«Frustrerte fruer»:

Skaper full forvirring

Et mistenksomt Twitter-innlegg får «Frustrerte fruer»-fansen til å drømme stort for 2022.

COMEBACK: Flere fans spekulerer på et comeback fra den populære serien «Frustrerte fruer». Her er Marcia Cross, Teri Hatcher og Felicity Huffman avbildet i serien i 2004. Foto: Danny Feld / ABC-TV / Kobal / Rex / Shutterstock Editorial / NTB
COMEBACK: Flere fans spekulerer på et comeback fra den populære serien «Frustrerte fruer». Her er Marcia Cross, Teri Hatcher og Felicity Huffman avbildet i serien i 2004. Foto: Danny Feld / ABC-TV / Kobal / Rex / Shutterstock Editorial / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I 2004 begynte den nå verdenskjente TV-serien «Desperate Housewives», kjent som «Frustrerte fruer» her til lands, å rulle over amerikanske TV-skjermer på kanalen ABC.

Serien tok slutt i 2012, men nå spekulerer flere fans på om et comeback er rett rundt hjørnet.

Nylig ble det nemlig delt et bilde på seriens offisielle Twitter-profil som raskt fikk stor oppmerksomhet.

«Venter 'desperat' på 2022», lød Twitter-innlegget.

Det er imidlertid ikke bare teksten som kan tolkes som et hint om et mulig comeback for serien, men flere har også lagt merke til at bildet ser nokså ferskt ut.

«Er det ny sesong?», «Jeg savner dem», «Herregud, jeg ber om at dette er en kunngjøring om ny sesong», lød noen av kommentarene under Twitter-innlegget.

Stor suksess

I TV-serien, som utspilte seg i Wisteria Lane i den fiktive byen Fairview i Eagle State, fulgte vi livene til fire husmødre.

Susan Mayer (Teri Hatcher), Lynette Scavo (Felicity Huffman), Bree Van De Kamp (Marcia Cross) og Gabrielle Solis (Eva Longoria) var seriens hovedkarakterer, og historien ble fortalt gjennom deres døde nabo, Mary Alice Young (Brenda Strong) i hele åtte sesonger.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer