Liam Gallagher:

Skandalestjernen er forlovet nok en gang

«Oasis»-vokalisten skal gifte seg for tredje gang.

FORLOVET: Rockestjernen Liam Gallagher og kjæresten Debbie Gwyther
er forlovet. Foto: NTB Scanpix
FORLOVET: Rockestjernen Liam Gallagher og kjæresten Debbie Gwyther er forlovet. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Liam Gallagher (46) er aller mest kjent som tidligere vokalist i bandet «Oasis», men har i senere tid markert seg som soloartist. Neste år er han norgesaktuell, da han spiller konsert i Oslo spektrum 1. februar.

Det er imidlertid ikke bare gjennom musikken briten har markert seg. Også hans omstridte levemåte har sørget for en rekk overskrifter i løpet av de siste 20 årene.

Artisten har to ekteskap bak seg, og fått barn med fire forskjellige kvinner, hvor to av barna hans kom som følge av utroskapsskandaler. Siste tilfelle var for seks år siden, noe som endte med at den tidligere kona Nicole Appleton (44) krevde skillsmisse fra ektemannen etter 13 år som mann og kone.

Til tross for skillsmissen skal Gallagher angivelig ha møtt hans nå kommende kone Debbie Gwyther (37) allerede i 2013 - mens han fortsatt var sammen med Appleton. Paret har siden den tid holdt sammen og har nå tatt forholdet et steg videre.

SOLOKARRIERE: Etter å ha vært vokalist i Oasis og Beady Eye gav Gallagher ut soloalbum. Foto: NTB Scanpix
SOLOKARRIERE: Etter å ha vært vokalist i Oasis og Beady Eye gav Gallagher ut soloalbum. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Fridde i Italia

I slutten av august skal Gallagher ha gått ned på kne foran kjæresten på en romantisk ferie til Amalfikysten i Italia, ifølge The Sun.

Til stede under frieriet var hans mor Peggie, som vissnok var i ekstase over å ha fått være vitne det spesielle øyeblikket.

Kilder har fortalt til The Sun om hvordan forloveden hans reagerte på frieriet.

- Debbie er overlykkelig og fortsatt i sjokk over at Liam endelig fridde. Det har ligget i kortene en stund, så hun er glad for at det endelig skjer. De føler seg sterkere enn noen gang og han er på et godt sted i livet, forteller kilden til den britiske avisen.

Første møte med datteren

Gallagher har som nevnt fire barn - med fire forskjellige kvinner. Dette har bydd på noen problemer for 46-åringen opp gjennom, og han har slitt med å holde kontakten med alle barna sine.

Hans nest yngste barn Molly (22) kom som et resultat av en affære rockestjernen hadde med Liza Moorish (47) i 1997, mens han var gift med Patsy Kensit (51).

Han hadde ikke møtt datteren sin Molly (22) på nærmere 20 år, da han i fjor gjenopprettet kontakten. Dermed har han nå kontakt med sine to sønner Gene (18) og Lennon (19), samt Molly. Den yngste datteren på seks år har han såvidt møtt, ifølge Sky News.

På dette bildet fra Gallaghers Instagram ser vi han sammen med hans to sønner og datter Molly:

Hvorfor han og datteren ikke har hatt kontakt før nå er usikkert.

- Jenta har blitt fulgt opp, har fått klær og mat og er blitt sendt til flotte skoler. Jeg kjøpte et hus til dem og alt det er. Jeg tror egentlig bare hun har det best sammen med mora si, sa han til GQ i fjor, og fortsatte:

- Ting blir ikke bra når de blir påtvunget.

LES OGSÅ: - De har flyttet sammen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer