Katy Perry:

Skaper hodebry: - Skummelt!

Flere lurer nå på om artisten er et menneske eller en robot.

VEKKER OPPSIKT: Katy Perry rundet nylig av sitt årelange «residency» i Las Vegas. Nå skaper et klipp fra en av superstjernas siste konserter full forvirring på sosiale medier. Vis mer
Publisert

De seneste årene har det ikke vært rent sjelden at artist Katy Perry (38) har skapt overskrifter.

Det er heller ikke rent sjelden at det dukker opp elleville konspirasjonsteorier om de største verdensstjernene, og nå føler flere fans seg skråsikre på at Perry egentlig ikke er et menneske, men en robot.

GRAVID: Superstjerna Katy Perry venter barn med skuespillerkjæresten Orlando Bloom, og er slett ikke redd for å vise fram sin høygravide mage. Video: Rød Løper Vis mer

Det melder blant andre Page Six.

Vekker oppsikt

Det var under en konsert i Las Vegas, hvor hun har hatt en årelang «residency», at hun tilsynelatende hadde en liten «glitch».

På en video, som de seneste dagene har gått viralt på blant annet TikTok, kan man nemlig se at hun tilsynelatende sliter med å holde det ene øyet åpent.

I videoen, som du kan se i toppen av denne saken, kan man også se 38-åringen holde fingrene mot tinningen, noe fansen tolker som at hun forsøker å hindre øyelokket fra å henge.

FALLER AV STOLEN: Superstjerna Katy Perry faller av stolen i et havfruekostyme på American Idol. Video: American Idol Vis mer

Perry har foreløpig ikke kommentert hva som egentlig skjer i videoen, til tross for at den har blitt møtt med både bekymring og fornøyelse.

Menneske eller robot?

Flere har nemlig tatt til sosiale medier for å uttrykke sin mening om «robot»-hendelsen.

«Klonen hennes feilet. Det er skummelt!» skriver en på TikTok, ifølge Page Six, mens en annen legger til:

«Roboten hennes ser ut til å feile ganske mye».

Katy Perry og Russel Brand filmet i LA i forbindelse med at Kate ble dumpet av Russel via en SMS. Video licensed from Splash Vis mer

«Denne bitchen er en robot, herregud, vi visste det», legger en tredje til, mens en fjerde påpeker:

«Det var ikke øyegreia som var rar, men det var det faktum at hun latet som det ikke skjedde og bare fortsatte med showet».

Flere ser imidlertid på hendelsen med humor, og påpeker blant annet at hun ligner en dukke.

«Den babydukken du hadde som liten hvor det ene øyet hele tida lukket seg …», skriver en humoristisk, mens en annen skriver at «hun må ha mistet internettforbindelsen».

LES OGSÅ: - Full fart hele tiden

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer