Bianca Ingrosso:

Skaper full forvirring med dette

En video av Bianca Ingrosso og influenser Lucas Armando Feola får flere av fansen til å sperre opp øynene.

VEKKER OPPSIKT: Bianca Ingrosso fikk høre det av fansen etter at hun delte en video av at hun kysset en annen enn kjæresten Phillipe Cohen. Foto: Henriette Eilertsen / Se og Hør / Skjermdump fra YouTube
VEKKER OPPSIKT: Bianca Ingrosso fikk høre det av fansen etter at hun delte en video av at hun kysset en annen enn kjæresten Phillipe Cohen. Foto: Henriette Eilertsen / Se og Hør / Skjermdump fra YouTube Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det siste året har det vært knyttet stor forvirring til forholdet mellom den svenske influenseren Bianca Ingrosso (25) og Phillipe Cohen (26). Duoen har funnet tilbake til hverandre etter brudd en rekke ganger, og ryktene rundt forholdet har vært mange.

Førstnevnte har vært svært åpen om utfordringene i forholdet ved flere anledninger, sist i september meddelte 25-åringen at hun og kjæresten hadde en tøff tid i forholdet.

Tøff tid

I en video på YouTube forklarte Ingrosso at hun håpet at hun og Cohen kom til å klare å løse problemene i forholdet.

« For å være helt ærlig, ser jeg ingen andre som jeg vil få barn og gifte meg med. Så jeg håper at vi vil vare evig, men for å være helt ærlig og realistisk, går vi gjennom en tøff periode», fortsatte hun.

Den siste tiden har imidlertid 25-åringen ikke vært hjemme, men på en ferietur i Marbella sammen med sine to venner Lovisa Worge og Lucas Armando Feola. Under ferieturen fikk fansen et innblikk gjennom blant annet Ingrossos YouTube-videoer.

En av videoene fikk imidlertid flere av følgerne til å sperre opp øynene. I YouTube-videoen filmet trioen at de befant seg på en italiensk restaurant, hvor Ingrosso plutselig utbryter spøkefullt «skal vi kline?» til vennen Lucas Armando Feola.

Spørsmålet får imidlertid Lovisa Worge til å minnes en video av Ingrosso og Feola.

- Det er den mest motbydelige videoen jeg har sett i hele mitt liv. Saken er at jeg og Lucas har en greie med å kysse når vi er fulle, og det er ganske sykt og jeg blir så kvalm, uttaler Ingrosso om hendelsen.

Feola blir like ubekvem som Ingrosso og utbryter:

- Nei, den er så ekkel, den er så ekkel!

BIANCA INGROSSO: Når du er så stor influenser som Bianca Ingrosso, oppstår det mange rykter. Det siste er at hun har ligget med rapperen Asap Rocky. Nå svarer hun på ryktene. Vis mer

Kliner til

Videre får man til slutt se videoklippet av hendelsen det er snakk om. I videoen ligger Feola oppå Ingrosso i hete omfavnelser før de kliner til.

Og det var nettopp kysset som fikk flere til å se rødt. Under YouTube-videoen har det strømmet inn med kritikk, og det er tydelig at kysset mellom Feola og Ingrosso har skapt full forvirring.

KYSS: Bianca Ingrosso og Lucas Armando Feola holdt ikke tilbake i videoen. Foto: Skjermdump fra YouTube.
KYSS: Bianca Ingrosso og Lucas Armando Feola holdt ikke tilbake i videoen. Foto: Skjermdump fra YouTube. Vis mer
HETE OMFAVNELSER: I videoen holdt Bianca Ingrosso og Lucas Armando Feola godt rundt hverandre. Foto: Skjermdump fra YouTube.
HETE OMFAVNELSER: I videoen holdt Bianca Ingrosso og Lucas Armando Feola godt rundt hverandre. Foto: Skjermdump fra YouTube. Vis mer

«Bianca ble så sur når Phillipe så på eller ga oppmerksomhet til andre jenter, mens hun kliner rundt. Lite selvrespekt», lyder en kommentar.

«Elsker deg, men hva synes kjæresten din om at du kliner med andre?» spør en annen følger.

Flere stiller også spørsmål ved om Ingrosso og Cohen fortsatt er sammen, eller om Ingrosso har blitt singel.

«Om dere to kliner på fylla og det er deres greie, hva synes kjæresten din om det? Eller er du singel?», skriver en, mens en annen følger opp med:

«Hva skjer med Phillipe? Hva sier han?»

FÅR REFS: Bianca Ingrosso delte nylig en video på YouTube hvor hun og flere andre svenske influensere festet, danset og klemmet på hverandre. Nå får hun kjeft fra den svenske regjeringen. Vis mer

- Helt sykt hvordan man kan misforstå

I en oppdatering på Instagrams historiefunksjon valgte imidlertid Ingrosso å slå tilbake mot kritikken hun har møtt fra følgerne sine.

- Jeg hadde ikke tenkt å ta opp noe fordi jeg synes det er helt sykt hvordan man kan misforstå en YouTube-video så mye, som så mange har gjort, uttalte hun, ifølge Hänt.

Videre påpekte Ingrosso at hun, Worge og Feola bare tullet gjennom hele videoen. Ingrosso velger imidlertid ikke å avsløre når filmen av kysset ble innspilt, eller om hun og Cohen fortsatt er et par.

Se dette innlegget på Instagram

Livets vinst❤️

Et innlegg delt av Phillipe Cohen (@flippcohen)

Ingrosso har som nevnt tidligere vært åpen om utfordringene i forholdet med Cohen. I juni røpet hun blant annet at de to skulle begynne i parterapi. Det kom frem i en video på YouTube.

- Denne gangen her, uansett hvor bra vi kanskje har det nå, så kommer vi til å starte med parterapi. Det er ikke noe jeg skammer meg over. Jeg går til en psykolog og synes også at han (kjæresten, journ.anm.) burde gå til en psykolog, for det er mye han går gjennom i livet sitt som ikke har med meg å gjøre, var blant det hun uttalte i videoen.

LES OGSÅ: - Monsteret overtok meg fullstendig

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer