Kim Kardashian West:

Skaper full forvirring med dette bildet

Realitystjernen blir latterliggjort for «tomt»kjøleskap.

KLØR SEG I HODET: Etter at realitystjernen Kim Kardashian West delte et bilde av seg selv poserende foran et nærmest tomt kjøleskap, fikk det flere til å reagere på Twitter. Foto: Twitter / NTB Scanpix
KLØR SEG I HODET: Etter at realitystjernen Kim Kardashian West delte et bilde av seg selv poserende foran et nærmest tomt kjøleskap, fikk det flere til å reagere på Twitter. Foto: Twitter / NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Realitystjernen og firebarnsmoren Kim Kardashian West (38) er kjent for sin minimalistiske stil når det kommer til innredning av huset sitt, men da 38-åringen delte et bilde på Twitter av seg selv poserende foran et nærmest tomt kjøleskap - fikk hun flere fans til å klø seg i hodet.

Bildet delte hun for å vise frem merket sitt, SKIMS, for å annonsere at de har fylt på med flere varer fra den populære kleskolleksjonen.

Det er derimot ikke Kims antrekk som fanger oppmerksomheten, men heller det faktum at kjøleskapet ikke inneholder noe form for mat som vekker oppsikt.

«Tomt» kjøleskap

Inne i stjernens kjøleskap ser man nemlig bare noen hyller med noen kartonger med melk, og det som kan se ut som en krukke med lemonade.

Når det kommer til matvarer, er det ingenting så langt øyet kan se. På bildet ser man også at 38-åringen tar tak i en bolle fra kjøleskapet, men denne ser også ut til å være uten noe form for innhold.

Ved siden av kjøleskapet som Kim poserer ved, er det enda et kjøleskap, men innholdet der er heller ikke noe nevneverdig. Dette kjøleskapet inneholder nemlig bare en rekke ulike flasker med vann.

Mangelen på mat i realitystjernens kjøleskap fikk flere til å reagere.

- Spiser dere luft også? For jeg ser ikke noe mat i det kjøleskapet, er det en fan som skriver på Twitter.

- Hvor er snacksen, Kim? Så skuffende, skriver en annen, ifølge Fox News.

- Tror du er nødt til å dra og handle inn mat, skriver en tredje.

Etter de mange reaksjonene på Twitter tok det ikke lang tid før 38-åringen bestemte seg for å bevise at det «tomme» kjøleskapet ikke var det eneste hun har i huset sitt.

GALLA: Da Kim Kardashian møtte opp på årets MET-gala, var det flere som sperret opp øynene. I etterkant har også leger kritisert antrekket hennes. I denne ukens episode av «Keeping up with the Kardashians», får vi se alt strevet som krevdes for å få på kjolen. Video: TV 2/Rød Løper Vis mer

Delte omvisning

Det gjør hun ved å dele flere korte videosnutter på Instagrams historiefunksjon, der hun tar med seg følgerne på en aldri så liten omvisning i det enorme huset sitt.

38-åringen viser blant annet frem en lang kjøkkenbenk fylt med utallige krukker med alle frokostblandinger du kan tenke deg.

Deretter viser hun frem krukker med ulike strøssel som man kan bruke til frozen yoghurt. For ikke overraskende har hun også en egen frozen yoghurt-maskin plassert inne i et av skapene sine på kjøkkenet.

EGEN MASKIN: Det kan se ut til at Kardashian West-familien er stor fan av frozen yoghurt. Foto: Skjermdump fra Instagram
EGEN MASKIN: Det kan se ut til at Kardashian West-familien er stor fan av frozen yoghurt. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer
FROKOSTBLANDING: Kim har også en egen benk med krukker fylt med frokostblanding. Foto: Skjermdump fra Instagram
FROKOSTBLANDING: Kim har også en egen benk med krukker fylt med frokostblanding. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer

Så beveger 38-åringen seg til et massivt kjøkkenområde hvor hun først viser frem et kjølerom fylt med fersk frukt og grønnsaker, ulike dressinger og mye mer.

KJØLEROMMET: Det er ikke alle som har et eget kjølerom fylt med blant annet fersk frukt og grønnsaker. Foto: Skjermdump fra Instagram
KJØLEROMMET: Det er ikke alle som har et eget kjølerom fylt med blant annet fersk frukt og grønnsaker. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer
TØRRLAGER: Kim viser også frem et spisskammers hvor hun oppbevarer tørrvarer. Foto: Skjermdump fra Instagram
TØRRLAGER: Kim viser også frem et spisskammers hvor hun oppbevarer tørrvarer. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer

- Jeg må innrømme at det kjøleskapet jeg tok bildet foran så ut som et tomt kjøleskap, men dette er vårt store hovedkjøleskap, folkens.

- Jeg har også et annet spiskammer, sier den berømte firebarnsmoren i videoen der hun viser frem kjølerommet og spiskammerset sitt.

Omvisningen stopper imidlertid ikke der. Videre viser 38-åringen frem enda et kjøleskap, men dette er fylt med meieriprodukter som egg, melk og smør.

NOK ET KJØLESKAP: Steder å oppbevare matvarer vil ingen ende ta hjemme hos Kim Kardashian og ektemannen Kanye West. Foto: Skjermdump fra Instagram.
NOK ET KJØLESKAP: Steder å oppbevare matvarer vil ingen ende ta hjemme hos Kim Kardashian og ektemannen Kanye West. Foto: Skjermdump fra Instagram. Vis mer

- Så, hvis du vil ha litt mer kaos har du dette kjøleskapet med tonnevis av havremelk og mandelmelk, sier Kim.

Til slutt viser firebarnsmoren fryseren sin, som også er stappfull av alt fra kjøtt til grønnsaker og bær.

FRYSEREN: Realitystjernen viste til slutt frem fryseren sin hvor man trygt kan si at familien på seks har mer enn nok mat å bryne seg på. Foto: Skjermdump fra Instagram
FRYSEREN: Realitystjernen viste til slutt frem fryseren sin hvor man trygt kan si at familien på seks har mer enn nok mat å bryne seg på. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer

Konservativ livsstil

Bildene viser at familien på seks - bestående av Kim, ektemannen Kanye West (42) og de fire barna North (6), Saint (4), Chicago (1) og Psalm (7 mnd.), ikke akkurat lider noen nød når det kommer til mat.

Som en av verdens mest berømte familier ser penger heller aldri ut til å være et problem for Kardashian/West-familien. Det har blant annet tidligere blitt avslørt at ekteparet har brukt en svimlende sum på barnevakter og hushjelper.

View this post on Instagram

Christmas Eve 2019

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Ikke bare betalte den ikoniske duoen barnevaktene over 100 000 dollar, tilsvarende mer enn 800 000 kroner, i lønn i året. Alt fra levekostnader, hotellregninger, flybilletter og forsikring ble dekket av stjerneparet, ifølge Radar Online.

Videre hevdet kildene at Kardashian West-familien hadde barnevakter på jobb hele tiden, i tillegg til å kunne ringe etter ekstra assistanse hvis det skulle vise seg å være nødvendig.

Nettstedet skrev videre at Kim kun ville ha «de beste av de beste» i støtteapparatet sitt, og at realitykjendisen gjerne punget ut for at barnevaktene hennes skulle være så fornøyde som mulig.

LES OGSÅ: - Kim Kardashian kopierer meg

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer