Bella og Gigi Hadid:

Skaper full forvirring med nytt bilde

Et nytt bilde av Bella og Gigi Hadid får fansen til å klø seg i hodet.

GRAVIDSPØK: Det tok ikke lang tid før flere av Bella Hadids fans begynte å spekulere på litt av hvert etter at hun delte et bilde av seg selv sammen med sin gravide storesøster Gigi Hadid. Foto: Astrid Stawiarz /NTB
GRAVIDSPØK: Det tok ikke lang tid før flere av Bella Hadids fans begynte å spekulere på litt av hvert etter at hun delte et bilde av seg selv sammen med sin gravide storesøster Gigi Hadid. Foto: Astrid Stawiarz /NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I mai bekreftet supermodell Gigi Hadid (25) at hun venter barn med tidligere One Direction-medlem Zayn Malik (27). Nylig delte den vordende moren også bilder av babymagen sin på Instagram - til fansens store glede.

Nå er det bare noen uker igjen til babyen melder sin ankomst og foreldrene kan juble, mens lillesøster Bella Hadid (23) kan glede seg over å bli tante.

I anledning storesøsterens graviditet deler Bella nå et artig bilde som tydelig viser at hun står i solidaritet sammen med høygravide Gigi.

Instagram-bildet, som er tatt 11. juni, viser Bella og Gigi fra siden hvor de holder rundt hver sin respektive mage.

«To boller i ovnen, men min er fra burgeren min og Gigis er fra Zayn. Jeg elsker dere begge så utrolig høyt. Jeg klarer ikke slutte å gråte», skriver Bella i innlegget.

Klør seg i hodet

Bildet har allerede rukket å få over fire millioner likerklikk og kommentarene strømmer inn.

Det skal imidlertid nevnes at flere virker å være svært forvirret over bildet, og det ser ut som at enkelte måtte kikke en ekstra gang på Instagram-innlegget, før de til slutt innså at Bella ikke venter barn i likhet med søsteren.

SØSKENKJÆRLIGHET: Gigi og Bella Hadid virker å ha et svært nært bånd. Foto: New Media Images /NTB
SØSKENKJÆRLIGHET: Gigi og Bella Hadid virker å ha et svært nært bånd. Foto: New Media Images /NTB Vis mer

«Herregud. Jeg tenkte: JAAA, jeg kan sitte barnevakt for to babyer, men så leste jeg hva du skrev og en burger-baby teller ikke», skriver forfatter Eva Chen (40).

«Herregud, jeg trodde hun var gravid», følger en annen opp med.

«Gratulerer Bella, hvem er barnefaren?» spør en tredje ivrig følger.

«Herregud, jeg fikk hjerteinfarkt et sekund».

SETTES UT: I «Ex and the City» får Linn Wøyen Lenes kjæresten til å svette når hun forteller om resultatet av en graviditetstest. Video: Dplay/Rød Løper Vis mer

Andre derimot mener at bildet betyr at Gigi har født babyen.

«Gråter du fordi babyen har kommet???» spør en.

«Hun har født babyen. Det er slik jeg tolker dette innlegget. Hun burde jo ha termin rundt dette tidspunktet», lyder en annen kommentar.

Bella har hittil ikke svart på følgernes spekulasjoner.

Hyllet søsteren

23-åringen har ikke lagt skjul på at hun gleder seg stort til å bli tante. Som nevnt ovenfor delte Gigi flere bilder av gravidmagen sin forrige måned, og da benyttet Bella anledningen til å dele et av bildene på Instagram-story.

«Jeg kommer til å bli tante. Jeg er så stolt av deg Gigi. Du er en glødende gudinne for lys, kjærlighet, eventyr og glede. Velsigne deg», skrev hun, ifølge People.

Se dette innlegget på Instagram

growin an angel :)

Et innlegg delt av Gigi Hadid (@gigihadid)

Bella var imidlertid ikke den eneste som var begeistret over gravidbildene. I kommentarfeltene rant det inn med komplimenter, der flere virket å elske det de så.

«Nydelig», «spesielt» og «slående vakker» var blant komplimentene 25-åringen mottok. Flere av Gigi Hadids modellkolleger var for øvrig blant dem som hadde kommentert.

«Så, så vakker. Gratulerer, engel!» skrev Lily-Rose Depp (21).

«Wow», fulgt av en emoji som gråter og en emoji med hjerteøyne, lød meldingen fra Victoria's Secret-kollega Elsa Hosk (31).

UØNSKET: Supermodellen Gigi Hadid måtte ta grep da en uventet gjest tok seg opp på catwalken under moteuka i Paris. Video: Rød Løper/AP DV Vis mer

Gråt over mat

Alle de tre innleggene har i skrivende stund minst 6 millioner likerklikk hver. Til sammenligning hadde Gigis tre forrige Instagram-innlegg «bare» et par millioner likerklikk hver.

Supermodellen har som nevnt tidligere uttalt seg om graviditeten, blant annet om hva hun har vært spesielt fysen på. Det viste seg nemlig at bagel var noe hun hadde spist hver eneste dag etter at hun ble gravid.

Hadid avslørte overfor Jimmy Fallon (45) at familien hennes til og med fikk «Cake Boss»-profilen Buddy Valastro (43) til å lage en kake av bagels til 25-årsdagen hennes. Dette fikk modellen til å ty til tårene.

- Jeg vet ikke om det var hormonene jeg opplever akkurat nå eller bare følelser knyttet til karantene, men jeg gråt hvert femte minutt i en time hver gang jeg tenkte på at Buddy lagde kaken min, fortalte hun.

LES OGSÅ: Full forvirring etter nytt bilde

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer