Skandalerockeren forbanner fotografene

Marilyn Manson ga dem klar beskjed i ansiktet.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Rockeren Marilyn Manson (43) er kjent for å sjokkere både med sine uttalelser og spesielle antrekk og sminke. Nylig overrasket han igjen da han kom med et spesielt budskap til de fremmøte fotografene. 

Artisten hadde skrevet «Fuck you» over halve ansiktet.

- Dette er myntet på dere, sa han og gestikulerte mot ansiktet.

Manson gikk forbi fotografene hånd i hånd med sin fotografkjæreste Lindsay Usich. De to møttes da hun tok bilder til hans nye album, og sangeren har tidligere sagt at han er klar for å stifte familie.

- Kjæresten min Lindsays søster har nettopp fått barn. Jeg begynte å tenkte at det kanskje er smart å la min overlegende intelligens gå i arv, sier sangeren til The Observer.

Manson var gift med burlesque-stjernen Dita Von Teese i ett år. Han har også vært forlovet med skuespilleren Rose McGowan og Evan Rachel Wood.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Nå vil han bli pappa

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer