GJENGEN SAMLET: Prunella Scales, Connie Booth, John Cleese og Andrew Sachs feiret 30-årsjubileum for "Hotell i særklasse". Foto: Stella Pictures
GJENGEN SAMLET: Prunella Scales, Connie Booth, John Cleese og Andrew Sachs feiret 30-årsjubileum for "Hotell i særklasse". Foto: Stella PicturesVis mer

- Skandalen gjorde meg godt

Sexspøken satte fart på karrieren igjen. Slik ser de ut 30 år etter suksessen.

SEHER.NO: Gjengen fra "Hotell i særklasse" møttes onsdag til lansering av to dokumentarfilmer angående hvordan den populære 70-tallsserien ble laget.

John Cleese, Connie Booth, Prunella Scales og Andrew Sachs stilte gladelig opp for fotografene, og viste seg frem 30 år etter suksessen.

79 år gamle Sachs var i fjor involvert i en skandale, der BBC-komikerne Russell Brand og Jonathan Ross la igjen en beskjed på telefonsvareren til Sachs, der de sa at de hadde hatt sex med hans barnebarn, Georgina Baillie.

Alt sammen var en spøk, men saken skapte store overskrifter, og Brand ble avskjediget.

- Skandalen gjorde at karrieren min gjorde et byks. På noen måter var hele episoden veldig bra, sier Sachs ifølge The Sun.

Personlig er ikke 79-åringen like fornøyd.

- Hva det har gjort for mitt personlige liv, er ikke så beundringsverdig. Men navnet mitt har i hvert fall dukket opp i avisene mange ganger, sier mannen som før var mest kjent for kommentaren "qué?" i "Hotell i særklasse".

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Tilgitt etter sex-skandalen