Kristin Cavallari og Jay Cutler:

Skaper full forvirring med gjenforening

Deler kryptisk Instagram-innlegg sammen med eksmannen.

SAMMEN IGJEN?: Etter at Kristin Cavallari delte et bilde av seg selv sammen med eksmannen Jay Cutler er dere flere fans som klør seg i hodet. Her avbildet i 2019. Foto: Jason Kempin / AFP / NTB
SAMMEN IGJEN?: Etter at Kristin Cavallari delte et bilde av seg selv sammen med eksmannen Jay Cutler er dere flere fans som klør seg i hodet. Her avbildet i 2019. Foto: Jason Kempin / AFP / NTB Vis mer
Publisert

Det er ikke ukjent at kjendispar finner tilbake til hverandre igjen etter å ha vært skilt og flyttet fra hverandre.

Dermed er det kanskje ikke så rart at flere fans er håpefulle om at dette også gjelder «The Hills»-stjernen Kristin Cavallari (34) og Jay Cutler (37). I fjor annonserte stjerneduoen at de skulle skilles etter å ha vært et par i ti år. Sammen har de barna Camden (8), Jaxon (6) og Saylor (5).

«Med stor sorg har vi etter ti år sammen besluttet å gå fra hverandre», skrev realitystjernen i et innlegg på Instagram, og fortsatte:

«Vi har bare kjærlighet og respekt for hverandre og er dypt takknemlige for tiden vi har hatt sammen, minner vi har skapt, og barna vi er så stolte av. Dette er bare en situasjon hvor to mennesker har vokst fra hverandre. Vi ber om at alle respekterer privatlivet vårt mens vi prøver å finne vei i denne vanskelige tiden for familien».

KARDASHIAN: Da Tristan Thompson og Khloe Kardasians datter True fylte ett år, ble eksene gjenforent etter utroskapsdramaet. Det gikk ikke helt knirkefritt for seg. Vis mer

Sammen igjen?

Bakgrunnen for hvorfor fansen nå tror at eksparet kan ha funnet tilbake til hverandre er et bilde av de to sammen delt på Cavallaris Instagram. Cutler har for øvrig også delt det samme bildet på sin Instagram.

Flere medier omtaler saken, deriblant E Online.

«10 år. Kan ikke ødelegge det», skriver de begge til bildet.

I kommentarfeltet strømmer det inn med spørsmål fra fansen, og det er trolig flere som klør seg i hodet over hva som egentlig foregår mellom eksparet.

«Jeg vet ikke hva som foregår, men jeg elsker hva enn dette er», kommenterer influenser Caroline Lunny.

«Jeg er så forvirret», lyder en annen kommentar.

«Hva er det som foregår?» spør en tredje.

«Er dere sammen igjen? Jeg håper det. Ekteskap er vanskelig. Aldri gi opp», kommenterer en fjerde.

GJENFORENT: Jennifer Aniston og Brad Pitt gjenforenes for første gang på skjermen siden 2001. Vis mer

- De er single

Bildet har allerede rukket å få nesten en halv million likerklikk, og det er tydelig at fansen ønsker seg et svar på om de kan ha blitt et par igjen. Hittil har imidlertid ingen av dem forklart bakgrunnen for gjenforeningen.

En kilde hevder derimot til People at det ikke er snakk om en romantisk gjenforening.

- De er venner og single. De vil alltid stå opp for hverandre uansett hva.

Det skal nevnes at det ikke er første gang at paret har vært gjenforent siden skilsmissen. I anledning «Father's Day» i fjor som ble markert i USA og en rekke andre land i juni, delte Cavallari et innlegg på Instagram, der det kom frem at hele familien tilbrakte dagen sammen.

«Very Cavallari»-stjernen hadde delt et bilde av de tre barna, samtidig som hun gratulerte sin tidligere ektemann med farsdagen i bildeteksten.

«Sparte det beste til slutt. Gratulerer med farsdagen, Jay. Vi hadde en vakker dag sammen i går, hjemme i mitt nye hus. Moderne familie? Familiesamarbeid? Uansett hva du kaller det, prøver vi å finne veien som best vi kan. Og det jeg vet, er at våre tre barn er lykkelige over å ha ham som sin far. Forhåpentligvis får alle tre litt av det hjertet av gull», skrev hun.

DØDSFALL: Kristin Cavallari, kjent fra «Laguna Beach» og «The Hills», mistet broren sin i 2015. Det har hun tidligere latt være å uttale seg om, men her åpnet hun opp om den tunge tiden. Video: TV 2 Sumo, Viafree Vis mer

Delte bilde med ekskjæresten

Kort tid senere skapte Cavallari nok en gang overskrifter, men denne gangen var det ikke i forbindelse med Cutler.

Cavallari hadde nemlig delt et bilde av seg selv sammen med ekskjæreste og skuespiller Stephen Colletti (34), på Instagram.

Bakgrunnen for den enorme oppmerksomheten var at Instagram-bildet kom bare fire måneder etter at Cavallari og Cutler, delte nyheten om at de skulle skilles etter ti år som par.

Til det ovennevnte bilde med eksen skrev «The Hills»-stjernen følgende:

«2004 eller 2020?!»

Det tok ikke lang tid før flere begynte å spekulere i kommentarfeltet til bildet, og samtlige stilte spørsmål ved om de to hadde funnet tilbake til hverandre.

Noen måneder senere brøt Cavallari tausheten om gjenforeningen med ekskjæresten. Det gjorde hun i podkasten «On The List».

- Jeg synes det er veldig flott at folk fremdeles er så investerte og at det tar folk tilbake til den tiden. Og alle bare: «Herregud, er de sammen igjen?» Jeg er veldig glad i Stephen, og 15 år senere er vi fortsatt veldig gode venner, fortalte hun i podkasten, ifølge People, og la til:

- Men, nei. Jeg tok med barna mine til Laguna Beach hvor jeg traff mange mennesker, jeg traff ikke bare Stephen. Så det var en veldig morsom tur, men det er alt det var.

LES OGSÅ: - Han vet at hun er ferdig

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer