Skandalemissen Carrie Prejean venter barn

Endelig en gladmelding for Carrie Prejean.

I LYKKELIGE OMSTENDIGHETER: Modellen Carrie Prejean og hennes ektemann, NFL-stjernen Kyle Boller bekrefter nå nyheten om at de venter barn i mai. Foto: Stella Pictures
I LYKKELIGE OMSTENDIGHETER: Modellen Carrie Prejean og hennes ektemann, NFL-stjernen Kyle Boller bekrefter nå nyheten om at de venter barn i mai. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO:  Den amerikanske modellen Carrie Prejean (23) lagde i 2009 skandale da hun ble kastet ut av «Miss California»-konkurransen for å ha operert brystene på arrangørens regning.

Problemene ble bare verre da en seks år gammel sexvideo med 23-åringen i hovedrollen var kommet på avveie, og i januar gikk bilder av hennes ufrivillige blotting på ferie med ektemannen Kyle Boller verden rundt.

Siden puppeglippen har Carrie ligget lavt i terrenget, men nå kan hun ifølge Fox News endelig smile igjen.

Til TV-kanalen bekrefter den tidligere skjønnhetsdronningen at hun venter barn med Kyle, som spiller amerikansk fotball for NFL-laget Oakland Raiders.

- Vi gleder oss utrolig mye. Jeg har termin i mai, på bursdagen til min bestemor. Hun gikk nylig bort, så det betyr noe ekstra for meg, sier Carrie Prejean.

Paret vet ennå ikke om de vil få en gutt eller jente, men paret har allerede begynt å tenke på navn.

- Vi har begynt å diskutere navn, men holder de for oss selv foreløpig. Det har vært moro å lese babybøker, sier Prejean til Fox News.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Her går hun på en miss igjen