Kendall Jenner:

Skaper full forvirring med dette

Nye bilder av Kendall Jenner og Devin Booker får fansen til å spekulere.

GIFTERING: Fansen sitter igjen med et stort spørsmål etter bildedrysset fra Kendall Jenners og Devin Brookers romantiske nyttårshelg. Foto: Kendall Jenner / Instagram
GIFTERING: Fansen sitter igjen med et stort spørsmål etter bildedrysset fra Kendall Jenners og Devin Brookers romantiske nyttårshelg. Foto: Kendall Jenner / Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I motsetning til resten av Kardashian/Jenner-klanen har modell og realitystjerne Kendall Jenner (26) holdt kortene tett til brystet når det kommer til forholdet med basketballspilleren Devin Brooker (25).

I juni i fjor bekreftet imidlertid Jenner at hun var i et forhold med Brooker, på det tidspunktet hadde de datet i et år.

POPULÆR: Kendall Jenner har over 122 millioner følgere på Instagram, og hos Ellen DeGeneres fortalte hun om populariteten. Video: TV3 / Rød Løper Vis mer

Selv om paret en rekke ganger ble tatt på fersken ute på dater valgte de å holde forholdet privat - i hvert fall så privat det lot seg gjøre som superstjerner.

Vi har hørt lite fra paret siden de i juni bekreftet forholdet, men nå vekker imidlertid nye bilder av paret oppsikt hos fansen.

Får fansen til å lure

Søndag postet Jenner et bildedryss fra nyttårshelgen på Instagram. Paret skal ha tilbrakt helgen i Phoenix Suns, ifølge Mirror - som er blant mediene som omtaler saken.

På ett bilde poserte den 26 år gamle modellen med en flaske tequila, ikledd en flerfarget genser og en festlig tiara hvor det sto «Godt nyttår». Paret kan også sees nyte et glass vin og slappe av foran en peis.

Men det er et bilde av paret som får fansen til å lure.

KRANGEL: Det ble høylytt krangel mellom søstrene Kendall Jenner og Kourtney Kardashian etter de var på en hyttetur. Vis mer

På det aktuelle bildet holder Booker et vinglass, og dersom man ser nærmere på hånden hans kan man se noe som ligner svært mye på en giftering.

Det har fått fans over hele verden til å undre seg:

Har «Keeping Up With Kardashian»-stjernen og basketballspilleren giftet seg i all hemmelighet?

En kommentar lyder: «Har han på seg en giftering?», mens en annen spurte: «Noen andre som legger merke til ringen på hånden hans???».

Hvorvidt paret har blitt smidd i hymens lenker eller ikke er foreløpig uvisst. Begge har til gode å uttale seg om rykteflommen.

PINLIGE SPØRSMÅL: De tidligere turtelduene Kendall Jenner og Harry Styles møttes til duell i James Cordens «Spill Your Guts». Video: Viaplay / Rød Løper Vis mer

Holdt forholdet hemmelig

Paret ble først fotografert sammen da de var på en kjøretur fra Los Angeles til Arizona i april 2020.

Den gang uttalte en kilde følgende til People:

- Hun (Kendall, journ.anm.) og Devin har mange felles venner. De er bare venner akkurat nå, men man vet aldri med Kendall.

Måneden etter ble duoen nok en gang observert sammen, denne gang kjørende nær flyplassen i LA.

Kendall Jenner og Gigi Hadid gikk på catwalken for Victoria Secret, og ble filmet på gaten på vei til etterfesten av pressen. Også klipp fra catwalken der man ser modellene. Vis mer

Paret skal allerede da ha hatt har en svært flørtende tone med hverandre i sosiale medier, og i ettertid ble de fotografert sammen på restaurant flere ganger.

De skal også ha hintet om at de faktisk var et par allerede i forbindelse med Valentinsdagen i 2021. Den gang delte modellen også et bilde av de to på Instagram, hvor hun hadde lagt ved en hjerte-emoji.

LES OGSÅ: Kardashian-familien: Dette skal den nye serien hete

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer