Reality Awards:

Skandalefesten kommer til Norge!

I høst arrangerer Se og Hør Reality Awards for første gang her til lands.

RADARPAR: Danni Sigen og Nicole Brøggler under Reality Awards Danmark i 2016. Foto: Claus Bech
RADARPAR: Danni Sigen og Nicole Brøggler under Reality Awards Danmark i 2016. Foto: Claus Bech Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I høst skal Se og Hør arrangere Reality Awards for første gang i Norge, hvor flere priser skal deles ut, deriblant «Årets TV-øyeblikk».

Her skal blant annet «Farmen»-deltakere konkurrere mot tidligere deltakere i «Paradise Hotel», og hobbysnekkere fra «Sommerhytta» konkurrere mot de spreke deltakerne i «Mesternes mester».

- Dette er ikke «Gullruten» i ny drakt. Her finspisser vi realitysjangeren og skal krydre utdelingen med en fest som også seere og fans kan ta del i. Ikke minst ved at seerne selv kårer vinnerne i flere kategorier, sier prosjektleder Jenny Emilie Aas.

Reality Awards er imidlertid noe vårt naboland Danmark har hatt i årevis. Den danske versjonen er derimot kjent for å være mer drøy, løssluppen og røff i kantene enn det du kan forvente deg av den norske versjonen. For forhåpentligvis ender ikke noen av deltakerne på Norges første Reality Awards i glattcelle eller på legevakten.

Skal vi tro våre danske venner har vi ikke bare store sko å fylle, men også forventninger som skal innfris. Det er nemlig ikke småtteri som har dukket opp på den røde løperen i København under realityfesten.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.