Jay Cutler og Kristin Cavallari:

Skaper reaksjoner med eksens tidligere venninne

- Vent, er det jenta som Kristin sparket?

SJOKKERER: Jay Cutler får kritikk etter at han ble sett sammen med tv-profilen Shannon Ford. Her avbildet sammen med tidligere ektefelle Kristin Cavallari. Foto: Brian Kersey/AP/NTB
SJOKKERER: Jay Cutler får kritikk etter at han ble sett sammen med tv-profilen Shannon Ford. Her avbildet sammen med tidligere ektefelle Kristin Cavallari. Foto: Brian Kersey/AP/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tidligere i år ble det kjent at ekteskapet mellom Kristin Cavallari (33) og Jay Cutler (37) hadde kommet til veis ende, men nå ser det imidlertid ut til at sistnevnte har fått sansen for en annen reality-profil.

Cavallaris eks-venninne og tidligere ansatt, Shannon Ford (27), ble nemlig nylig sett sammen med 37-åringen, noe som har skapt sterke reaksjoner hos fansen. Det melder Us Weekly.

I et Instagram-innlegg postet av Cutler kan man nemlig se han og Ford kose seg med «østers og vin». Og videoen sendte sjokkbølger gjennom NFL-stjernens kommentarfelt.

- Dette er drama

Cavallari, kjent fra den populære TV-serien «The Hills», fikk også sin egen - kortvarige - realityserie, kalt «Very Cavallari». Her ble man kjent med Ford, som blant annet jobbet for Cavallaris smykkemerke, men som også var en god venninne av sjefen sin.

De tidligere arbeidskollegaene skal imidlertid ha hatt en nokså rotete avslutning på vennskapet, noe som fansen neppe har lagt i glemmeboka. Cavallari skal nemlig ha gitt Ford sparken etter å anklaget henne for å gjøre en dårlig jobb.

Nå vekker Ford altså oppsikt atter en gang, etter å ha dukket opp i en video på Instagram-kontoen til Cavallaris eksmann.

Under videoen har Cutler skrevet: «Østers og vin», og tagget både Shannon Ford og den tredje personen i videoen, vennen Mark «Chuy» Block (43).

Under videoen finner man også flere sjokkerte fans som forbereder seg på et dramatisk utfall som følge av videoen.

- THIS IS DRAMA, skriver en Instagram-konto.

- Jay rører i gryta. Dette kommer nok til å skape masse drama, skriver en annen.

DØDSFALL: Kristin Cavallari, kjent fra «Laguna Beach» og «The Hills», mistet broren sin i 2015. Det har hun tidligere latt være å uttale seg om, men nå åpner hun opp om den tunge tiden. Video: TV 2 Sumo, Viafree Vis mer

Flere er også sjokkert over at Cutler omgås med akkurat Ford med tanke på fortiden hennes med Cavallari. Flere av kommentarene referer blant annet til sangen «Savage» av Megan Thee Stallion (25), som på norsk kan oversettes til «villmann».

- Vent, er det jenta som Kristin sparket, skriver en Instagram-bruker under videoen.

- Villmann!! Legg ned hammeren min venn, råder en annen.

- Jeg har mistet all respekt for deg, skriver en tredje.

ANKLAGES: «The Real Housewives of Beverly Hills»-profilen Denise Richards anklages for å ha ligget med venninnen, Brandi Glanville. Video: Hayu hos TV 2 Sumo / Rød Løper Vis mer

Verken Kristin Cavallari, eksmannen eller eksvenninnen har i skrivende stund kommentert hendelsen.

For øvrig bør det også nevnes at Shannon Ford er i et forhold med sangeren John Gurney, som hun nylig feiret tre år sammen med. Dermed var det neppe romantiske undertoner i utflukten hennes med Jay Cutler.

Fikk sparken

Shannon Ford dukket opp i første sesong av «Very Cavallari» etter at hun ble ansatt som leder for sosiale medier i forbindelse med Cavallaris smykkemerke «Uncommon James».

Til å begynne med blomstret vennskapet deres, men det skal ha falmet etter at venninnene kranglet om Fords angivelig dårlige arbeidsmoral.

Kranglingen skal ha oppstått etter at Ford glemte å legge ved en tilknyttet lenke i kundenes nyhetsbrev, slik at de ikke kunne trykke seg videre til varene og dermed ble hindret i å handle fra smykkemerket. Det skriver Us Weekly.

Den anspente stemningen skal likevel ha økt etter at Cavallari anklaget 27-åringen for å ha ignorert e-poster gjentatte ganger og kostet firmaet mye penger. Deretter fikk Ford sparken fra lederstillingen.

- Jeg har kommet opp med så mange unnskyldninger på dine vegne over halvannet år nå. Jeg har forsvart deg. Og i det siste har jeg spurt meg selv hvorfor. Jeg må si deg opp, sa Cavallari til Ford i første episode av sesong to av «Very Cavallari», ifølge People.

KARDASHIAN: Da Tristan Thompson og Khloe Kardasians datter True fylte ett år, ble eksene gjenforent etter utroskapsdramaet. Det gikk ikke helt knirkefritt for seg. Vis mer

Ford skal i etterkant ha påstått at «Uncommon James»-gründeren sparket henne grunnet «personlige omstendigheter» og forklarte at vennskapet deres begynte å bli «giftig».

Hun skal ha forlatt showet som følge av «løgner som ble funnet på».

LES OGSÅ: Slår tilbake mot utro-rykter etter bruddet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer