Melina Johnsen fra «Ex on the Beach»:

Skandaleutsagnet er blitt låt

«De ser på meg og tenker- whoop, deilig, deilig kropp».

DEBUTERER: Melina Johnsen (22) fra «Ex on the Beach» har allerede skapt flere overskrifter på grunn av oppførselen sin i villaen. Nå debuterer hun som artist, med låta «Bitch, hør her». Teksten har hun derimot litt problemer med å huske. Reporter: Ruben Pedersen. Video: Ørjan Ryland / Dagbladet Vis mer
Publisert

- Du er stygg, feit og bleik. Du drar ned håret og leker deilig. Du er ikke en dritt, bitch! Bare hør her, kunne Melina Johnsen (22) fra «Ex on the Beach» melde i en av de aller første episodene.

Utsagnet har gått sin seiersgang på nettet i ettertid i form av videoer i sosiale medier og anmeldelser, og har blitt et uttrykk mange bruker i tullete sammenhenger. Nå har det også blitt en låt, sunget av hovedpersonen selv.

Sangen startet med at utsagnet sies, før den glir over i elektroniske beats og andre vers om hvordan det var å spille inn serien og hvordan det er å være Melina Johnsen.

Den ble planlagt på forrige torsdag, spilt inn på mandag og slippes i morgen - førstkommende fredag. Det er derfor kanskje ikke rart at sangeren selv ikke husker teksten på den rykende ferske singelen, som har fått tittelen «Bitch, hør her».

Glemmer teksten

- Jeg synes det er jævlig lættis, hvem skulle trodd at jeg hadde kommet med en låt. Den ble morsom, så får vi se hva den norske befolkningen tenker. Jeg tror nok ikke det blir flere låter, men om noen vil lage noe med meg, er det bare å ta kontakt, flirer hun overfor Se og Hør.

Øverst i artikkelen kan du se hvordan det gikk da Se og Hør utfordret den ferske artisten i å gjengi deler av låten.

BLIR ARTIST: Melina Johnsen fra «Ex on the Beach» blir artist, med festlåta «Bitch, hør her». Foto: Ørjan Ryland / Dagbladet
BLIR ARTIST: Melina Johnsen fra «Ex on the Beach» blir artist, med festlåta «Bitch, hør her». Foto: Ørjan Ryland / Dagbladet Vis mer

22-åringen kan forsikre om at prosjektet i all hovedsak er humoristisk, selv om hun ikke hadde hatt noe imot om den toppet hitlistene etter hvert. Låten er produsert av plateselskapet Tylden & Co, og inneholder fraser som «for å få meg må du være prins, gi meg alt jeg vil» og «silikon og fillers, det synes jeg er bra».

- Jeg synes den representerer meg ganske bra, egentlig. Jeg kunne jo sagt alt jeg synger på ekte, så det er ikke påtatt eller noe, forteller hun.

FULL FEST: Deltaker Rikke får i oppgave å rangere de andre «Ex on the Beach»-deltakerne i hvor gode de er til å kysse. Det blir en energisk affære. Video: Discovery Vis mer Vis mer

- Gir faen

Melina, som veksler mellom å bo hjemme hos foreldrene i Moss og hos venner i Bergen, forteller at hun ellers har mange andre prosjekter på gang. Hun kan ikke si stort, men kan fortelle at hun blant annet jobber tett med russen.

- I kveld skal jeg på et russeevent i Bergen. Jeg skal slippe dekknavnet til noen jenter, og skal spasere nedover scenen sånn her, forteller hun og viser en kattegang, før hun nesten snubler i de høye støvlettene.

- Haha, håper det ikke går sånn i kveld, forteller hun og ler seg skakk.

Mange har lagt merke til at Johnsen ikke er en som tar livet spesielt seriøst. På spørsmål om hun angrer på noe hun gjorde under innspilling, svarer hun avfeiende.

- Hvorfor skal jeg angre? Jeg står for alt jeg gjorde, og gir egentlig litt faen. Jeg vil leve av meg selv på nettet og med sånne russeoppdrag blant annet, jeg skal ikke sitte på et kontor uansett, forteller hun.

- Helt krise

Dagbladets anmelder har gitt låten terningkast 1, og omtaler den blant annet som «helt krise».

- Å lage musikk av simpel mobbing i en tid hvor det fokuseres stadig mer på å gjøre ungdom trygge på seg selv og eget utseende, er på sin side ikke bare merkelig - det er helt krise, lyder anmeldelsen.

LES OGSÅ: - Du kan tro jeg fikk bakoversveis

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer