Leni Klum:

Skaper overskrifter med nytt bilde

17 år gamle Leni Klum følger i sin berømte mors fotspor.

KJENDISDATTER: Leni Klum har fått flere oppdrag i motebransjen. Først nå får hun lov av moren. Foto: Manuele Manigarotti/Pa Photos/NTB
KJENDISDATTER: Leni Klum har fått flere oppdrag i motebransjen. Først nå får hun lov av moren. Foto: Manuele Manigarotti/Pa Photos/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

På slutten av 90-tallet slo den tyske supermodellen Heidi Klum (48) for alvor gjennom som modell, etter at hun den gang var på coveret av Sports Illustrateds bikiniutgave.

I dag kan man vel trygt si at resten er historie for Klum, som har vært avbildet på de fleste magasinforsider, samt gått på catwalken for verdens største motehus.

Tidligere har 48-åringen avslørt at spesielt datteren Helene (17), eller Leni Klum som hun går under, ønsker å følge i sin berømte mors fotspor, og før jul så det ut til at drømmen var på vei til å gå i oppfyllelse.

Da debuterte nemlig 17-åringen som modell på forsiden av tyske Vogue.

«Jeg er i ekstase over mitt første cover! Jeg hadde det så gøy på settet med tyske Vogue, og jeg kunne ikke drømt om en bedre start. Takk for at du var ved min side, Heidi Klum», Skrev Leni på Instagram til et bilde av forsida som ble tatt av fotograf Chris Colls.

På forsiden var hun avbildet med moren, men også nå stjeler den unge modellspiren oppmerksomheten fra 48-åringen.

BEKLAGER: Høsten 2018 røpet supermodellen Heidi Klum at hun aldri besvarte en tekstmelding fra rapstjernen Drake, der han ba henne med ut på date. Hos Ellen DeGeneres røpet hun hvordan han reagerte da hun endelig svarte ham. Vis mer

Matcher

I forbindelse med Dolce & Gabbanas moteshow i Venezia, Italia, fikk 17-åringen nylig sin debut på catwalken for motehuset - og nå går bilder av henne sin seiersgang i utenlandsk presse.

Det er imidlertid bildet hun har delt med moren på Instagram som skaper flest overskrifter. På bildene, som er delt med Lenis 947 000 følgere, poserer mor og datter i matchende glitterkjoler i sølv.

«Matcher med mamma», skriver kjendisdatteren til bildene.

Hollywood Life mener duoen ser ut som tvillinger, mens andre medier skriver at hun er som snytt ut av nesa på moren.

I tillegg til Leni, har supermodellen også barna Henry (15), Johan (14) og Lou (11).

SINNSYKT: At halloweenfeiring har blitt en stor greie, også her til lands, er ikke å stikke under en stol. Men dronningen av utkledning er og forblir Heidi Klum. Sjekk den syke forvandlingen. Reporter: Thea Hope. Video: Heidi Klum/Rød Løper Vis mer

Avslo datterens tilbud

Eldstedatteren kom til verden i mai 2004, kort tid etter at supermodellen og den italienske forretningsmannen Flavio Briatore gikk hver til sitt. Fem år senere ble Leni adoptert av Klums daværende ektemann Seal (58).

I likhet med andre kjendisbarn har 17-åringen flere ganger fått muligheten til å være modell tidligere. Tidligere har imidlertid Klum fortalt at hun alltid har avslått tilbud datteren har fått.

Dette begrunnet hun med at hun ville beskytte datterens privatliv. Men nå har imidlertid pipa fått en annen lyd, noe som bunner i at hun er blitt gammel nok, ifølge moren.

FØDT INN I RAMPELYSET: Den 20 år gamle modellen Iris Law har to verdensberømte foreldre, og er nå på vei til å være på «alles» lepper. Video: Instagram / NTB / Rød Løper Vis mer

- Jeg har alltid tenkt at hun har vært for ung. Vi har alltid vært fast bestemt på å holde barna unna offentlighetens søkelys. Men hun kjører bil nå og hun er 16 år, så jeg fant ut at hvis hun kan gjøre det, så kan hun også være modell, hvis det er det hun ønsker, utdypet Klum.

Hun påpekte imidlertid at hun som mor selvsagt ønsker at datteren skal få gjøre det hun ønsker.

- Industrien er fantastisk, jeg elsker det, og jeg har vært i industrien i over 20 år, men det er også mye reising. Du må være en sterk person, spesielt som kvinne må du være sterk, la hun til.

LES OGSÅ: Overrasker med gammelt bilde

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer