Jenni «JWoww» Farley:

Skandalestjernen røper forlovelse

- Jeg sa ja på toppen av Empire State Building.

FORLOVET: Realitystjernen Jenni «JWoww» Farley har forlovet seg med sin ni år yngre kjæreste Zack Clayton Carpinello. Foto: Skjermdump fra Instagram
FORLOVET: Realitystjernen Jenni «JWoww» Farley har forlovet seg med sin ni år yngre kjæreste Zack Clayton Carpinello. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mange minnes nok gjengen fra MTV-serien «Jersey Shore», som gikk på skjermen i tre år frem til 2012. I serien ble man blant annet kjent med Jenni «JWoww» Farley (35), som både under og i etterkant av serien har stått for flere overskrifter - blant annet om kjærlighetslivet sitt.

Realitystjernen har tidligere vært gift med Roger Matthews (45), som hun har de to barna Greyson (4) og Meilani (6) med. De to møttes under innspillingen av skandaleserien og hadde et svært turbulent forhold. Høsten 2018 kom nyheten om at de skulle skilles etter tre år som ektepar.

- Jeg sa ja

I etterkant fant Farley kjærligheten på nytt, med den ni år yngre profesjonelle bryteren Zack Clayton Carpinnelo (26).

I 2019 lettet Farley på sløret om forholdet, og beskrev ham blant annet som «et monster i senga».

Nå avslører imidlertid skandalestjernen at de har forlovet seg. Det kunngjør hun på Instagram til to bilder av de to sammen. På det ene bildet kliner hun til med sin kommende ektemann mens hun viser frem ringen.

People er blant mediene som omtaler saken.

«Jeg sa ja på toppen av Empire State Building», skriver hun, mens Carpinello kommenterer følgende:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer