Nicole «Snooki» Polizzi:

Skandalestjernen gjør sjokk-comeback

En velkjent seerfavoritt vender tilbake til skandaleprogrammet.

SJOKK-COMEBACK: «Jersey Shore› er tilbake, og en legende gjør også comeback. Video: MTV Vis mer
Publisert

Første sesong av den amerikanske TV-serien «Jersey Shore» gikk på luften for hele tolv år siden. I realityserien fulgte vi livene til åtte unge italiensk-amerikanere i et feriehus i New Jersey. Nicole «Snooki» Polizzi (33) ble raskt en seer-favoritt og TV-showets store stjerne.

Siste episode av «Jersey Shore» ble sendt i 2012, men serien har hatt flere spin-offs i etterkant. Siden 2018 er det «Jersey Shore: Family Vacation» som har rullet på skjermen.

Der møter vi igjen «Jersey Shore»-familien, som nå har blitt voksne og flere har både fått barn og giftet seg.

«FANGET»: Russiske Vladislav Ivanov var «Fanget» i et kinesisk realityshow i tre måneder. Video: Se og Hør/WeTV Vis mer

Comeback

Etter tre sesonger avslørte skandalestjernen Nicole «Snooki» Polizzi at hun la realitykarrieren på hylla og at hun ikke ville være å se i sesong fire av programmet.

33-åringen har tre barn med ektemannen Jionni LeValle, og ville tilbringe mer tid med familien ved å ikke lengre være en del av MTV-programmet. Dette til fansens og kollegenes store fortvilelse.

Denne uken ble traileren for siste del av sesong fire av «Jersey Shore: Family Vacation» sluppet.

I den ser vi Jenni «JWoww» Farley (35) fortelle alle at hun er forlovet med Zack Clayton (26), mens Mike «The Situation» Sorrentino (38) forbereder seg på sitt første barn og finner ut at han får en gutt.

I slutten av traileren venter imidlertid også en gledelig overraskelse.

I ekte amerikansk stil spretter «Snooki» ut av en gigantisk kake. Og med en flaske champagne i hver hånd er hun tilbake - et drøyt år etter hun trakk seg tilbake fra realityserien.

- Mine damer og herrer, festen er her, erklærer Sorrentino i traileren.

«Jersey Shore: Family Vacation» har premiere på MTV 3. juni.

COMEBACK: Det er duket for en ny sesong av «The Hills: New Beginnings», og Kristin Cavallari gjør comeback. Video: MTV Vis mer

Vakte oppsikt

I mai 2019 kunne Nicole «Snooki» Polizzi og LeValle dele den gledelige nyheten om at de hadde fått sitt tredje barn sammen.

Paret fikk en liten gutt, og på Instagram avslørte de at sønnen hadde fått navnet Angelo James LeValle. Gjennom sommeren delte den da nybakte trebarnsmoren en rekke bilder av sønnen, men ett spesielt bilde fikk ekstra mye oppmerksomhet:

På bildet gir hun Angelo melk fra en flaske, mens «Snooki »selv tilsynelatende sitter og drikker et glass rødvin.

«Hvordan livet som mor til to barn og en nyfødt er? SLIK», skrev 33-åringen, og la til emneknaggene «mammajuice» og «jegsvergeratjegerengodmor».

Innlegget falt mildt sagt ikke i jord hos følgerne. Flere påpekte at man «ikke skal drikke alkohol mens man ammer», og Polizzi ble blant annet stemplet som en «en dårlig mor».

Kritikken gikk ikke ubemerket hen hos «Snooki», som svarte fansen på Instagram.

COMEBACK: Det er duket for en ny sesong av «The Hills: New Beginnings», og Kristin Cavallari gjør comeback. Video: MTV Vis mer

«Du er ikke mor. Jeg tillater meg selv å ta et par glass en gang i uken for å takle livet med tre barn. Jeg gjør det jeg må for å rense melken til babyen min. La en mamma leve (...)», skrev hun, ifølge Page Six.

I tillegg til vesle Angelo, har ekteparet, som giftet seg høsten 2014, også sønnen Lorenzo Dominic (8) og datteren Giovanna Marie (6) sammen.

LES OGSÅ: Vekker oppsikt med nakenbilde av kona

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer