kersey/AP/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tidligere i år ble det kjent at ekteskapet mellom Kristin Cavallari (33) og Jay Cutler (37) hadde kommet til veis ende, men nå ser det imidlertid ut til at sistnevnte har fått sansen for en annen reality-profil.

Cavallaris eks-venninne og tidligere ansatt, Shannon Ford (27), ble nemlig nylig sett sammen med 37-åringen, noe som har skapt sterke reaksjoner hos fansen. Det melder Us Weekly.

I et Instagram-innlegg postet av Cutler kan man nemlig se han og Ford kose seg med «østers og vin». Og videoen sendte sjokkbølger gjennom NFL-stjernens kommentarfelt.

- Dette er drama

Cavallari, kjent fra den populære TV-serien «The Hills», fikk også sin egen - kortvarige - realityserie, kalt «Very Cavallari». Her ble man kjent med Ford, som blant annet jobbet for Cavallaris smykkemerke, men som også var en god venninne av sjefen sin.

De tidligere arbeidskollegaene skal imidlertid ha hatt en nokså rotete avslutning på vennskapet, noe som fansen neppe har lagt i glemmeboka. Cavallari skal nemlig ha gitt Ford sparken etter å anklaget henne for å gjøre en dårlig jobb.

Nå vekker Ford altså oppsikt atter en gang, etter å ha dukket opp i en video på Instagram-kontoen til Cavallaris eksmann.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer