DEBUTERER: Melina Johnsen (22) fra «Ex on the Beach» har allerede skapt flere overskrifter på grunn av oppførselen sin i villaen. Nå debuterer hun som artist, med låta «Bitch, hør her». Teksten har hun derimot litt problemer med å huske. Reporter: Ruben Pedersen. Video: Ørjan Ryland / Dagbladet Vis mer

Melina Johnsen fra «Ex on the Beach»:

Skandaleutsagnet er blitt låt

«De ser på meg og tenker- whoop, deilig, deilig kropp».

- Du er stygg, feit og bleik. Du drar ned håret og leker deilig. Du er ikke en dritt, bitch! Bare hør her, kunne Melina Johnsen (22) fra «Ex on the Beach» melde i en av de aller første episodene.

Utsagnet har gått sin seiersgang på nettet i ettertid i form av videoer i sosiale medier og anmeldelser, og har blitt et uttrykk mange bruker i tullete sammenhenger. Nå har det også blitt en låt, sunget av hovedpersonen selv.

Sangen startet med at utsagnet sies, før den glir over i elektroniske beats og andre vers om hvordan det var å spille inn serien og hvordan det er å være Melina Johnsen.

Den ble planlagt på forrige torsdag, spilt inn på mandag og slippes i morgen - førstkommende fredag. Det er derfor kanskje ikke rart at sangeren selv ikke husker teksten på den rykende ferske singelen, som har fått tittelen «Bitch, hør her».

Glemmer teksten

- Jeg synes det er jævlig lættis, hvem skulle trodd at jeg hadde kommet med en låt. Den ble morsom, så får vi se hva den norske befolkningen tenker. Jeg tror nok ikke det blir flere låter, men om noen vil lage noe med meg, er det bare å ta kontakt, flirer hun overfor Se og Hør.

Øverst i artikkelen kan du se hvordan det gikk da Se og Hør utfordret den ferske artisten i å gjengi deler av låten.

BLIR ARTIST: Melina Johnsen fra «Ex on the Beach» blir artist, med festlåta «Bitch, hør her». Foto: Ørjan Ryland / Dagbladet
BLIR ARTIST: Melina Johnsen fra «Ex on the Beach» blir artist, med festlåta «Bitch, hør her». Foto: Ørjan Ryland / Dagbladet Vis mer

22-åringen kan forsikre om at prosjektet i all hovedsak er humoristisk, selv om hun ikke hadde hatt noe imot om den toppet hitlistene etter hvert. Låten er produsert av plateselskapet Tylden & Co, og inneholder fraser som «for å få meg må du være prins, gi meg alt jeg vil» og «silikon og fillers, det synes jeg er bra».

- Jeg synes den representerer meg ganske bra, egentlig. Jeg kunne jo sagt alt jeg synger på ekte, så det er ikke påtatt eller noe, forteller hun.

FULL FEST: Deltaker Rikke får i oppgave å rangere de andre «Ex on the Beach»-deltakerne i hvor gode de er til å kysse. Det blir en energisk affære. Video: Discovery Vis mer Vis mer

- Gir faen

Melina, som veksler mellom å bo hjemme hos foreldrene i Moss og hos venner i Bergen, forteller at hun ellers har mange andre prosjekter på gang. Hun kan ikke si stort, men kan fortelle at hun blant annet jobber tett med russen.

- I kveld skal jeg på et russeevent i Bergen. Jeg skal slippe dekknavnet til noen jenter, og skal spasere nedover scenen sånn her, forteller hun og viser en kattegang, før hun nesten snubler i de høye støvlettene.

- Haha, håper det ikke går sånn i kveld, forteller hun og ler seg skakk.

Mange har lagt merke til at Johnsen ikke er en som tar livet spesielt seriøst. På spørsmål om hun angrer på noe hun gjorde under innspilling, svarer hun avfeiende.

- Hvorfor skal jeg angre? Jeg står for alt jeg gjorde, og gir egentlig litt faen. Jeg vil leve av meg selv på nettet og med sånne russeoppdrag blant annet, jeg skal ikke sitte på et kontor uansett, forteller hun.

- Helt krise

Dagbladets anmelder har gitt låten terningkast 1, og omtaler den blant annet som «helt krise».

- Å lage musikk av simpel mobbing i en tid hvor det fokuseres stadig mer på å gjøre ungdom trygge på seg selv og eget utseende, er på sin side ikke bare merkelig - det er helt krise, lyder anmeldelsen.

LES OGSÅ: - Du kan tro jeg fikk bakoversveis

Vant 20 000 hver eneste måned de neste 20 årene!

Vant 20 000 hver eneste måned de neste 20 årene!

Annonsørinnholdfra NORSK TIPPING
- Jeg slet vel med å finne ut hvem jeg var

- Jeg slet vel med å finne ut hvem jeg var

- De kommer til å annonsere forlovelse veldig snart

- De kommer til å annonsere forlovelse veldig snart

- Vi vet at Kim har prøvd ecstasy, men hva med dere?

- Vi vet at Kim har prøvd ecstasy, men hva med dere?

«Tenåringsbruden» led en tragisk skjebne

«Tenåringsbruden» led en tragisk skjebne

Avslører sannheten om vennskapet

Avslører sannheten om vennskapet

Derfor trakk hun seg unna rampelyset

Derfor trakk hun seg unna rampelyset

Bryter tausheten etter fire måneder

Bryter tausheten etter fire måneder

Heller bensin på bålet med ny flamme

Heller bensin på bålet med ny flamme

Letter på sløret etter bryllupet

Letter på sløret etter bryllupet

John Arne Riise og Louise Angelica blir foreldre

John Arne Riise og Louise Angelica blir foreldre

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder

Ellos rabattkoderLensway rabattkoderApollo rabattkoderRoom21 rabattkoderSportamore rabattkoder
Postadresse
Boks 1184 Sentrum, 0107 Oslo
Besøksadresse
Karvesvingen 1, 0579 Oslo
Sentralbord
21 30 10 00
Ansvarlig redaktør
Ulf André Andersen
Redaktør seher.no
Jonas Jørstad
Utgiverselskap
Aller Media AS
Powered by
Labrador CMS
Tips oss på sms 2255