Tom Cruise:

- Skaper full forvirring

Flere medier hevder at Hollywood-stjernen har funnet kjærligheten på ny. Det er derimot ikke alle som er like enig.

DELTE MENINGER: Romanseryktene florerer rundt Tom Cruise og skuespillerkollega Hayley Atwell. Her avbildet under innspillingen av «Mission: Impossible 7». Foto: Andrew Medichini / AP / NTB
DELTE MENINGER: Romanseryktene florerer rundt Tom Cruise og skuespillerkollega Hayley Atwell. Her avbildet under innspillingen av «Mission: Impossible 7». Foto: Andrew Medichini / AP / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det har gått åtte år siden Hollywood-stjernen Tom Cruise (58) og Katie Holmes (42) gikk hver til sitt. I etterkant har det blant annet florert romanserykter rundt skuespiller Elisabeth Moss (38) og Cruise, og på et tidspunkt ble det også hevdet at de to hadde giftet seg.

Det har i etterkant blitt avkreftet av Moss.

- Jeg fikk i hovedsak meldinger av folk som lurte på hvorfor jeg ikke hadde sagt noe. Vennene mine var også forvirret, men de gjorde for det meste narr av meg, i og med at de visste at det ikke var sant, sa 38-åringen i mars da hun gjestet talkshowet «Watch What Happens Live with Andy Cohen».

OPPGJØR MED RYKTEFLOMMEN: Elisabeth Moss har tidligere avkreftet at det var noen romanse mellom hun og Tom Cruise. Foto: Magnus Sundholm / Shutterstock / NTB
OPPGJØR MED RYKTEFLOMMEN: Elisabeth Moss har tidligere avkreftet at det var noen romanse mellom hun og Tom Cruise. Foto: Magnus Sundholm / Shutterstock / NTB Vis mer

Ny flamme?

Nå er det derimot en helt annen kvinne som skal ha fanget Hollywood-stjernens oppmerksomhet. Det melder flere medier, deriblant The Sun og Fox News . Romanseryktene florerer nemlig mellom Cruise og den britiske «Mission: Impossible 7»-kollegaen Hayley Atwell (38).

Duoen skal ifølge The Sun nylig ha blitt observert mens de holdt hender på filmsettet. De to skal virkelig ha funnet tonen under filminnspillingen i Roma og Storbritannia.

SØT MUSIKK?: Kilder hevder at Tom Cruise og Hayley Atwell har funnet tonen. Foto: Matteo Nardone / Shutterstock Editorial / NTB
SØT MUSIKK?: Kilder hevder at Tom Cruise og Hayley Atwell har funnet tonen. Foto: Matteo Nardone / Shutterstock Editorial / NTB Vis mer

En kilde i filmproduksjonen forteller til The Sun at Cruise og den 20 år yngre skuespilleren fant tonen fra dag én.

- Lockdown og alle vanskelighetene som fulgte med, førte dem enda nærmere hverandre og de har blitt ganske uatskillelige, forteller kilden, og legger til:

- De har tilbrakt flere timer sammen, og hun har vært i leiligheten hans i London. De går godt overens og begge virkelig veldig lykkelige.

MENER DET ER USANT: Det er derimot ikke alle som mener at Tom Cruise har funnet kjærligheten med Hayley Atwell. Foto: Ian West / Pa Photos / NTB
MENER DET ER USANT: Det er derimot ikke alle som mener at Tom Cruise har funnet kjærligheten med Hayley Atwell. Foto: Ian West / Pa Photos / NTB Vis mer

Det skal imidlertid nevnes at ikke alle er enige om at Cruise har funnet kjærligheten på ny. En kilde til People mener at det absolutt ikke er noe på gang mellom de to skuespillerkollegene.

- Det er ikke sant i det hele tatt, lyder det fra en kilde til People.

Tom Cruise og Hayley Atwell har hittil ikke kommentert romanseryktene.

GJENFORENT: Jennifer Aniston og Brad Pitt gjenforenes for første gang på skjermen siden 2001. Vis mer

Raste mot filmcrewet

Romanseryktene kommer for øvrig bare kort tid etter at Cruise, som nylig gjestet Norge med filmcrewet, ble rasende da han så noen av dem bryte coronareglene.

- Ser jeg dere gjøre det igjen, er dere faen meg ute, sa en rasende Tom Cruise i et lydopptak den engelske avisen The Sun hadde fått tak i.

Det var under opptak for filmen i Storbritannia at det sprakk for Hollywood-stjernen. Da så Cruise at to medlemmer av crewet sto for nærme hverandre ved en dataskjerm.

SKJELLER UT CREWET: Tom Cruise skjeller ut filmcrewet under innspillingen av «Mission: Impossible 7» etter at to i crewet hadde stått for nærme hverandre. Reporter: Christian Roth Christensen Foto/video: Paramount Picures/NTB/Dagbladet Vis mer

- Vi er gullstandarden. De er hjemme i Hollywood og lager filmer nå på grunn av oss. Fordi de tror på oss og det vi gjør. Jeg er på telefonen hver jævla kveld med filmstudioer, forsikringsselskaper, produsenter. Og de ser på oss, og bruker oss for å lage sine filmer. Vi skaper tusenvis av jobber, jævler (motherfuckers journ.anm.). Jeg vil aldri se det der igjen. Aldri! kjeftet Cruise i lydopptaket.

- Så beklager, men jeg er over unnskyldningene deres. Jeg har sagt det til dere, og hvis dere ikke gjør det, er dere ute. Vi stenger ikke ned denne jævla filmen! Er det forstått? Ser jeg dere gjøre det igjen, er dere faen meg ute, var blant det andre Hollywood-stjernen uttalte.

Deretter skal Cruise ha pekt på personer som sto rundt.

- Du kommer til å koste ham jobben. Forstår du hva jeg vil? Forstår du ansvaret jeg har? Dersom dere ikke kan være rimelige, vil dere få sparken, sa Cruise.

Tom Cruise er kjent for å gjøre mange av sine egne stunts i filmene sine. Her er han på rød løper for Mission Impossible 5, der han blant annet hang fra et fly. Vis mer

Flere ekteskap

Tom Cruise har hatt mange forhold opp gjennom årene. Fra 1987 til 1990 var han gift med skuespiller og produsent Mimi Rogers (64). Samme år som han skilte lag med Rogers, giftet han seg med skuespiller Nicole Kidman (53).

Paret fikk to barn sammen, datteren Isabella (27) og sønnen Connor (25). I 2001 besluttet imidlertid Kidman og Cruise å gå hver til sitt. Kidman har tidligere uttalt at det var Cruise som plutselig ville skilles, og at bruddet kom som lyn fra klar himmel.

1998: Her er Nicole Kidman og Tom Cruise avbildet i 1998. Foto: REX / NTB
1998: Her er Nicole Kidman og Tom Cruise avbildet i 1998. Foto: REX / NTB Vis mer

Årsaken til skilsmissen skal ha vært at den kontroversielle scientologikirken, som 58-åringen har vært medlem av siden 1990, ikke likte Kidman.

Ekteskapet mellom Cruise og Kidman er for lengst er et tilbakelagt kapittel, men fans og sladderblader har til stadighet dratt temaet opp igjen. Dét til tross for at paret selv sjelden uttaler seg om tiden som ektefeller. Kidman har tidligere uttalt at mye av grunnen, skyldes hennes nåværende ekteskap.

«BIG LITTLE LIES»: Den stjernespekkede serien, med blant annet Nicole Kidman, Reese Witherspoon og Meryl Streep på rollelisten, er tilbake med ny sesong. Video: HBO. Vis mer

- Jeg liker ikke å snakke om ekser og ting rundt det fordi jeg er gift. Jeg er veldig lykkelig gift, og har to små jenter. Så det føles nesten respektløst ovenfor både Tom og Keith å prate om dette. Derfor prøver jeg å holde meg til nåtiden, har hun fortalt tidligere på «Today show», ifølge The Insider.

Fem år etter bruddet med Kidman giftet Cruise seg for tredje gang med skuespiller Katie Holmes (42), men ekteskapet skulle også her vise seg å ikke vare. De gikk hver til sitt i 2012, og sammen har de datteren Suri (14).

LES OGSÅ: Derfor flyktet han fra Hollywood

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer