KRYPTISK MELDING: «Friends»-stjernen Matthew Perry (foran i midten) delte onsdag kveld et Twitter-innlegg som fikk fansen til å gå amok, og med et håp om en reunion med «Friends»-skuespillerne. Her er Perry avbildet sammen med Matt LeBlanc, David Schwimmer, Courteney Cox og Jennifer Aniston i 1998. Foto: NTB Scanpix
KRYPTISK MELDING: «Friends»-stjernen Matthew Perry (foran i midten) delte onsdag kveld et Twitter-innlegg som fikk fansen til å gå amok, og med et håp om en reunion med «Friends»-skuespillerne. Her er Perry avbildet sammen med Matt LeBlanc, David Schwimmer, Courteney Cox og Jennifer Aniston i 1998. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Matthew Perry:

Skaper full forvirring

«Friends»-stjernen deler kryptisk Twitter-innlegg.

Publisert

Den ikoniske humorserien «Friends» gikk som en farsott over internasjonale, så vel som norske tv-skjermer, gjennom store deler av 1990-tallet.

Tv-serien opparbeidet seg raskt en enorm fanskare verden over, og siden seriens slutt i 2004 er det flere håpefulle fans som har ytret ønske om en reunion.

Onsdag kveld fikk håpet et nytt liv da «Friends»-stjernen Matthew Perry (50), best kjent i rollen som Chandler Bing i tv-serien, delte et innlegg på Twitter.

50-åringen skrev nemlig følgende kryptiske melding til sine 1, 5 millioner følgere:

- Store nyheter kommer.

Blandede reaksjoner

Twitter- innlegget har allerede skapt reaksjoner blant fansen, og flere har begynt å spekulere på om det kan tenkes at det blir en aldri så liten «Friends»-reunion i nærmeste framtid.

- Matthew, vi har savnet deg utrolig mye. Uansett om nyheten bare er at du skal tvitre mer eller om det noe så stort som at du skal være med i filmer igjen, blir vi glade. Du har ingen anelse om hvordan jeg følte det, jeg bokstavelig talt hoppet ut av senga og begynte å skrike fordi jeg savner deg, skriver en av 50-åringens fans på Twitter.

- Åh, vær så snill og si at du skal vise deg på tv igjen. Jeg har savnet deg, følger en annen opp med i et Twitter-innlegg.

- Vi trenger enten en reunion, en film, en miniserie eller en dokumentar. Men, vi trenger noe «Friends»-relatert, mener en tredje.

Det er imidlertid ikke alle som er like fornøyde med Perrys annonsering. Flere uttrykker sin frustrasjon over at 50-åringen ikke velger å utdype Twitter-innlegget noe mer.

- Ikke lek med følelsene mine på denne måten, skriver en.

- Du kan ikke bare si dette og ikke noe mer?, spør en annen.

- Ikke gi meg dette håpet, skriver en annen av 50-åringens fans.

Hintet om reunion

Perrys Twitter-innlegg kommer bare noen måneder etter at «Friends»-kollegaen Jennifer Aniston (50) hintet om at hun «jobber med noe» sammen med «Friends»-kollegaene Courteney Cox (55), Lisa Kudrow (56), Matt LeBlanc (52), David Schwimmer (53) og Perry.

POPULÆR: «Og nå er vi Instagram FRIENDS også. Hei Instagram», skriver den amerikanske stjerna Jennifer Aniston (50) på Instagram tirsdag ettermiddag. Reporter: Marte Nyløkken Helseth / Dagbladet TV Vis mer

Det avslørte Aniston da hun gjestet «The Ellen DeGeneres Show» i oktober i fjor. Etter å ha avvist muligheten for en ny «Friends»-sesong for n-te gang, sa Aniston til DeGeneres:

- Vi vil gjerne få til noe, men vi vet ikke hva dette «noe» er. Så vi bare prøver. Vi jobber med noe.

På oppfølgingsspørsmål om hva dette «noe» kunne være, svarte Aniston unnvikende. Hun ville verken bekrefte eller avkrefte om det for eksempel kunne dreie seg om en film.

LITT AV EN GJENG: «Friends»-stjernene fikk stjernestatus over natta på 1990-tallet, og ble gode venner. Det er de fortsatt. Foto: NTB Scanpix
LITT AV EN GJENG: «Friends»-stjernene fikk stjernestatus over natta på 1990-tallet, og ble gode venner. Det er de fortsatt. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Avviste ryktene

Det skal imidlertid nevnes at i forrige måned avviste Schwimmer ryktene om en «Friends»-reunion i et intervju med The Guardian, ifølge Sky News.

I intervjuet fortalte Schwimmer at han ikke har et ønske om å gjenopplive karakterene fra den velkjente tv-serien.

- Jeg tror bare ikke at det er mulig med tanke på alle sine forskjellige karrierebaner. Jeg tror alle føler det samme - hvorfor rote til hva som føltes som den rette måten å avslutte serien på?, spurte Schwimmer.

- Jeg vil ikke gjøre noe for pengene. Det må være fornuftig på en kreativ måte, og ingenting jeg har hørt hittil som har blitt presentert for oss, gir mening, fortsatte ham.

LES OGSÅ: Justin Bieber sover i trykkammer

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer