Amanda Bynes:

Skandalestjernen avslører forlovelse

Lykken smiler etter flere tunge år.

FORLOVET: Amanda Bynes røper forlovelse i sosiale medier. Foto: Instagram / NTB Scanpix
FORLOVET: Amanda Bynes røper forlovelse i sosiale medier. Foto: Instagram / NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Amanda Bynes (33) er forlovet. Det avslørte hun selv på Instagram i helgen, der hun delte et bilde av en enorm diamantring på ringfingeren.

«Forlovet med kjærligheten i mitt liv», skriver hun til bildet.

View this post on Instagram

Engaged to tha love of my life

A post shared by Amanda Bynes (@amandabynesreal) on

I første omgang delte den tidligere Nickelodeon-stjernen kun bildet av forlovelsesringen, og avslørte ikke hvem hun er forlovet med - noe som fikk fansen til å undre i kommentarfeltet. Deretter fulgte hun opp med et bilde av forloveden.

«Elsker», skriver hun til bildet.

View this post on Instagram

Lover

A post shared by Amanda Bynes (@amandabynesreal) on

Møttes i AA-møte

Ifølge E! News heter 33-åringens utvalgte Paul Michael, og duoen skal ha vært et par i rundt tre måneder.

The Blast skriver at Paul er i 20-årene, og at han og Amanda Bynes møtte hverandre på et AA-møte (anonyme alkoholikere, journ. anm).

«She's the Man»-skuespilleren har som kjent slitt med rus de siste årene, og har vært flere ganger inn og ut av ulike rehabiliteringssentre.

På bakgrunn av problemene har hun trukket seg kraftig tilbake fra rampelyset, og det er først den siste tiden hun har returnert til sosiale medier og delt bilder der.

Ved siden av flere oppphold på rehab har Amanda også studert ved Fashion Institute of Design & Merchandising i Los Angeles, som hun ble uteksaminert fra juli 2019.

Trøblete rusfortid

Amanda Bynes startet sin skuespillerkarriere allerede som tolvåring, og ble spådd en lysende fremtid i filmbyen Hollywood.

I et drøyt tiår gjorde hun stor suksess, og sikret flere utmerkelser for forskjellige filmer og serier. Så ble det stille fra det unge talentet.

Etter å ha holdt seg borte fra rampelyset i en lang periode, brøt hun tausheten om hvorfor hun «forsvant» i et større intervju med Paper Magazine for to år siden.

Der kom hun med flere avsløringer om hva som hadde gått galt.

Amanda fortalte til magasinet at hun som luten ble oppfattet som en typisk «flink pike», som aldri gjorde noe galt. Som 16-åring begynte hun derimot å røyke marihuana - og derfra gikk det videre til andre ting.

Vis mer

Hun gikk over til ecstasy, før hun testet kokain. Det likte hun ikke - og tok heller det nervesimulerende rusmiddelet adderall regelmessig.

I 2007 begynte ting å rakne, og innen 2011 sa alt stopp. Da hadde hun knasket adderall i flere år.

I RETTEN: Amanda Bynes har møtt i retten flere ganger, ofte ikledd parykk og store solbriller. Her er hun i mai 2013, tiltalt for besittelse av marihuana. Foto: NTB scanpix
I RETTEN: Amanda Bynes har møtt i retten flere ganger, ofte ikledd parykk og store solbriller. Her er hun i mai 2013, tiltalt for besittelse av marihuana. Foto: NTB scanpix Vis mer

Sluttet som skuespiller

Problemene hang trolig sammen med det som hadde skjedd året før, da hun havnet i en tung depresjon - etter utgivelsen av «She's the Man».

Ifølge Amanda selv likte hun ikke hvordan hun så ut i rollen som gutt, og overfor Paper Magazine beskrev hun det som en «ut av seg selv»-opplevelse som satte henne helt ut av spill. Depresjonen gikk imidlertid over, men selvbildet ble ikke bedre.

STJERNE: Amanda Bynes gjorde stor suksess i filmen «She's the Man», men selv trivdes hun ikke i rollen. Foto: NTB Scanpix
STJERNE: Amanda Bynes gjorde stor suksess i filmen «She's the Man», men selv trivdes hun ikke i rollen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I 2010 var hun tilbake i rampelyset med filmen «Easy A». Til magasinet forteller hun at hun heller ikke denne gangen taklet å se seg selv på skjermen, og at hun ble overbevist om at hun aldri ville returnere til filmbransjen. «Easy A» ble hennes aller siste spillerfilm, og Amanda la skuespillerkarrieren helt på hylla.

Derfra gikk ting helt vest for Amanda, som siden da har stått for en rekke oppslag i sladderpressen - både på grunn av lovbrudd, raseriutbrudd og rus.

Nå ser det imidlertid ut til at lykken endelig smiler for 33-åringen igjen, som nå ser ut til å planlegge bryllup.

Vis mer

LES OGSÅ: Detaljen om elskerinnen vakte oppsikt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer