Wayne og Coleen Rooney:

Skandaleparet viser fram den nye sønnen for første gang

Delte de første bildene av den nyfødte sønnen Cass Mac på Instagram.

FIREBARNSFORELDRE: Wayne og Coleen Roney ønsket denne uken sin fjerde sønn velkommen til verden. Foto: NTB Scanpix
FIREBARNSFORELDRE: Wayne og Coleen Roney ønsket denne uken sin fjerde sønn velkommen til verden. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

(Se og Hør): Det skandaleombruste paret Wayne (32) og Coleen Rooney (31), ønsket nylig et nytt tilskudd til familien velkommen til verden.

Babynyheten ble annonsert på Colleens Twitter-konto torsdag morgen, hvor hun samtidig avslørte navnet på det nye familiemedlemmet.

Cass Mac er parets fjerde barn. Fra før av har duoen tre sønner, Kai Wayne (8), Klay Anthony (4) og Kit Joseph (2).

Nå har både Colleen og Wayne lagt ut bilde av sin nyfødte sønn på Instagram.

Mens Coleen har lagt ut et bilde fra sykehuset, mest sannsynlig tatt like etter fødselen, har Wayne samlet hele gutteflokken i ett og samme bilde.

Ønsket seg en datter

Det var i august at de nybakte foreldrene annonserte at de ventet et fjerde barn. Den gledelige nyheten delte Coleen med følgerne sine på Facebook.

Coleen har tidligere sagt at hun gjerne ønsket seg en datter, men at hun ville bli like glad hvis det viste seg å være enda en gutt, melder OK! Magazine.

Saken fortsetter under bildet.

FAMILIEKVINNE: Coleen og Wayne har vært gift siden 2008, og har nå fire sønner sammen. Foto: NTB Scanpix
FAMILIEKVINNE: Coleen og Wayne har vært gift siden 2008, og har nå fire sønner sammen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Jeg kan se for meg å få en datter. Jeg har en stor familie så jeg er mye rundt jenter, selv om jeg har gutter selv. Jeg er ikke desperat, men en jente hadde vært et hyggelig tilskudd til familien, fortalte hun og la til:

- Jeg tror ikke du kan satse på å få et bestemt kjønn. Du kan prøve å få en baby, og om du får en jente eller en gutt er en annen sak.

Skandalepar

De nybakte foreldrene har holdt sammen til tross for en hel del skandaler. Blant annet var Wayne utro da Coleen gikk gravid med deres første barn.

Og i september gikk det skeis for fotballspilleren igjen, da han ble arrestert for fyllekjøring etter en fuktig kveld på byen.

Ifølge Daily Mail skal Everton-stjernen ha festet sammen med den 29 år gamle alenemoren Laura Simpson på en bar i Alderley Edge i Cheshire.

Overfor nettstedet forklarte 29-åringen at de to skal ha forlatt utestedet sammen etter at Rooney skal ha danset på bordene og sunget høylytt hele kvelden.

- Han spurte meg om brystene mine var ekte. Vi kysset, klemte og hadde det bare helt uskyldig moro sammen. Jeg er ikke en som ødelegger ekteskap, sa Laura.​​

Brøt tausheten

Coleen, som var på ferie i Spania på det tidspunket, ble rasende da hun fikk høre nyhetene, og ryktene om en mulig skilsmisse florerte lenge i mediene.

Det var først i slutten av november at hun valgte å bryte tausheten om dramaet. Det gjorde hun i et innlegg på Facebook-profilen sin.

Saken fortsetter under bildet.

PÅ FERIE: Coleen var gravid og på ferie i Spania da ektemannen ble arrestert for fyllekjøring i september. Her avbildet med sønnene Kai Wayne og Klay Anthony. Foto: Splash News
PÅ FERIE: Coleen var gravid og på ferie i Spania da ektemannen ble arrestert for fyllekjøring i september. Her avbildet med sønnene Kai Wayne og Klay Anthony. Foto: Splash News Vis mer

I innlegget avslørte Coleen at de hadde tilbrakt tid hver for seg, og at hun ikke hadde glemt hva som hadde skjedd.

Hun sa likevel at paret hadde det så bra som de kunne på dette tidspunktet.

Saken fortsetter nedenfor.

Wayne på sin side åpnet opp om fyllekjøringen i et intervju med Talksport.

- Jeg skjønte med en gang at jeg hadde gjort en idiotisk feil og måtte ta konsekvensene av det, forklarte han og la til at han «har sviktet barna».

I intervjuet påpekte Rooney at han prøver å lære av feilene sine.

ROONEY OM DET NORSKE LAGET: Den engelske landslagskapteinen, Wayne Rooney, hadde ikke så mye å si da TV 2 spurte ham om Mats Møller Dæhli og det norske laget i 2014. Video:NTB Scanpix Vis mer Vis mer Vis mer Vis mer

Spiste morkaken

Etter fødselen av sin tredje sønn, Kit Joseph, tok Coleen i bruk en forholdsvis kontroversiell metode for at tiden etter fødselen skulle gå så smidig som mulig - nemlig det å spise sin egen morkake.

I et intervju med DailyMirror fortalte hun at morkaken ble gjort om til pillekapsler.

- Det smakte litt metallisk, men fikk meg definitivt til å føle at jeg hadde mer energi. Jeg følte meg full av positiv energi og det hjalp meg med en rekke av symptomene man kan oppleve etter en graviditet. Som for eksempel det å produsere mer melk, fortalte hun og la til:

- Jeg sov svært godt, og det hjalp meg også med å stabilisere babyvekten etter at Kit kom til verden.

FOTBALLFRUE: Coleen og sønnene er ofte å se på Waynes fotballkamper. Her med eldstesønnen Kai Wayne. Foto: Reuters / Carl Recine Livepic
FOTBALLFRUE: Coleen og sønnene er ofte å se på Waynes fotballkamper. Her med eldstesønnen Kai Wayne. Foto: Reuters / Carl Recine Livepic Vis mer

Den britiske fotballfruen er naturlig nok ikke den første kvinnen som har spist sin egen morkake etter fødselen for å angivelig komme raskere tilbake i form.

Både realitystjernen Kim Kardashian (37), «Mad men»-skuespiller January Jones (40), «GIRLS»-stjernen Gaby Hoffmann (36) og skuespiller Alicia Silverstone (41) har gjort det samme.

LES OGSÅ: Skilles etter tre år

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer