Skandalebilder på nettet

Bilder av den amerikanske boksestjernen Oscar De La Hoya i ført nettingstrømper, dametruse og høye hæler spres som ild i tørt gress på nettet...

MØTTES PÅ BYEN: Det er den russiske danserinnen Milana som skal ha tatt bildene av bokseren etter en kveld på byen i New York. Her er de to angivelig avbildet sammen... Foto: All Over Press
MØTTES PÅ BYEN: Det er den russiske danserinnen Milana som skal ha tatt bildene av bokseren etter en kveld på byen i New York. Her er de to angivelig avbildet sammen... Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
BILDESPESIAL: Bokser i nettingstrømper og dametruse

SEHER.NO: Bildene, som nå sjokkerer boksemiljøet, viser Oscar De La Hoya (34) - eller "Golden Boy" som han også kalles - i ulike sexy positurer, iført dametruse, nettingstrømper , høyre hæler og, til og med, parykk...

Og i løpet av de siste dagene har de sexy(!) bildene av idrettsstjernen og jetsetteren blitt en kjempehit på nettet.

De La Hoya og hans pressetalsmenn har allerede vært ute og kommentert bildene, som ble lekket på nettet i forrige uke. Bokseren hevder hardnakket at bildene er falske, skriver cbs4denver.com. De La Hoya har datteren Atiana med TV-stjernen Shanna Moakler.

Den olympiske gullmedaljevinneren fra Barcelona i 1992 skal nå ha bedt sine advokater ta tak i saken.

Kilder hevder at boksestjernen ler av det hele, men hans advokat Bertram Fields sier at hans klient tar saken alvorlig og ønsker å forhindre eventuell misbruk av bildene.

- Oscar kjenner damen som vi mener at selger bildene til mediene, men han insisterer på at de er falske. Han har nå bedt meg gå til rettslige skritt, sier advokaten.

Det er den 22 år gamle russiske danserinnen Milana som hevdes å ha tatt bildene, og hun hevder på sin side at de er helt ekte.

Se alle skandalebildene HER!

Ifølge Milana ble bildene tatt samme kveld som hun traff stjernebokseren på et utested i New York i 2006.

Den russike danserinnen skal etter plasnen snakke ut om bildene på amerikansak fjernsyn mandag kveld.

Oscar De La Hoya giftet seg i 2001 med sdangerinnen Millie Corretjer, og har, både før og etter, blitt koblet med flere skjønnheter.

Flere amerikanske kjendiser har den siste tiden hatt problemer med private bilder som spres på nettet.

Blant disse er den unge Disney-stjernen og tenåringsidolet Vanessa Hudgens (18).

LES OGSÅ: - Nye nakenbilder på avveie

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer