Jason Aldean og Brittany Kerr:

Skandaleparet røpet babynyhet

Jason Aldean (41) og Brittany Kerr (30) får en datter.

BLIR TOBARNSFORELDRE: Det amerikanske musikkparet Jason Aldean (41) og Brittany Kerr (30) venter sitt andre barn sammen, bare åtte måneder etter at sønnen kom til verden. Nå røper de kjønnet. Foto: NTB Scanpix
BLIR TOBARNSFORELDRE: Det amerikanske musikkparet Jason Aldean (41) og Brittany Kerr (30) venter sitt andre barn sammen, bare åtte måneder etter at sønnen kom til verden. Nå røper de kjønnet. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Det var tidligere i sommer at det amerikanske musikkparet Jason Aldean (41) og Brittany Kerr (30) kunngjorde at de venter sitt andre barn sammen. Fra før har paret, som giftet seg etter en rekke skandaleoverskrifter i 2015, sønnen Memphis (8 mnd.).

Søndag røpet altså ekteparet, i en video på Instagram, at de blir foreldre til en jente.

Både Aldean og Kerr har fått gjennomgå helt siden romansen mellom dem først ble kjent for seks år siden. Førstnevnte - en av USAs største country-kjendiser - var nemlig fremdeles gift med ekskona da han innledet et forhold med elleve år yngre Kerr.

- Har driti meg ut

Bilder av Aldean og Kerr (den gang kjent som «American Idol»-deltaker) i het omfavnelse, fikk tabloidblekket til å sprute i den kulørte delen av media. Oppstyret kulminerte med at Aldean valgte å innrømme utroskap.

FIKK GJENNOMGÅ: Både Jason Aldean og Brittany Kerr måtte tåle utskjelling i media da forholdet mellom dem ble kjent. Her avbildet sammen i 2014. Foto: NTB Scanpix
FIKK GJENNOMGÅ: Både Jason Aldean og Brittany Kerr måtte tåle utskjelling i media da forholdet mellom dem ble kjent. Her avbildet sammen i 2014. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Sannheten er at jeg har driti meg ut. Jeg fikk for mye å drikke, lot festen ta overhånd og gjorde uanstendige ting i en bar. Jeg har endt opp med å sjenere både meg selv og min familie. Jeg er ikke perfekt, og jeg er lei meg for at jeg har skuffet dere. Nå setter jeg pris på at jeg får jobbet meg gjennom dette med familien min, og med deres støtte, meddelte sangeren i en uttalelse.

Samtidig kom nyheten om at Aldean og kona Jessica Aldean (38) skulle skilles etter 12 års ekteskap.

Også Brittany Kerr, som måtte leve med et elskerinne-stempel i flere år etterpå, valgte å krype til korset da de omstridte bildene dukket opp.

- Handlingene jeg nylig utførte representerer ikke den jeg er, det var en glipp. Jeg vil beklage til alle som har blitt påvirket av dette, og spesielt familie og venner, fortalte hun TMZ den gang.

Gift i Mexico

Antydninger om anger til tross, Aldean og Kerr valgte å fortsette romansen etter overlappingsbråket. Paret ble som kjent mann og kone i 2015, der bryllupet sto i Mexico med familie og venner til stede.

Saken fortsetter under.

VISTE FRAM MAGEN: Ekteparet ble foreldre sammen for første gang til sønnen Memphis for åtte måneder siden. Her på rød løper for et år siden. Foto: NTB Scanpix
VISTE FRAM MAGEN: Ekteparet ble foreldre sammen for første gang til sønnen Memphis for åtte måneder siden. Her på rød løper for et år siden. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Denne har vært den beste dagen i mitt liv. Jeg har jenta mi her, vennene mine, familien min. Rett og slett verdens beste dag, fortalte brudgommen til US Magazine like etterpå.

Også bruden hadde bare positive ting å si om bryllupsdagen:

- Dagen i dag har vært den beste i mitt liv. Jeg føler meg som verdens heldigste dame, som får lov til å gifte meg med min beste venn, sa hun til samme magasin.

Aldeans to barn fra forholdet med ekskona, Keely (15) og Kendyl (10), var også til stede i bryllupet.

- Dette er for jentene

Tre år senere har skandaleparet tilsynelatende lagt de verste stormene bak seg, med nok en familieforøkelse i emning.

Aldeans døtre fra sitt første ekteskap tar begge del i ovennevnte Instagram-video, der det er liten tvil om at jentene gleder seg til å få en lillesøster.

Saken fortsetter under.

It’s a.....👶🏻💙💗

Et innlegg delt av Brittany Aldean (@brittanyaldean)

- Jeg og Jason visste allerede hva kjønnet er, så dette (videoen) er for jentene, for å se deres reaksjoner, forklarer den vordende moren.

Jason Aldean fikk for øvrig stor medieoppmerksomhet i stor høst, etter at opplevde skytemassakren i Las Vegas på nært hold.

Countrystjernen sto på scenen da de første skuddene falt, og måtte, i likhet med mange andre, løpe for livet.

LES OGSÅ: Filmskaperen ble dumpet etter 20 år

DRAMATISK: Jason Aldean (41) skulle avslutte festkvelden. I stedet måtte han flykte for livet da skytingen startet. Luke Broadlick / Drew Akiyoshi / CNN / Foto: Veda Jo Jenkins/REX/Shutterstock Vis mer Vis mer