Matthew Perry:

Skaper full forvirring

«Friends»-stjernen deler kryptisk Twitter-innlegg.

KRYPTISK MELDING: «Friends»-stjernen Matthew Perry (foran i midten) delte onsdag kveld et Twitter-innlegg som fikk fansen til å gå amok, og med et håp om en reunion med «Friends»-skuespillerne. Her er Perry avbildet sammen med Matt LeBlanc, David Schwimmer, Courteney Cox og Jennifer Aniston i 1998. Foto: NTB Scanpix
KRYPTISK MELDING: «Friends»-stjernen Matthew Perry (foran i midten) delte onsdag kveld et Twitter-innlegg som fikk fansen til å gå amok, og med et håp om en reunion med «Friends»-skuespillerne. Her er Perry avbildet sammen med Matt LeBlanc, David Schwimmer, Courteney Cox og Jennifer Aniston i 1998. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den ikoniske humorserien «Friends» gikk som en farsott over internasjonale, så vel som norske tv-skjermer, gjennom store deler av 1990-tallet.

Tv-serien opparbeidet seg raskt en enorm fanskare verden over, og siden seriens slutt i 2004 er det flere håpefulle fans som har ytret ønske om en reunion.

Onsdag kveld fikk håpet et nytt liv da «Friends»-stjernen Matthew Perry (50), best kjent i rollen som Chandler Bing i tv-serien, delte et innlegg på Twitter.

50-åringen skrev nemlig følgende kryptiske melding til sine 1, 5 millioner følgere:

- Store nyheter kommer.

Blandede reaksjoner

Twitter- innlegget har allerede skapt reaksjoner blant fansen, og flere har begynt å spekulere på om det kan tenkes at det blir en aldri så liten «Friends»-reunion i nærmeste framtid.

- Matthew, vi har savnet deg utrolig mye. Uansett om nyheten bare er at du skal tvitre mer eller om det noe så stort som at du skal være med i filmer igjen, blir vi glade. Du har ingen anelse om hvordan jeg følte det, jeg bokstavelig talt hoppet ut av senga og begynte å skrike fordi jeg savner deg, skriver en av 50-åringens fans på Twitter.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer