Hailey og Justin Bieber:

Skaper gravid-forvirring på Instagram

Venter stjerneparet barn, eller er det bare en aprilspøk?

EKTEPAR: Justin Bieber delte mandag to bilder på Instagram som tilsier at han og kona venter barn. Foto: Skjermdump, Instagram / NTB Scanpix
EKTEPAR: Justin Bieber delte mandag to bilder på Instagram som tilsier at han og kona venter barn. Foto: Skjermdump, Instagram / NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mandag delte popstjernen Justin Bieber (25) et ultralydbilde på Instagram, noe som kunne tyde på at han og kona Hailey (22) venter sitt første barn sammen.

Med tanke på datoen, 1. april, er kommentarfeltet splittet, og en rekke fans mener det er en god, gammeldags aprilspøk de er blitt offer for.

Oppmerksomme fans bet seg også raskt merke i at ultralydbildet som sangstjernen delte er nøyaktig likt det som kommer opp hvis man Googler ordet «ultrasound», og Hailey kommenterte «Ha-ha, veldig morsomt» under bildet - noe mange tolket som at bildet og nyheten faktisk var en aprilspøk.

Også datoen på bildet er feil, da det er fra februar. Dermed slo mange seg til ro med at det hele var en spøk, før Bieber delte nok et bilde.

Denne gangen la han ut et bilde som fikk fansen til å klø seg i hodet. Bildet, som ser ut til å være fra et legekontor, viser modellen som tar seg på magen under en gynekologisk undersøkelse, med to leger rundt seg og følgende bildetekst:

«Hvis dere trodde det var en aprilspøk».

If U thought it was April fools

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

Bekreftet spøken

Selv om Instagram-innleggene til popstjernen sikkert skapte en god del forvirring, valgte Bieber til slutt å bekrefte at det hele var en aprilspøk. En time eller to etter at ultralydbildet ble publisert, la han nemlig ut et nytt, falskt ultralydbilde - der fosteret er erstattet av en hundevalp.

I teksten til bildet skriver «Sorry»-sangeren:

- Vent, herregud, er det ... APRILSNARR!

Se dette innlegget på Instagram

Wait omg is that a,,, APRIL FOOLS

Et innlegg delt av Justin Bieber (@justinbieber)

Virvelvindromanse

Etter et langvarig vennskap innledet Justin Bieber og Hailey Baldwin et romantisk, men kortvarig forhold i 2016. Etter bare noen måneder ble det slutt, og modellen uttalte kort tid etter bruddet at det var komplisert å være sammen med en verdensberømt stjerne.

I juni i fjor tok duoen derimot opp kontakten igjen, og denne gangen gikk det fort i svingene for turtelduene. Kun en måned senere forlovet de seg, og i september giftet de seg i all hemmelighet i et rettslokale i New York.

I februar avslørte stjerneparet, som begge er religiøse, at deler av grunnen til at de valgte å gi hverandre sine ja så raskt var fordi de hadde valgt å vente med sex til ekteskapet.

- Gud ber oss ikke la være å ha sex fordi han vil ha regler. Han gjør det for å beskytte oss mot å bli såret. Jeg tror sex kan forårsake mye smerte. Noen ganger har mennesker sex fordi de ikke føler seg bra nok. Fordi de mangler egenverd. Både kvinner og menn gjør dette, forklarte popstjernen i et intervju med Vogue.

Justin Bieber på Norgesbesøk. Tar over Senkveld-showet han selv er gjest i. Vis mer

Gravidspekulasjoner

Videre avslørte Bieber til bladet at han før han traff Baldwin igjen hadde han levd i et selvpålagt sølibat i over ett år fordi han hadde «et reelt problem med sex». Han beskrev det som en avhengighet som hadde sluttet å gi ham glede, og ved å avstå fra sex følte han seg nærmere Gud.

- Jeg ville på den måten dedikere meg til Gud på nytt fordi jeg følte virkelig at det var bedre for min sjels tilstand. Og jeg tror at Gud velsignet meg med Hailey som et resultat av dette. Det finnes fordeler. Man blir belønnet for god oppførsel, sa han den gangen.

Etter at den raske ekteskapsinngåelsen ble kjent har det blitt spekulert på om duoen giftet seg fordi Baldwin var gravid. Dette avkreftet paret i intervjuet, og 22-åringen sa at hun ønsker å vente et par år til før hun blir mor.

RYKTESTORM: Justin Bieber gikk nylig ut mot de som mente ekteskapet til han og Hailey Bieber var en bløff. En fersk video med de to turtelduene viser hvordan forholdet mellom han og Hailey virker å være mer enn bare oppspinn. Vis mer

LES OGSÅ: Brudd med kjæresten for Jan Thomas

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer