JWoww fra «Jersey Shore»:

Skandalestjernen skilles etter tre år

«Jersey Shore»-profilen maktet ikke ekteskapet.

SKILLES: Realityprofilen Jenni Farley, bedre kjent som JWoww, har søkt om skilsmisse fra ektemannen Roger Mathews. Foto: NTB scanpix
SKILLES: Realityprofilen Jenni Farley, bedre kjent som JWoww, har søkt om skilsmisse fra ektemannen Roger Mathews. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

Det har rukket å bli en hel del år siden vi sa farvel til den festglade gjengen i «Jersey Shore». Serien, der skandalene kom som perler på en snor, introduserte verden for flere særegne personligheter, og mange av dem holder fortsatt koken i rampelyset.

Mike «The Situation» (36), Snooki (30) og JWoww (32) er navn som stadig figurerer i amerikansk presse, gjerne av samme grunner som før - skandaler og vill festing. Nå er det forholdet til sistnevnte som skaper overskrifter.

Jenni «JWoww» Farley (32) skal nemlig skille seg fra ektemannen.

- Bør bli oppløst

Det er People som først omtaler den triste nyheten. Realitystjernen giftet seg med Roger Mathews for omtrent tre år siden, men nå har idyllen altså tatt slutt for de to. Det er i ferske rettspapirer at skilsmissen kommer fram.

- Søkeren og den anklagede har uforsonlige uenigheter som har sørget for at ekteskapet har brutt sammen i en periode på over seks måneder, som får det til å virke som at ekteskapet bør bli oppløst og at det ikke er noe måte å endre det på, heter det i papirene som ble sendt inn til retten.

Delte kryptisk melding

Paret var sammen i hele fem år før de i oktober 2015 offisielt ble mann og kone. Flere «Jersey Shore»-stjerner var til stede i bryllupet mellom de to, og det var mange som gledet seg.

Paret hadde nemlig datet siden 2010, da de møttes mens JWoww filmet tredje sesong av serien, og forlovet seg i september 2012.

I etterkant har de også fått to barn, sønnen Greyson Valor (2) og datteren Meilani Alexandra (4). Det kommer ikke frem i papirene hvordan de ønsker å dele foreldreansvaret mellom seg i den kommende perioden.

People har forsøkt å få tak i realitystjernen og hennes blivende eksmann, men har ikke fått sine henvendelser besvart. Selv om ingen av dem har kommentert skilsmissen direkte, har Mathews lagt ut en kryptisk melding på Instagram.

«Noen ganger må man finne seg selv. Det betyr ikke at man er en dårlig person. Det betyr at man aksepterer feil med seg selv fordi det gagner flere», skrev han blant annet.

Skandalestjerne

I «Jersey Shore» ble JWoww tidlig stemplet som «jenta du ikke kødder med». Hun lot sjelden slibrige kommentarer passere uten rabalder - og helst med mye armer og bein. Blant jentene var hun, som den eldste i gruppa, nærmest som en slags mor å regne (egentlig blant gutta, og).

Hun knyttet særlig nære bånd til Nicole Polizzi, som hun fremdeles, ut fra jentenes Instagram-kontoer å dømme, har god kontakt med. De to hadde blant annet en egen spin-off-serie sammen, «Snooki & JWoww».

Gjennom «Jersey Shore» ble tv-seerne også kjent med Farleys langvarige av-og-på-kjæreste Roger Mathews, som hun til tider hadde et turbulent forhold til.

I likhet med Snooki har JWoww trappet betydelig ned på utagerende festing og aggressive utspill de siste årene, og har levd et tilsynelatende avslappet familieliv. I hvert fall frem til skilsmisse-nyheten ble kjent.

Jevnlig selvpromotering virker å være god butikk også for Farley, som har dukket sporadisk opp i diverse realityprogrammer etter «Jersey Shore». Hun har også gitt ut bok, hatt en filmrolle i en halvkjent komedie og promotert solprodukter.

32-åringen blir stadig vekk anklaget for å ha pyntet på sitt ytre, noe hun gang på gang har avvist.

LES OGSÅ: Reagerer etter North West (5) sin catwalk-debut

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer