«Ex on the Beach»:

Skandaleserien «Ex on the Beach» kommer til Norge

Nå skal håpefulle nordmenn finne kjærligheten blant sine ekser.

«EX ON THE BEACH»: David Hawley, Georgia Crone, Che McSorley, Chloe Ferry, Josh Ritchie har tidligere deltatt i den britiske utgaven av programmet. Foto: NTB Scanpix
«EX ON THE BEACH»: David Hawley, Georgia Crone, Che McSorley, Chloe Ferry, Josh Ritchie har tidligere deltatt i den britiske utgaven av programmet. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Seoghør.no): Realityprogrammet «Ex on the Beach»har overrasket mange seere i blant annet Sverige og Storbritannia med sitt fokus på personlig drama og sex.

Nå kommer serien i norsk versjon - på TVNorges nett-tjeneste Dplay.

Det bekrefter kanalen til Seoghør.no.

I serien ankommer åtte single og håpefulle mennesker med en drøm å finne kjærligheten på en paradisstrand i eksotiske omgivelser.

Men til tross for at dette høres høyst romantisk ut, er det én hake. Drømmeferien forstyrres nemlig jevnlig når ekskjærestene til deltakerne dukker opp, en etter en.

Likevel har flere funnet den rette.

Saken fortsetter under bildet.

KJENDIS: Jess Impiazzi er en av de tidligere deltakerne i det skandaløse programmet. Her var hun på ferie i Santorini tidligere i år. Foto: Fortitude Press / Splash News
KJENDIS: Jess Impiazzi er en av de tidligere deltakerne i det skandaløse programmet. Her var hun på ferie i Santorini tidligere i år. Foto: Fortitude Press / Splash News Vis mer

I søknadsannonsen står det følgende:

«Vi søker deg som er singel og som drømmer om den ultimate ferieopplevelsen. Sammen med andre unge og heite single, har du nå muligheten til å tilbringe flere uforglemmelige uker på et fantastisk sted fylt med sol, varme og festing».

Du kan søke på programmet her.

Fikk kritikk

«Ex on the Beach» har tidligere mottatt hard kritikk for hvordan deltakerne ter seg på tv. I ettertid har flere deltakere svart på den enorme kritikken som har rast mot dem.

Blant annet har flere britiske deltakere forklart at de ikke gjør annet enn hva vanlig mennesker ville gjort på en normal ferie, og flere forsvarer de hete scenene som har oppstått, ifølge Huffington Post.

Saken fortsetter nedenfor.

- Alle gjør det. Den eneste forskjellen er at vi har kameraer rundt oss, forklarer en av deltakerne, Harriette Harper i et intervju med Build, ifølge nettstedet.

Det tok imidlertid ikke lang tid før hun fikk støtte av en meddeltaker.

- Når alt kommer til alt, så er det et realityprogram, er det ikke? Så vi gjør det alle andre gjør i virkeligheten, vi er bare på tv, sier Ross Worswick.

Harriett Harper oppfordrer kommende deltakere til å være seg selv, om de velger å delta på programmet.

Suksess

I en pressemelding forklarer kanalen at de ser frem til å trekke den suksessrike serien hjem til Norge.

– I realityserien Ex On The Beach blir åtte single menn og kvinner sendt til en luksuriøs strandlocation for å bade, flørte, feste og generelt ha det gøy. Twisten er at gammel moro bokstavelig talt lurer i vannskorpa når deltakernes eks-kjærester ankommer stranda for å være med på festen, sier programdirektør Eivind Landsverk i pressemeldingen.

«Ex On The Beach» ble først sendt på britiske MTV i 2014. Serien har siden blitt gjort i lokale versjoner i en rekke land. Den har blant annet gått i tre sesonger i Sverige på TVNorges søsterkanal, Kanal 5, der den er den desidert mest sette serien på svenske Dplay, heter det i pressemeldingen.

– Det er helt klart at vi tar den svenske suksessen til etterretning når vi nå planlegger oppstart i Norge. Det er et uttalt mål å nå de yngre seerne med innhold som fenger på våre plattformer. Allerede i høst setter vi på komidramaet Hvite gutter med et eksklusivitetsvindu på Dplay, og det er stort fokus på investeringene i digitalt innhold, sier Eivind Landsverk.

LES OGSÅ: Avslørte 20 år gammel hemmelighet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer