Wendy Williams:

Skandalestjernen i sorg

- Hun vil alltid være der, sier 56-åringen.

I SORG: Wendy Williams forteller om dødsfallet i sitt eget talkshow mandag. Foto: Omar Vega / Invision / NTB
I SORG: Wendy Williams forteller om dødsfallet i sitt eget talkshow mandag. Foto: Omar Vega / Invision / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den amerikanske talkshow-verten Wendy Williams (56) er i sorg etter at hun mistet moren Shirley Williams for noen uker tilbake.

Det forteller hun selv i mandagens episode av «The Wendy Williams Show», ifølge People.

- Moren mi gikk bort for mange, mange, mange uker siden. Du vet hvordan du mister kontroll over hvilken dag og tid det er? Alt jeg vet, er at det er en god stund siden. Det var oss fem, min mor, far og søsknene mine, vi var fem. Hun vil alltid være der, deler hun åpenhjertig i sitt eget program.

SER RØDT: Programleder Wendy Williams' harselering med den Oscar-nominerte skuespilleren fikk flere til å se rødt. Klipp: Ørjan Ryland / Rød Løper Vis mer

Den omstridte skandalestjernen sier at moren gikk bort i stillhet, omringet av kjærlighet og uten smerter.

- Den beste moren er borte, den beste venninnen ei jente noensinne kunne hatt. Jeg føler meg heldig som hadde henne i livet mitt i 56 år, forteller hun.

Shirley Williams ble 83 år gammel. Hun var flere ganger å se i datterens kjente talkshow, og gjestet programmet blant annet i 2010. Da snakket hun om hvilken stor gave det var da Wendy kom til verden i 1964.

Shirley Williams etterlater seg også de to barna Wanda og Thomas.

SØRGER: Talkshow-verten er i sorg etter moras dødsfall. Foto: Gregory Pace / Shutterstock / NTB
SØRGER: Talkshow-verten er i sorg etter moras dødsfall. Foto: Gregory Pace / Shutterstock / NTB Vis mer

Ruset på jobb

Wendy Williams har blitt et kjent fjes de siste åra - også for det norske tv-publikumet. Talkshowet hennes har utvilsomt slått an, men det er nok de hyppige overskriftene i skandalepressen som først og fremst har gitt 56-åringen stjernestatus.

I 2018 fortalte hun ærlig om sine rusproblemer i et intervju med Entertainment Tonight. Her kom det frem at hun særlig sverget til kokain, en avhengighet som begynte da hun jobbet i radio i sin tid.

- Jeg var en fungerende stoffmisbruker. Jeg gjorde all jobb i tide, og alle kolleger, inkludert sjefer, visste om det, sa 56-åringen, samtidig som hun avslørte hvordan hun klarte å unngå å få sparken:

- Du skjønner, jeg tok høretelefonene mine, gikk arrogant inn i studio og truet dem med å sparke meg, for det var jeg som sto for lyttertallene.

Videre innrømmet Williams hvordan hun opprettholdt sin ville livsstil samtidig som hun kom seg på jobb - hver eneste dag.

- En fungerende stoffmisbruker har flere vekkerklokker, du er organisert. Det er et mirakel at jeg klarte å stoppe.

ÅPENHJERTIG: Den profesjonelle hockyspilleren Anders Myrvold var en av landets beste, og spilte for flere store klubber i utlandet. Da han ble introdusert for kokain, forandret imidlertid alt seg. Video: TV 2 Vis mer

Kollapset på direkten

Ikke bare har hun vært rusa på jobb: i 2017 kollapset hun også på direktesendt tv. Williams besvimte midt i sitt eget talkshow, og seinere kom det fram at det var det elleville halloween-kostymet som fikk henne til å gå i bakken.

56-åringen hadde nemlig kledd seg ut som frihetsgudinnen, og bar en stor krone på hodet da tv-seerne ble vitne til det ufrivillige møtet med gulvet.

Vis mer

- Mange mennesker trodde det hele var en vits. At jeg besvimte på settet. Du vet at jeg ikke ønsker å falle. Jeg er en høy dame, og det er en lang vei ned. Jeg er også en kvinne i en bestemt alder, så jeg ville ikke brekke noe. Jeg gjør ikke stunt for dere, sa hun etterpå.

Heldigvis gikk det bra - og siden den gang har Williams sørget for flere runder med drittkasting og bruduljer.

På nyåret så hun seg nødt til å beklage etter en massiv klagestorm fra seerne: da hadde hun nemlig gjort narr av skuespiller Joaquin Phoenix (46) i sitt eget talkshow. 46-åringen har nemlig leppe-kjeve-gane-spalte, tidligere kalt hareskår på folkemunne - noe Williams valgte å spøke med.

LES OGSÅ: Prins Christian er coronasmittet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer