The Weeknd og Katy Perry:

Skaper full forvirring etter hemmelig middag

Angivelig hevn mot Selena.

SPEKULASJONER: Etter at The Weeknd og Katy Perry møttes til en middag i Hollywood tidligere denne uken, har fansen spekulert heftig i hvorvidt duoen har funnet tonen også romantisk. Foto: NTB Scanpix
SPEKULASJONER: Etter at The Weeknd og Katy Perry møttes til en middag i Hollywood tidligere denne uken, har fansen spekulert heftig i hvorvidt duoen har funnet tonen også romantisk. Foto: NTB Scanpix Vis mer

(Se og Hør): De siste ukene har ikke fansen latt være å spekulere i om romansen mellom Justin Bieber (23) og Selena Gomez (25) har blomstret igjen.

Nylig ble det nemlig kjent at forholdet mellom Selena og Abel Tesfaye (27), bedre kjent som The Weeknd, skal være over.

BRUDD: Siden januar har artistene Selena Gomez og Abel Tesfaye vært et par. Nå skal forholdet være over. Foto: NTB Scanpix
BRUDD: Siden januar har artistene Selena Gomez og Abel Tesfaye vært et par. Nå skal forholdet være over. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Nå kan det tilsynelatende se ut til at også sistnevnte har kommet seg videre på kjærlighetsfronten. Mandag ble nemlig The Weeknd observert sammen med popstjernen Katy Perry (33), hvor duoen spiste middag sammen på restauranten Madeo i Hollywood.

MIDDAG: Katy Perry og The Weeknd møttes til middag i Hollywood tidligere denne uken. Duoen ankom imidlertid restauranten hver for seg.
MIDDAG: Katy Perry og The Weeknd møttes til middag i Hollywood tidligere denne uken. Duoen ankom imidlertid restauranten hver for seg. Vis mer

Utroskapsanklager

Dét har satt i gang ville spekulasjoner og rykter blant fansen om hvorvidt popstjernene kanskje har noe på gang, romantisk sett.

Ifølge The Sun skal middagen imidlertid være et særdeles planlagt stunt fra Katy Perrys side.

I fjor ble nemlig Selena og Orlando Bloom - Katys daværende kjæreste - observert på en nattklubb sammen, hvor de så ut til å komme svært godt overens.

Ifølge vitner satt de helt inntil hverandre kvelden gjennom og klemte ofte. Kort tid etter at bildene dukket opp på nettet, begynte utroskapsanklagene å hagle.

- Glemmer aldri

Mandagens middag med The Weeknd skal dermed være en slags utspekulert hevn fra Katys side, skriver The Sun.

- Katy har en god hukommelse, og glemmer aldri, sier en kilde til avisen.

- Hun likte ikke det faktum at alle trodde at Orlando var utro mot henne med Selena i Las Vegas den gangen. Til tross for at Orlando og Selena sa at de bare var venner. Det var flaut for henne.

«Roar»-sangeren tok nemlig bladet fra munnen om spekulasjonene kort tid etter at ryktene begynte å svirre. Da avkreftet hun hele situasjonen.

«I stedet for å bruke energi på idiotiske konspirasjonsteorier, sjekk ut hvor kult dette er!», skrev Perry på Twitter, sammen med emneknaggen #dontfeedthbeast og en link til en artikkel om Blooms veldedighetsarbeid i Ukraina.

Den gang støttet også Gomez Perrys uttalelse ved å sende henne en hyllende emoji (uttrykksikon, journ.anm).

SNAKKET OG SANG UT: Katy Perry gjestet «The Late Late Show with James Corden», og snakket om den årelange krangelen hun har hatt med kollega Taylor Swift. Video: CBS via CNN Vis mer

- Selena var sjokkert

Ifølge Hollywood Life skal imidlertid Selena være svært overrasket over at ekskjæresten og Katy nå har møttes til middag.

- Selena var sjokkert da hun fant ut om møtet. Hun var forvirret og synes det var litt spesielt, sier en kilde til nettstedet.

Selena har imidlertid ikke troen på at det skal ligge noe romantisk i luften mellom de to, skal man tro kilden.

- Selena tenker at Katy og Abel må ha møttes for å diskutere musikk.

BRUDD: Katy Perry og Orlando Bloom gikk hver til sitt tidligere i år. Foto: NTB Scanpix
BRUDD: Katy Perry og Orlando Bloom gikk hver til sitt tidligere i år. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Av-og-på-forhold

Selv om Katy og Orlando tilsynelatende klarte å jobbe seg gjennom utroskapsryktene, gikk de hver til sitt tidligere i år.

Hva angår Bieber og Selena, som hadde et av-og-på forhold fra 2011 til 2015, har duoen opptil flere ganger blitt observert sammen den siste tiden.

Tidligere denne måneden spilte nemlig Justin Bieber en ishockeykamp i Los Angeles, hvor Selena ble observert av fotografene.

HEMMELIG DATE: Justin Bieber og Selena Gomez ble observert på hemmelig ishockey-date. Foto: NTB Scanpix
HEMMELIG DATE: Justin Bieber og Selena Gomez ble observert på hemmelig ishockey-date. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Med hendene foran ansiktet entret hun ishallen hvor eks-kjæresten skulle spille.

Ifølge People skal duoen også ha blitt observert sammen tidligere den dagen, hvor de syklet rundt i Los Angeles.

- Sammen igjen

Verken Selena eller Justin har uttalt seg om spekulasjonene, men en kilde nær paret har uttalt til Us Weekly at de to har blitt kjærester igjen.

- De er sammen igjen. Selena har alltid hatt følelser for Justin. Vennene hennes vil at hun skal være forsiktig siden hun har hatt det så bra etter operasjonen.

Noen dager før uttalte også en kilde, som skal være en kompis av Justin, til nettsiden, at «Baby»-sangeren vil overbevise Selena om at han har forandret seg.

Justin skal nemlig være er redd for at Selenas familie ikke er veldig glade for at de tilbringer tid sammen igjen.

- Han er blitt en helt annerledes person, uttalte kilden.

LES OGSÅ: Delte flere nakenbilder av Justin Bieber på Instagram