SAMMEN IGJEN?: Rykter skal ha det til at Pamela Anderson og Tommy Lee er sammen igjen. Her har de det hvertfall svært koslig sammen under barnas baseball-kamp tidligere denne måneden.  Foto: All Over Press
SAMMEN IGJEN?: Rykter skal ha det til at Pamela Anderson og Tommy Lee er sammen igjen. Her har de det hvertfall svært koslig sammen under barnas baseball-kamp tidligere denne måneden. Foto: All Over PressVis mer

Skandaleparet sammen igjen?

Her blir et av tidenes mest omtalte par fotografert sammen igjen...

SEHER.NO: Tidligere Baywatch-babe Pamela Anderson (40) har ikke hatt helt hell i kjærligheten de siste årene.

Først kom det fallerte ekteskapet med Mötley Crüe-trommis Tommy Lee (45), som hun også har sønnene Brandon (11) og Dylan (10) med.

Deretter var den blonde sexbomben først forlovet med supermodell Markus Schenkenberg, deretter rockeren Kid Rock.

Etter brudd med både Schenkenberg (2001) og Rock (2003) kom det som en stor overraskelse da Playboy-stjernen annonserte i 2006 at hun og Rock likevel skulle gifte seg.

Men ekteskapslykken ble kortvarig, og allerede 6 måneder etter bryllupet var skilsmissen et faktum.

Ikke lenge etter dette fant Pamela lykken med Paris Hiltons ekskjæreste, Rick Solomon, og de to giftet seg i Las Vegas i oktober i fjor.

Heller ikke denne gangen skulle forholdet vare for blondinen, som søkte om annulering av ekteskapet i februar i år.

Men nå kan det altså se ut til at kjærligheten endelig blomstrer for Baywatch-baben.

For ifølge rykter har hun og eksmann Tommy Lee ved flere anledninger blitt observert sammen, og stemningen mellom de to skal ha vært alt annet enn amper.

I april i år innrømmet Pamela i intervju med David Letterman at Tommy er den store kjærligheten i hennes liv og at følelsene hun alltid har hatt for han mest sannsynlig er årsaken til at hennes andre forhold har gått så dårlig.

Og skal vi tro nye bilder, som viser Pamela og Tommy i het omfavnelse, samt lek på stranden, ser det altså ut til at skandaleparet prøver seg på kjærligheten nok en gang.

LES OGSÅ: - Baby i vente for Pamela?

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.