Jason Aldean og Brittany Kerr:

Skandaleparet ble foreldre igjen

- Hun er prikk lik sin storebror.

<strong>FIKK EN DATTER:</strong> Her er Jason Aldean og Brittany Kerr sammen under CMT Awards i Nashville i fjor sommer. Foto: NTB Scanpix
FIKK EN DATTER: Her er Jason Aldean og Brittany Kerr sammen under CMT Awards i Nashville i fjor sommer. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I sommer avslørte country-stjernen Jason Aldean (41) og «American Idol»-deltakeren Brittany Kerr (30) at de ventet sitt andre barn sammen.

Fra før av har musikerparet, som skapte en rekke skandaleoverskrifter i 2015, sønnen Memphis (13 md.).

Mandag fikk duoen en liten jente, avslører Aldean på Instagram.

- I dag da vi ønsket datteren vår Navy Rome velkommen til verden, ble familien vår komplett. Hun er prikk lik sin storebror. Vi er så spente på å se hva livet har å tilby denne lille prinsessen, skrev artisten sammen med dette bildet:

Det blir garantert en travel tid hjemme hos de nybakte foreldrene fremover.

- Jeg er i ferd med å bli far til to barn under halvannet år, så det blir spennende, uttalte 41-åringen til Us Weekly i september.

- Vi gleder oss over at de er nær hverandre i alder. Jeg tror det kommer til å bli gøy, og forhåpentligvis vokser de opp sammen som bestevenner. Det er det vi håper på, delte han videre.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

View this post on Instagram

Meeting baby sis for the first time💕

A post shared by Brittany Aldean (@brittanyaldean) on

Innrømmet utroskap

Både Aldean og Kerr har fått gjennomgå helt siden romansen mellom dem først ble kjent for over seks år siden.

Førstnevnte, som er en av USAs største country-stjerner, var nemlig fremdeles gift med ekskona, Jessica Ussery, da han innledet et forhold med elleve år yngre Kerr.

Høsten 2012 dukket det opp bilder av duoen i het omfavnelse, noe som fikk tabloidblekket til å sprute i den kulørte pressen. Og alt oppstyret endte med at Aldean valgte å innrømme utroskap.

- Sannheten er at jeg har driti meg ut. Jeg fikk for mye å drikke, lot festen ta overhånd og gjorde uanstendige ting i en bar. Jeg har endt opp med å sjenere både meg selv og min familie. Jeg er ikke perfekt, og jeg er lei meg for at jeg har skuffet dere. Nå setter jeg pris på at jeg får jobbet meg gjennom dette med familien min, og med deres støtte, meddelte sangeren i en uttalelse.

<strong>RØFF START:</strong> Jason Aldean og Brittany Kerr har holdt sammen gjennom stormen. Her på CMT Music Awards sommeren 2014 - første gang de viste seg sammen som par. Foto: NTB scanpix
RØFF START: Jason Aldean og Brittany Kerr har holdt sammen gjennom stormen. Her på CMT Music Awards sommeren 2014 - første gang de viste seg sammen som par. Foto: NTB scanpix Vis mer

Jason og ekskona Jessica har døtrene Keely (15) og Kendyl (10) sammen.

Også Brittany Kerr, som måtte leve med et elskerinne-stempel i flere år etterpå, valgte å krype til korset da de omstridte bildene dukket opp.

- Handlingene jeg nylig utførte representerer ikke den jeg er, det var en glipp. Jeg vil beklage til alle som har blitt påvirket av dette, og spesielt familie og venner, fortalte hun TMZ den gang.

Artikkelen fortsetter under bildet.

<strong>EKSKONA:</strong> Her er Jason Aldean og Jessica Ussery sammen på People’s Choice Awards i januar 2013 - bare få måneder etter at utroskapsskandalen ble kjent. De prøvde å redde ekteskapet, men endte altså med å skille seg. Foto: NTB Scanpix
EKSKONA: Her er Jason Aldean og Jessica Ussery sammen på People’s Choice Awards i januar 2013 - bare få måneder etter at utroskapsskandalen ble kjent. De prøvde å redde ekteskapet, men endte altså med å skille seg. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Slo tilbake mot kritikken

I april 2013 kom nyheten om at Aldean og kona skulle skilles etter 12 års ekteskap.

Etter bruddet ble han kjæreste med Brittany, og under CMT Music Awards sommeren 2014 viste paret seg sammen offentlig for første gang. Dette vakte nok en gang mange negative reaksjoner.

Jason gikk da ut i sosiale medier og forsvarte forholdet deres.

- Jeg er så lei av at folk dømmer oss for ting de ikke vet noe om. Jeg har gjort mine feil, men jeg er en bedre person i dag på grunn av dette og ville ikke forandret på noe.

- Jeg er lykkeligere nå enn noen gang tidligere, så takk til alle som har støttet oss. Vi er glade og livet går videre. Det er på tide at alle lar livet gå videre, skrev han på Instagram den gang.

Fire måneder senere forlovet paret seg, og våren 2015 ga de hverandre sine ja i en romantisk seremoni i Mexico.

LES OGSÅ: - Feiret forlovelsen med sprit og strippere

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer