JWoww fra «Jersey Shore»:

Skandalestjernen skilles etter tre år

«Jersey Shore»-profilen maktet ikke ekteskapet.

SKILLES: Realityprofilen Jenni Farley, bedre kjent som JWoww, har søkt om skilsmisse fra ektemannen Roger Mathews. Foto: NTB scanpix
SKILLES: Realityprofilen Jenni Farley, bedre kjent som JWoww, har søkt om skilsmisse fra ektemannen Roger Mathews. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

Det har rukket å bli en hel del år siden vi sa farvel til den festglade gjengen i «Jersey Shore». Serien, der skandalene kom som perler på en snor, introduserte verden for flere særegne personligheter, og mange av dem holder fortsatt koken i rampelyset.

Mike «The Situation» (36), Snooki (30) og JWoww (32) er navn som stadig figurerer i amerikansk presse, gjerne av samme grunner som før - skandaler og vill festing. Nå er det forholdet til sistnevnte som skaper overskrifter.

Jenni «JWoww» Farley (32) skal nemlig skille seg fra ektemannen.

- Bør bli oppløst

Det er People som først omtaler den triste nyheten. Realitystjernen giftet seg med Roger Mathews for omtrent tre år siden, men nå har idyllen altså tatt slutt for de to. Det er i ferske rettspapirer at skilsmissen kommer fram.

- Søkeren og den anklagede har uforsonlige uenigheter som har sørget for at ekteskapet har brutt sammen i en periode på over seks måneder, som får det til å virke som at ekteskapet bør bli oppløst og at det ikke er noe måte å endre det på, heter det i papirene som ble sendt inn til retten.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer