Nicki Minaj:

Skaper overskrifter: - Ble impotent av vaksinen

Den britiske statsministeren er ikke imponert over rapperens uttalelser.

I HARDT VÆR: Nicki Minaj har tirret på seg fans og britiske politikere. Foto: John Angelillo/UPI/Shutterstock/NTB
I HARDT VÆR: Nicki Minaj har tirret på seg fans og britiske politikere. Foto: John Angelillo/UPI/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er fremdeles folk som har delte meninger om man bør la seg vaksinere eller ei mot Covid-19. En av dem som foreløpig ikke er overbevist om at vaksinering er riktige vei å gå, er rapperen Nicki Minaj (38).

Ifølge Sky News avslørte artisten at grunnen til at hun ikke deltok under helgens MTV Awards var fordi hun nylig ble corona-smittet, og hun har ikke har latt seg vaksinere fordi hun ønsker å gjøre bedre research først.

- Burde skamme seg

Mandag hevdet også Minaj at en venn av fetteren hennes ble impotent etter å ha tatt vaksinen. Dette skaper nå overskrifter.

«Fetteren min i Trinidad vil ikke vaksinere seg fordi kompisen hans gjorde det og ble impotent. Testiklene hans hovnet opp. Det var bare noen uker før han skulle gifte seg, og nå har jenta avlyst bryllupet. Så be for å finne svar og vær sikker på at du er komfortabel med valget du tar, ikke mobbet», tvitret hun til sine 22 millioner følgere.

38-åringen, som er født i Trinidad og oppvokst i New York, ble raskt gjort narr av på sosiale medier etter å ha delt dette innlegget. Men det er ikke bare fansen som reagerer på Minajs uttalelser.

Den britiske statsministeren Boris Johnson og den britiske helseministeren Chris Whitty kritiserer nå stjernen for å spre usannheter om at vaksinen kan lede til impotens, skriver Sky News.

- Det er en rekke myter som svirrer rundt. Noen av disse er fullstendig latterlige og noen er helt klart skapt for å spre frykt. Dette er en av dem, sa Whitty da en reporter spurte hva han synes om rapperens uttalelse under en pressekonferanse i Downing Street tirsdag.

CORONA-SKEPSIS: Leif Einar Lothe mener han og Svein Østvik ikke har noe å gjøre i «Debatten», og overlege Elisabeth Toverud Landaas hadde dette å si til «Charter-Svein». Reporter: Agusta Magnusdottir. Video: NRK. Vis mer

Helseministeren fortalte videre at det finnes «mennesker som prøver å avskrekke andre fra å ta en vaksine som kan redde liv eller hindrer dem i å få livsforandrende skader».

- Beklageligvis så vet mange av disse menneskene at de sprer usannheter, men fortsetter å gjøre det likevel. Etter min mening, så burde de skamme seg, delte han, ifølge nettstedet.

«Jeg elsker ham»

Statsminister Boris Johnson innrømmet at han vet lite om hvem rapperen er.

- Jeg er ikke så kjent med hva Nicki Minaj driver med som jeg kanskje burde være. Men jeg er kjent med Nikki Kanani, en superstjerne av en lege som har talt for dere mange ganger, og som vil fortelle dere at vaksiner er fantastiske og at alle burde ta dem, fortalte han og presiserte:

- Det er derfor jeg foretrekker å høre på Nikki Kanani.

TREND: Denne TikTok-trenden skaper reaksjoner. Leger og eksperter er nå redde for at den skal øke skepsisen til coronavaksinene. Video og reporter: Klaus Holm Fjellro / Dagbladet TV. Musikk: Epidemicsound. Vis mer

Pressekonferansen i Storbritannia har ikke gått Nicki Minaj hus forbi. Hun ser derimot ikke ut til å ta den britiske statsministeren og helseministeren seriøst.

Tirsdag deler nemlig artisten en video fra pressekonferansen i Downing Street på Twitter hvor hun skriver følgende til Boris Johnsons kommentar:

«Jeg elsker ham selv om jeg tipper at han disser meg? Åh den aksenten! Jaaaaa kjære!!»

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer