Skandaliseres på dødsleiet

- Truet med å drepe kona og røyket hasj foran datteren på seks år.

KJEMPER MOT KREFTEN: I oktober kom sjokknyheten om at skuespiller Dennis Hopper har fått prostatakreft. Foto: All Over Press
KJEMPER MOT KREFTEN: I oktober kom sjokknyheten om at skuespiller Dennis Hopper har fått prostatakreft. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Skuespilleren Dennis Hopper (73) ligger på dødsleiet med prostatakreft, og ønsker å bruke den siste tiden sin på å skille seg fra kona.

Ifølge Huffingtonpost lever Hopper på overtid. Han har nå bestemt seg for å skille seg fra kona gjennom 15 år, Victoria Hopper, som er moren til deres 6 år gamle datter Galen.

Detaljene rundt skilsmissen er i ferd med å rulles opp, og i rettspapirene blir det blant annet kjent at kona hevder at stjernen skal ha truet med å drepe henne, samt skal han ha røyket hasj foran deres lille datter.

Den dødssyke 73-åringen søkte om skilsmisse tidligere denne måneden, og Victoria kjemper nå om foreldreretten til datteren deres, samt barnebidrag og annen støtte.

Det er nettstedet The Daily Beast som har fått tak i rettspapirene, hvor Hoppers kone hevder stjernen blant annet truet med å drepe henne.

Kona beskylder også den dødssyke ektemannen for å ha etterlatt ladede våpen rundt om i huset.

- Jeg oppdaget en pistol med ammunisjon i soveromsskuffen. Pistolen og ammunisjonen var usikret og lett tilgjengelig, også for Galen, forklarer hun i rettspapirene, ifølge The Daily Beast.

Hopper har tre voksne barn, Marin, Henry og Ruthina, selv om det har blitt rapportert at han ikke har snakket med datteren Ruthina på flere år. Både Marin og Henry har bodd sammen med Dennis og Victoria i California, i flere år.

Dennis Hopper er skuespiller og regissør, og mest kjent for å ha medvirket i storfilmene "Rebel Without a Cause", "Speed" og "Easy Rider". Hopper er også kjent som kunstner og har stilt ut bildene sine blant annet på Museum of Contemporary Art i Los Angeles.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:
Kjørt til sykehus i all hast