Jennifer Aniston:

Skaper full forvirring etter møte med eksen

Ble observert med John Mayer.

FULL FORVIRRING: Jennifer Aniston ble forrige uke observert med ekskjæresten John Mayer. Han er en av flere stjernen har blitt koblet til den siste tiden. Foto: NTB scanpix
FULL FORVIRRING: Jennifer Aniston ble forrige uke observert med ekskjæresten John Mayer. Han er en av flere stjernen har blitt koblet til den siste tiden. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

Det er ingen tvil om at det stormer med romanserykter rundt Jennifer Aniston (50) for tiden, da hun til stadighet blir koblet til flere menn.

Etter nyttår skrev flere utenlandske medier, deriblant The Mirror, at Aniston hadde funnet lykken på ny, da hun skal ha feiret nyttår med regissøren Will Speck (50).

BYR PÅ SEG SELV: Jennifer Aniston får mye oppmerksomhet i sosiale medier etter hun deltok under SAG Awards natt til mandag. Video: Rød Løper / NTB scanpix Vis mer

Nettet tok imidlertid ikke fyr før årets SAG Awards gikk av stabelen i januar. Da gikk flere bilder av «Friends»-stjernen og sin tidligere ektemann Brad Pitt (56) viralt, og fikk flere til å hoppe i taket av glede.

Pitt er derimot ikke den eneste ekskjæresten 50-åringen har blitt koblet til den siste tiden. Nå har hun nemlig også blitt sett sammen med ekskjæresten John Mayer (42).

Spiste sammen

Forrige uke ble duoen observert utenfor hotellet Sunset Tower i Los Angeles, sammen med noen venner, blant andre programleder Andy Cohen (51). Ifølge kilder til Page Six spiste de dessert sammen på hotellets restaurant.

- John Mayer og Andy spiste middag på San Vicente Bungalows tidligere på torsdag, før de satte kursen mot Sunset Tower for dessert med Jennifer, forklarer en kilde til nettstedet.

SAMMEN: Jennifer Aniston (blondt hår nede til venstre, journ.anm.) og John Mayer avbildet sammen utenfor Sunset Tower Hotel i Los Angeles torsdag forrige uke. Foto: NTB scanpx
SAMMEN: Jennifer Aniston (blondt hår nede til venstre, journ.anm.) og John Mayer avbildet sammen utenfor Sunset Tower Hotel i Los Angeles torsdag forrige uke. Foto: NTB scanpx Vis mer

Kilden forteller videre at det ikke dreide seg om et romantisk møte, da de er gode venner og visstnok bare nøt en dessert sammen.

Aniston datet Mayer i et års tid fra 2008 til 2009, før de endte ting og fortsatte på et vennskapelig nivå. Mayer er en kjent damemagnet i Hollywood, og kan smykke seg med å ha datet stjerner som Taylor Swift (30), Katy Perry (35), Jessica Simpson (39) - og Aniston.

Selv om forholdet til sistnevnte dreier seg om et uskyldig vennskap, stopper ikke det romanseryktene fra å blusse opp så fort ekskjærestene blir observert sammen. Slik er tilfellet også når det kommer til andre menn Aniston omgås med.

Romanserykter

Som tidligere nevnt slapp flere fans jubelen løs da Jennifer Aniston og Brad Pitt ble avbildet under SAG Awards i januar. Det tidligere stjerneparet slapp latteren løs og både klemte og holdt hender da de møttes etter å ha vunnet hver sin pris.

Fotografen som foreviget stjernene sammen, Emma McIntyre, har i ettertid forklart hva som egentlig skjedde da de to eksene møttes bak scenen.

GJENFORENT: Brad Pitt og Jennifer Aniston ble gjenforent under SAG Awards i januar. Foto: NTB Scanpix
GJENFORENT: Brad Pitt og Jennifer Aniston ble gjenforent under SAG Awards i januar. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- De var begge bak scenen for å snakke med pressen. Jennifer hadde akkurat signert noen plakater for SAG og var på vei til å møte pressen, fortalte hun til People.

ROMANSERYKTER: Bildene av Aniston og Pitt gikk viralt på et blunk, og fyret opp under romanseryktene. Foto: NTB scanpix
ROMANSERYKTER: Bildene av Aniston og Pitt gikk viralt på et blunk, og fyret opp under romanseryktene. Foto: NTB scanpix Vis mer

Videre forklarte McIntyre at Pitt dukket opp, og ropte på ekskona, som snudde seg for å omfavne eksen.

- Hun snudde seg og de omfavnet og gratulerte hverandre. Det var et øyeblikk mellom to suksessrike mennesker som erkjente og hyllet hverandres suksess, og de var virkelig glade for å se hverandre, påsto hun videre.

Både Pitt og Anistons kjærlighetsliv har vært grunnlag for overskrifter i en årrekke. Paret var gift fra 2000 til 2005, og var blant Hollywoods mest profilerte par i sin tid. Bruddet mellom dem skapte derfor stor oppstandelse hos fansen - som enda den dag i dag håper på en gjenforening.

Det skal imidlertid nevnes at en kollega i Pitts filmselskap med navn Plan B tidligere har hevdet at duoen har funnet tonen igjen.

- Det eneste han snakker om er Jen. De har blåst liv i romantikken på nytt, og jeg har ikke sett noen av dem så lykkelig som nå på mange år, uttalte Pitts kollega til The Mirror.

LES OGSÅ: Fansen raser etter Oscar-blemme

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer