SKANDALEÅRET: Det har skjedde nok av skandaler i året som gikk...
SKANDALEÅRET: Det har skjedde nok av skandaler i året som gikk...Vis mer

Skandaleåret fra A til Å

Her er 2009s største skandaler...

SEHER.NO: Nok et år er omme, og det har selvfølgelig ikke gått forbi uten skandaler og sjokkavsløringer i kjendisverdenen.

Både norske og utenlandske stjerner har havnet i alt fra nakenskandaler, til flaue bildeskandaler og bitre skilsmissestrider.

Her er listen over noen av de største kjendisskandalene som Seher.no husker fra året som gikk:

A for alt for mye å drikke for Kanye West?
Kanye West (32) sto for det mest sjokkerende øyeblikket under MTV Video Movie Awards i New York i september, da han stormet scenen etter at Taylor Swift (19) hadde vunnet prisen for "Beste Kvinnelige Video". West tok mikrofonen fra Taylor midt i hennes takketale, og sa at han syntes det var "Halo"-stjernen Beyoncé som hadde den beste videoen. Publikum begynte å pipe mot Kanye, som etter den lille apellen forlot scenen, og flere kjendiser reagerte med avsky på oppførselen hans.

- Jeg synes noen forsøkte å skinne i kveld, når det ikke var deres tid til å skinne. Jeg synes Taylor er flott og Kanye er talentfull, men kom igjen - ha deg for f**n av scenen, uttalte Katy Perry i etterkant av episoden, ifølge OK!.

Ifølge nettstedet TMZ skal også milliardæren Donald Trump ha reagert kraftig på rapperens oppførsel. På spørsmål om hva han syntes om West sin oppførsel, skal han bare ha svart "motbydelig", for så å oppfordre folk til å boikotte å støtte Kanye framover.

Opptrinnet til Kanye fikk enorm oppmerksomhet, og til og med helt til topps i USA. For selv president Barack Obama hadde sterke meninger om det som skjedde.

- Taylor Swift virker som en veldig fin person. Hun får sin pris, hva er det han gjør?, sa president Barack Obama i et lydopptak med CNN.

- Hvorfor gjorde han det? Spurte en i rommet.

- Han er en drittsekk, svarte Barack Obama til overdøvende latter fra de andre i rommet.

Videoopptaket ble gjort uten at Obama skal ha vært klar over det, mens den amerikanske presidenten  ventet på å bli intervjuet av CNBC. Men etter å ha kommet med kommentarene, tok Obama seg i det og innså at sitatet raskt kunne bli spredd verden rundt, og gjorde tydelige tegn til journalistene om ikke å publisere det.
 
B for bunkeren til David Letterman:
En av årets største skandaler var kanskje da talkshow-verten David Letterman (62) sto fram og innrømmet at han hadde hatt flere affærer med yngre ansatte ved ”The Late Show”. Grunnen til at 62-åringen valgte å snakke ut om utroskapen, skal ha vært at en mann forsøkte å presse ham for penger mot å holde tett om affærene.

I kjølvannet av innrømmelsene startet også ryktene om at Letterman skal ha blitt tatt på fersken med et videokamera midt i akten med en ung kvinne. 62-åringen la aldri skjul på at han måtte gjøre alt som sto i sin makt for å redde ekteskapet med kona Regina Lasko.

- Hun har blitt forferdelig såret over min oppførsel, og når noe sånt skjer er det ditt eget ansvar, og man må forsøke å fikse det, uttalte Letterman under sin åpningsmonolog i showet i oktober.

Etter innrømmelsen, ble kvinnene avslørt én etter én, og grunnen til hvorfor forholdene ikke ble kjent tidligere.
 
Letterman gikk nemlig aldri ut med kvinnene - han tok de heller med til sitt eget kjærlighetsrede i Ed Sullivan Theater hvor "Late Show" filmes.

- De ansatte kaller den "bunkeren", fortalte en kilde som jobbet for Lettermans "Late Show" til The New York Post, ifølge Aftonbladet.

LES OGSÅ: Nå står Lettermans kvinner frem
LES OGSÅ: Sexfilm kan ødelegge ekteskapet

C for skandale-missen Carrie Prejean:
Modellen Carrie Prejean (22) har havnet i den ene skandalen etter den andre, etter at hun tidligere i år ble kåret til miss Califonia.

Prejean ble kjent over hele verden, da hun i Miss USA-konkurransen i mai svarte nei på nettbloggeren Perez Hiltons spørsmål om hun støtter homofile ekteskap. Mange mener at det svaret førte til at hun gikk glipp av seieren og havnet på andreplass i konkurransen.

Senere har det også blitt kjent at hun forstørret puppene før konkurransen, og enda verre - sett med misse-arrangørenes øyne - at hun skal ha spilt inn en sex-film da hun var kun 17 år gammel.

I november ble hun intervjuet av CNN-journalisten Larry King (76) på hans berømte program "Larry King live", men istedenfor å pynte på sitt frynsete rykte - som blant annet har ført til at hun ble fratatt miss California-tittelen - havnet Carrie nok en gang i trøbbel.

Da modellen ble spurt om forliket mellom henne og misse-arrangørene i kjølvannet av sexfilmen - mistet hun fatningen på direkten.

- Dette er upassende Larry, svarte hun igjen og igjen, før hun rev av seg mikrofonen og sa at hun ikke hørte spørsmålene fra Larry King eller noen av seerne som ringte inn.

D for "diktatorvennen" Alexander Rybak:
Nesodden-gutten Alexander Rybak (23) ble verdenskjendis da han 16.mai vant finalen i Eurovision Song Contest i Moskva med den selvskrevne åten "Fairytale".
I etterkant av seieren har 23-åringen kanskje fått like mye oppmerksomhet for sitt dametekke og merkelige uttalelser som musikken sin, og artisten kommer støtt og stadig med nye gullkorn som få skjønner seg på.

I høst fikk 23-åringen menneskerettighets-organisasjoner og opposisjonspolitikere fra hjemlandet Hviterussland på nakken da han la ut et bilde av seg selv på Facebook sammen med Ukrainas president Aleksandr Lukasjenko. Med et bredt smil, tommelen opp og med bildeteksten "This is me with the President of my native country" poserte artisten sammen med mannen som blir omtalt som "Europas siste diktater"

Aleksandr Lukasjenko er blitt kraftig kritisert for undertrykking av politisk opposisjon og manglende respekt for menneskerettigheter. Og er kjent for å bruke musikere og kjendiser i sin propaganda.

- Nå plumper han ut i det, igjen, sa Henrik Nielsen i kommunikasjonsbyrået Gelmuyden.Kise til Dagbladet etter episoden.

E for Jordans og Peter Andrés ekteskapsbrudd:
I mai kom sjokknyheten om at musikeren Peter André (35) og glamourmodellen Katie "Jordan" Price (30) gikk hver til sitt. I måneden etter bruddet har det foregått en offentlig skittentøysvask mellom "Mysterious Girl"-sangeren og puppemodellen, og de to har brukt media til å slenge dritt om hverandre.

Peter André gikk blant annet ut og hevdet at han aldri egentlig hadde likt kona, som ifølge ham selv undertrykte han i over fem år.

Jordan på sin side, skal ha uttalt til venner at hun ønsket å ruinere sin tidligere ektemann, og at hun ønsket å gjøre alt for at han skulle ha det vondest mulig.

De siste månedene har Jordan flere ganger sjokkert Peter ved å lære barna å banne, i tillegg til at hun har lot barna se moren i senga med sin nye kjæreste Alex Reid (34).

Jordan ble sammen med Reid – som er transvestitt – kort tid etter bruddet, men benytttet anledningen til å dumpe han under en direktesending på britisk TV i slutten av november.

LES OGSÅ: Ville du datet denne fyren?
LES OGSÅ: - Barna vet ikke at det er slutt

F for Jack Tweeds fyllekuler og sexskandaler:
Etter at TV-stjernen Jade Goody tapte kampen mot kreften i mars, startet problemene for hennes enkemann, Jack Tweed (22). De siste månedene har Tweed skapt overskrifter i mediene etter sex-fester hos seg selv, fyllekuler på byen og etter å ha hatt sex med en glamourmodell, som senere solgte historien til media.

I september ble han arrestert etter et angivelig seksuelt overfall mot en 19 år gammel kvinne, som angivelig skal ha blitt voldtatt av Tweed og hans venn Ashley Rubin etter å ha blitt med vennene hjem til Tweed etter en fuktig natt på byen.

Seks politibiler skal ha ankommet huset Tweed leier i utkanten av London etter episoden, etter at den 19 år gamle kvinnen hadde oppsøkt en politistasjon, men skandalen endte imidlertid ikke der.

For da politiet endevendte 22-åringens hjem, fant de nok en kvinne, naken i sengen hans. Identiteten til Tweeds sengepartner er ukjent, men sammen med de andre gjestene på festen ble hun fraktet ned til den lokale politistasjonen og forhørt i forbindelse med voldtekten.
 
G for Jenny Jenssen glattcelle:
I sommer skrev VG at dansebanddronningen Jenny Jenssen (45) og ektemannen Tor Søreng, hadde anmeldt vakter fra Stena Saga for voldelig opptreden. Natt til søndag 26. juli kom de to nemlig i basketak med to vektere på danskebåten, noe som endte i at 45-åringen bet én av vaktene - og havnet på glattcelle, i likhet med sin mann.

Til Seher.no påpekte Jenny i ettertid hun ikke ble kastet på glattcelle, men at hun ba om å få komme dit.

- Jeg forlangte å få være med når mannen min skulle dit. Det eneste som sto i hodet mitt var hvordan mannen min hadde sett ut etter en omgang med nedverdigelser på en glattcelle - uten vitner til stede, fortalte hun.

Jenssen skal ha vært tilknyttet fergeselskapet i om lag syv år, og de siste to årene skal hun derimot spilt nærmest på fast basis en gang i uka, selv om det har blitt trappet ned på det siste året. Nå er det derimot helt slutt, hevdet produkssjef i Stena Line, Håkan Wennerblom til Seher.no etter episoden i august.

- Vi vil aldri se henne her igjen. I hvert fall ikke på lang tid. Når hun har brutt tillitsforholdet på en slik måte, er det bare uaktuelt - det sier seg selv, uttalte produktsjefen til Seher.no.

H for hjemmevideoer på avveie
Ikke et år går forbi uten at store stjerner havner i sexvideoer, og i sommer startet ryktene om at en svært privat video av Leighton Meester (23), fra den populære TV-serien "Gossip Girl", skal ha havnet på internett.

Ifølge nettstedet TMZ.com skal en film med flere nærgående nakenscener av den populære skuespilleren ha blitt tilbudt flere pornoprodusenter i USA.

Flere bilder fra den angivelige sextapen ble lekket på nettet, og det var ingen tvil om at hovedpersonen i filmen lignet på Meester.

23-åringen gikk imidlertid ut og snakket om ryktene, som hun hevdet var falske.

- Filmen er ikke ekte, så det gjør meg litt trist. Det var ekkelt at ryktene gikk så langt som de gjorde, fortalte stjernen til septemberutgaven av Harper's Bazaar, ifølge People.

I sommer opplevde også "Grey's Anatomy"-stjernen Eric Dane (36) og kona Rebecca Gayheart at en privat video av de to i het omgang med tidligere "Miss Teen USA" Kari Ann Peniche (25) spredte seg som ild i tørt gress på internett.

Videoen skal ifølge TMZ.com blant annet vise Danes kone og Peniche som bader nakne sammen i et boblebad, mens Dane roper "action" i bakgrunnen.

"Grey's anatomy"-skuespilleren bekreftet i ettertid at det er han og kona på videoen - men avviste at det er en sexfilm. Skuespiller-ekteparet har nå langt skandalen bak seg, og i september ble det kjent at de venter sitt første barn sammen.

Nylig fikk også "Baywatch"-stjernen Carmen Electra (37) mye oppmerksomhet, da det som tilsynelatende så ut som en pikant hjemmevideo av stjernen ble spredt på internett. Det viste seg imidlertid at det slett ikke var en lekket hjemmevideo, men at det hele var et reklamestunt for merket Van Gils

I for Ingen god start på året for Jesscia Simpson:
Jessica Simpson (29) er nøyaktig like flott - bare noen kilo tyngre, skrev Seher.no den 26. januar da vi for første gang trykket bildene av Jessica Simpson som helt tydelig hadde lagt på seg.

- Jeg er ikke feit. Å gå fra størrelse 2 til størrelse 8 er ikke å være feit. Hvis jeg ikke var Jessica Simpson, ville ingen brydd seg, sa Jessica selv i etterkant til en venn ifølge OK!.

I sommer kom imidlertid nok en nedtur for Jessica, som da ble dumpet av quarterbacken Tony Romo dagen før bursdagen sin.

I oktober ble hun nok en gang offer for vektmobbing, da TV-kanalen Fox gjorde narr av rumpa hennes i beste sendetid.
 
J for jentemobbing:
Et snitt på 229 000 seere fulgte årets sesong av "Paradise Hotel" på TV 3 - som ble vunnet av Petter Pilgaard (29) og Benedicte Valen (20). Dramaet bydde blant annet på jentesex mellom glamourmodell Noor Kamil (23) og bifile Therese Adsen Aanonli (26).

Men det som fikk mest oppmerksomhet - og mange "Paradise Hotel"-seere reagerte kraftig på - var oppførselen til Lene Sortevik og Nanna Dahlen. Mange mente nemlig at de utsatte konkurrenten Margrethe Storlid (26) for ren mobbing i den skandaleombruste realityserien. Personangrepet på Margrethe resulterte imidlertid i at programleder Triana Iglesisas grep inn og Nanna ble sendt hjem fra hotellet.

LES OGSÅ: - Det kom som et stort sjokk 
LES OGSÅ: - Dette er ren mobbing 
LES OGSÅ: - Hva betyr egentlig druse? 


K for Mel Gibsons kjæreste på si':
I april ble det kjent at ”Braveheart”-skuespilleren Mel Gibsons (53) kone, Robyn, hadde søkt om skilsmisse, og kun en måned etterpå kom nyheten om at Gibson skulle bli far for åttende gang.

I slutten av oktober fødte kjæresten hans, Oksana Grigorieva (39), en liten jente., og flere hevdet at paret skal ha vært sammen i hemmelighet i tre år.

Ifølge National Enquirer skal Gibson nærmest hatt to familier før skilsmissen ble kjent. Mens han offisielt skal ha bodd sammen med kona Robyn og deres sju barn, skal han ha skjult sin elskerinne og hennes 11 år gamle sønn Alexander i flere forskjellige hjem i Los Angeles.

Robyn Gibson leverte inn skilsmissepapirene 13. april, men de to skal angivelig ha vært separert i all hemmelighet siden august 2006, noen uker etter at Gibson ble tatt for fyllekjøring i Malibu.

Da Robyn fikk kjennskap til Gibsons forhold til Oksana skal hun imidlertid ha fått nok, og leverte inn skilsmissepapirene.

L for lite etisk?
TVNorges "Sannhetens øyeblikk" vekket våren 2009 sterke reaksjoner blant TV-seere landet rundt. For å få med seg penger i programmet ble nemlig deltagerne - foran familie, kjærester, kolleger og venner - nødt til å svare ærlig på svært private og intime spørsmål rundt sitt eget privatliv.

Gry Sandbæk (24) innrømmet blant annet foran to venner, sin mor og sin søster at hun hadde hatt sex med en venns far, mens Kim Biensø (34) innrømmet foran sin bror og kjæresten sin, Jeanette, at han hadde hatt guttesex.

Bergensjenta Hilde-Gunn Gaustad innrømmet på sin side at hun hadde stjålet penger fra jobben og at hun hadde vært utro mot kjæresten sin.

Det kontroversielle programmet vekket sterke reaksjoner blant nordmenn, og flere eksperter mente det var smakløst og uetisk.

M for mørbanket:
Verden ble snudd på hodet for popkometen Rihanna, da hun ble banket opp av kjæresten Chris Brown i februar. Kort tid etter ble bilder av den forslåtte stjernen offentliggjort, og blåmerker rundt begge øynene, kutt i pannen og hovne lepper og kinn vitnet om at stjernen hadde blitt utsatt for et fryktelig overfall.

Brown beklaget senere hendelsen, men Rihanna snakket først ut i november om hva som egentlig skjedde. Da fortalte "Umbrella"-sangeren at voldsepisoden kunne skjedd hvem som helst, og at hun i ettertid var flau over at hun var sammen med Brown.

Rhianna fortalte også at hun skjemtes da bildene av det forslåtte ansiktet hennes kom ut i media.

- Enda en liten bit av privatlivet mitt forsvant med det bildet, sa stjernen, som til slutt valgte å gjøre det slutt med den voldelige kjæresten.

LES OGSÅ: - Jeg er ikke et monster
LES OGSÅ: - Han kommer til å slå deg igjen


N for narkoskandaler:
Den tidligere Atomic Kitten-sangeren Kerry Katona (28) forårsaket mediestorm i Storbritannia etter at en video av henne som sniffet kokain kom i hendene til tabloidavisa News of The World i august. Episoden - som fant sted i Kerrys Chesire-hjem mens hennes to barn var i huset - var den siste i en lang rekke alkohol og narkotika-skandaler for popartisten.

Men Katona var langt i fra den eneste kjendisen som ble tatt med narkotika i året som gikk.

Det var i midten av juni at "The O.C"-stjernen Mischa Barton (23) ble tvangsinnlagt på psykiatrisk sykehus. Senere kom det fram at Barton skal ha gått sammenhengende på kokain i tre dager da hun ble lagt inn på sykehuset, og at vennene skal ha fryktet at hun vil prøve å ta sitt eget liv, hvis hun ikke fikk hjelp.

2009 har også vært preget av mange overskrifter om partyjenta Lindsay Lohan, som de siste månedene har sett svært sliten ut. Hennes egen far, Michael Lohan, gikk også ut og hevdet at datteren er avhengig av reseptbelagte medisiner, og at han frykter for livet hennes.

"Harry Potter"-skuespilleren Jamie Waylett (19) ble i vår arrestert, etter at politiet fant en cannabis-plantasje i hjemmet hans.

I tillegg ble skuespillerstjernen Michael Douglas' (64) sønn - Cameron Douglas (30) - arrestert for besittelse av metamfetamin, som han skal ha planlagt å selge.

LES OGSÅ: Narkoskandale ryster kongehuset
LES OGSÅ: - Kjøpte narkotika av moren sin
LES OGSÅ: Tatt på fersken av skjult kamera


O for en overeksponert Tila Tequila:
MTV-stjernen Tila Tequila (28) - best kjent for sine sjekkeprogram "A shot at love" - har hatt en tøff tid etter at hun i september måtte fraktes på sykehus etter en krangel med sin daværende kjæreste.

I november sjokkerte hun tusenvis av fans på internett, da hun via et webkamera på soverommet, poserte snøvlende, splitter naken, samtidig som hun kalte eks-kjæresten "konemishandler".

- Jeg bryr meg ikke en dritt om hva folk tenker. Jeg ble født naken, sa en tydelig groggy Tila til kameraet.

Både Tilas fans og egne talsmenn frykter at traumene i etterkant av dramaet med eks-kjæresten er i ferd med å ødelegge livet hennes.

- Noe er galt med henne. Husbråk-episoden kan føre til at hun havner utfor stupet, sa Tilas advokat Cyrus Nownejad nylig til nettstedet TMZ.com.
 
For et par uker siden annonserte MTV-stjernen at hun er forlovet med millionær-arvingen Casey Johnson, og kort tid etter offentliggjorde Tila at hun skal bære frem sin brors barn.

- Jeg skal bli surrogatmor for broren min og kona hans! Det er min julegave til dem. Jeg er gravid! skrev hun på bloggen sin i slutten av desember.

LES OGSÅ: - Han ristet meg som en tøydukke
LES OGSÅ: Her bryter hun sammen

P for puppeglipp:
Ikke et år går forbi uten av flere profilierte kjendiser har havnet i "puppeglipp-fella". Tidligere "Baywatch"-heltinne Pamela Anderson (41)  blir aldri lei av oppmerksomhet, og i mars viste Pam ved "et uhell" viste frem den ene brystvorten da hun gikk modell for Vivienne Westwood.

Supermodellen Lily Donaldson (22) viste i november den ene puppen da hun gjestet det franske ambassadørens residens under Marie Claire Fashion Awards.

I tillegg viste både Rihanna og Tara Palmer-Tomkinson litt for mye av det gode i 2009.

LES OGSÅ: Brystet glapp ut av bh-en
LES OGSÅ: Beklager puppeglipp


Q for "q-nsten" å sjokkere:
Det siste året har Lady Gaga - eller Stefani Joanne Angelina Germanotta (23) som hun egentlig heter - blitt like kjent for sine mange avslørende antrekk og utradisjonelle scenestunt, som sine superhits "Poker Face" og "Just Dance".

Gaga har også blitt kjent for å være svært så frittalende, og har blant annet innrømmet at hun som yngre var avhengig av kokain, at hun på et tidspunkt fryktet sex og at hun nå sliter med depresjon når hun er ute på turné.

Foruten sine dansehits, spesielle antrekk og frittalenhet, er den platinablonde artisten også kjent for sine sexvaner og sin fortid som stripper. I sommer opptrådte hun blant annet ved Manchester Acedemy, hvor hun viste rumpa til publikum...

LES OGSÅ: Kjenner du henne igjen?
LES OGSÅ: - Har hun fått gnagsår?

R for rasismebeskyldningene rundt Miley Cyrus:
”Hannah Montana"-stjernen Miley Cyrus (16) skapte i 2008 overskrifter i mediene da hun stilte opp på en svært lettkledd fotoshoot for Vanity Fair. I tillegg lakk noen heller uheldige bilder som Miley hadde tatt av seg selv ut på nettet. Men 2009 gikk ikke upåklagelig hen for tenåringsidolet, og på nyåret var hun i hardt vær igjen, etter at hun ble avbildet mens hun dro øynene til sides med fingrene, og ifølge mange forsøkte å etterligne asiatere.

Asian American Group OCA, som er en organisasjon som jobber for å fremme sosial, politisk og økonomisk velferd for asiatere i USA, mente at Disney-stjernens oppførsel var et forferdelig eksempel for hennes mange unge fans. Mens flere syntes at Cyrus mobbet asiatere med grimasen, hevdet artisten selv at hun ikke forsøkte å krenke noen.

- Jeg har fått fortalt at det er noen som er opprørt av noen bilder hvor vennene mine og jeg lager klønete ansikter! Vel, jeg er lei for det dersom noen oppfattet de feil og tok de ut av kontekst, uttalte hun selv om saken, ifølge People.

S for skytteltrafikk til sykehuset:
I 2007 skapte David Hasselhoff (57) overskrifter, da datteren hans Hayley (17) la ut en video med sin fulle far, hvor han lå på gulvet og snøvlet med en burger i hånda.

2009 ble ikke mye bedre for den tidligere "Baywatch"-stjernen, som i mai i all hast ble kjørt til sykehus i Los Angeles, etter at datteren Hayley skal ha funnet ham bevisstløs på gulvet i deres hjem i Encino.

I september ble Hasselhoff igjen sendt til sykehus for å pumpes, etter at datteren nok en gang slo alarm da faren skal ha vært alkoholforgiftet.

Den gang uttalte venner og familie nær TV-stjernen at han var i ferd med å drikke seg til døde.

- Det er trist. Han trenger hjelp, men fornekter alt, uttalte en kilde til RadarOnline.com.

I tillegg ble skuespilleren sendt til sykehus på grunn av alkoholforgifning i både oktober og november.

T for truseløse Marianne Aulie:
Kunstneren Marianne Aulie (37) er kjent for å sjokkere og vise hud, og i november viste
kanskje litt mer enn planlagt da hun var på innspilling til "Senkveld med Thomas og Harald" på TV 2.

Aulie droppet nemlig trusen da hun skulle gjeste det populære TV-programmet, og kun iført en kort, rød silkekjole, måtte hun sitte store deler av intervjuet med beina i kryss.

TV 2 så seg nødt til å klippe i intervjuet, og kunstneren innrømmet i ettertid selv til VG at hun var redd for at TV-seerne skulle få se litt for mye.

- Jeg var redd det skulle bli for intimt. Hva skulle jeg gjort, da? Tatt på meg jeans eller gått med en Dovre underbukse under kjolen?

Aulie stilte selv uten truse, men kritiserte i ettertid TV 2 for at de ikke byttet kameravinkel eller flyttet på sofaen, slik at hun hadde fått en mer naturlig sittestilling.

- Det var ekstremt uprofesjonelt av TV 2, uttalte hun til VG.

U for Jude Laws ukjente baby:
I sommer gikk skuespiller og Florida-modell Samantha Burke ut og hevdet at hun var gravid med superstjernen Jude Laws (36) fjerde barn.

Etter at datteren ble født, krevde Law at en DNA-test ble tatt, og testen beviste kort tid etter at ”Alfie”-skuespilleren er faren til barnet.

- Samantha kan bekrefte at DNA-testen har konkludert med at Jude Law er Sophias far. Sjekk inn om et par måneder. Kanskje Samantha og Jude har giftet seg, uttalte Samanthas agent Eileen Koch i oktober.

Law må nå betale barnebidrag til Samantha, og eksperter tror han vil komme til å måtte betale rundt 11 millioner i året.

Skuespilleren har imidlertid nylig funnet tilbake til ekskjæresten, Sienna Miller, som han var forlovet mellom 2004 og 2006. Forholdet tok den gang slutt etter at det ble kjent at han hadde vært utro med en barnevakt....

V for alle de vanvittige ryktene etter Michael Jacksons død:
Den 25 .juni kom sjokkbeskjeden om at poplegenden Michael Jackson hadde dødd av hjertestans. Månedene etter Jacksons død kom det en hel eksplosjon av  rykter omkring popkongens liv, oppvekst, utvikling, barn og ikke minst årsaken til hans død. Flere av Michaels søsken gikk blant annet ut og anklaget "Thriller"-stjernens lege, Dr. Conrad Murray, for å ha drept broren. 

Det har også blitt hevdet at popkongens misbruk av smertestillende medikamenter førte til dødsfallet, at han manglet nesen sin da han ble obdusert og at barna Prince Michael, Paris og Blanket ikke er hans biologiske barn.

Det er til og med blitt spekulert i om barnestjernen Maculay Culkin skal ha vært Jacksons yngste sønn, Blankets (7) biologiske far.

Et annet grotesk rykte som blusset opp var at Michael ble kastrert av sin far Joe Jackson (81) som ung gutt. Dette angivelig for å hindre at han kom i stemmeskiftet, slik at han kunne bevare sin unge og rene sangstemme.

Den 7. juli ble det arrangert en stjernespekket minnestund for Jackson på Staples Center i Los Angeles, hvor blant annet Mariah Carey og Lionel Richie opptrådde for å hylle den avdøde stjernen. I slutten av oktober var det premiere på Jackson-dokumentaren "This is It", som skildrer tiden før artistens død, med forberedelsene til den planlagde comeback-turnéen.

LES OGSÅ: Henges ut som Jacksons kjærlighetsbarn
LES OGSÅ: Bestemoren får foreldreretten 
LES OGSÅ: Michael Jackson ble drept 

W for Jonas Gahr Støres TWitter-tabbe:
Arbeiderpartiets Jonas Gahr Støre kastet seg som mange i år på Twitterbølgen, men i starten av august gikk det helt i ball på hans 140-Twittertegn.
For da Støre skulle presentere eldreplanen som hadde blitt lagt fram, snek det seg inne en aldri så liten feil.

”Vi skal alle bli eldre - les eldreplanen lansert av Jens i dag. Solid løft for neste periode,”skrev Gahr Støre på Twitter og linket til denne siden. (ekstern link)

Men om alle skal bli eldre, var det ikke helt meningen at Gahr Støre sendte sine Twitter-fans til en playliste på Grooveshark med gangsterrappere som Snoop Dogg, Dr. Dre og sangen "Piste" av Eminem.

Reaksjonene lot selvsagt ikke vente på seg, og det var en ydmyk Gahr Støre som en time seinere kom med følgende beklagelse:

"Sorry, la ut feil om Aps eldreplanen, eminem var litt drøyt, ikke like lett dette plunderet med å linker: Prøv: http://tiny.cc/eEUIQ."

X for "X Factor"-Elins sjokk-exit:
Under auditionrundene for ”X Factor” i Bergen var 20 år gamle Elin Gaustad fra Vevang i Eide en av deltagerne som overbeviste dommerne og publikum med sitt talent. Elin trollbandt tidlig publikum med sin nydelige stemme, og reaksjonene lot ikke vente på seg da dommer Peter Peters bestemte seg for ikke å ta med den svaksynte 20-åringen videre i konkurransen. Peter Peters valgte nemlig å vrake Elin til fordel for Rikke Lie da åtte deltakere skulle kuttes ned til fire.

- Med all respekt for Peter Peters, her føler jeg at han gjort en skikkelig feil. Elin skulle vært blant finalistene, sa meddommer i ”X Factor” Jan Fredrik Karlsen til VG.

Jan Fredrik Karlsen hadde stor tro på Elin, og tilbudte henne platekontrakt da de begge besøkte ”Senkveld” i oktober, mens Rikke Lie fikk hat-sms av illsinte seere da hun fikk plassen til Elin.

- Jeg fikk mange negative meldinger etter at Elin gikk ut. Da var det mange som følte at jeg hadde tatt hennes plass. Det var litt trist, og da fikk jeg mange slemme tilbakemeldinger, sa Rikke Lie til Seher.no.

LES OGSÅ: - Jeg har fått et par tilbud
LES OGSÅ: - Jeg blir sårbar når folk kan skrive hva de vil

Y for kvinne-yndlingen Tiger Woods
Golfesset Tiger Woods (33) sitt liv ble snudd på hodet da han i starten av desember krasjet like utenfor hjemmet sitt i Florida. I etterkant av ulykken kom det nemlig fram at sportsikonet skal ha hatt forhold til en rekke damer bak ryggen på kona, Elin Nordegren.

Woods skal ifølge Us Weekly hatt svært mange elskerinner, og minst ti personer har stått fram. Blant de navngitte elskerinnene er Rachel Uchitel (34), Jamie Jugers (26), Jamee Grubbs(24), Mindy Lawton (33), Kalika Moquin (27) og Holly Sampson (36). 

I tillegg hevdet flere kjendisnettsteder at 33-åringen hadde for vane å gå på bordell for å få utløp for sexfantastiene sine.

Den 12. desember innrømmet Woods for første gang sitt utroskap, da han offentliggjorde en pressemedling på hjemmesiden sin.

"Jeg er dypt klar over skuffelsen og fortvilelsen utroskapet mitt har påført mange folk, mest av alle kona mi og barna mine. Jeg vil igjen si til alle at jeg er dypt lei meg og jeg ber om tilgivelse. Det er ikke sikkert det er mulig å reparere skaden jeg har gjort, men jeg vil gjøre mitt beste for å prøve" skrev han.

Nå ryktes det at golfessets svenske kone, Elin Nordegren, definitivt kommer til å skille seg fra mannen.

LES OGSÅ: - Hadde orgie med 15 kvinner
LES OGSÅ: Det er ikke hennes første utro-skandale
LES OGSÅ: Tar Tiger-ungene til Sverige

Z for Zzzzz under TV-intervju:

Partyjenta Peaches Geldof (20) blir ofte å se på byen i London, og i sommer innhentet 20-åringens ville liv henne. I juli presterte hun nemlig å sovne midt i et TV-intervju!

Bob Geldofs datter har fått mye oppmerksomhet for sitt noe utagerende partyliv. Og da hun ble intervjuet i baksetet på en taxi i New York i forbindelse med et kommende kjendisshow på TV, gikk det hele fryktelig galt.

- Man sier at dem som er slemme, de får aldri fred - men det stemmer i hvert fall ikke for Peaches del. Stakkars gamle Fearne stilte henne noen få spørsmål før hun la merke til at Peaches hadde stoppet å svare. Hun tittet bort på henne, og så at hun rett og slett hadde sovnet, fortalte en kilde om episoden til The Sun.

Ifølge avisens kilde skal programlederen Fearne Cotton ha opplevd hele seansen som en pinlig affære.


- Det var litt flaut for Fearne, som umiddelbart trodde at det var spørsmålene hennes som hadde kjedet henne...

Peaches Geldof har tidligere skapt skandale i Storbritannia på grunn av sitt overraskende - og korte - ekteskap til den amerikanske musikeren Max Drumney.

I tillegg har hun - tross pappas velholdte lommebok - blitt tatt fire ganger for butikktyveri.


Æ for ærlighet varer lengst?
I begynnelsen av januar fikk kongefamilien kanskje mer oppmerksomhet enn ønsket da  Ari Behn (37) bestemte seg for å fortelle folket hva han mente og gikk til frontalangrep mot den tidligere soussjefen ved Slottet, Carl-Erik Grimstad.

- Grimstad har tapetsert Norge med kronikker om sin tidligere arbeidsplass, Slottet. Han påberoper seg autonomi og troverdighet etter å ha arbeidet tre år på Slottet, uten å ha fått fornyet arbeidskontrakten. Siden har han brukt tiden på å spre tabloid svada, sladder og unøyaktigheter om monarkiet og min familie, tordnet Behn i VG.

Ari Behn kalte selv angrepet "en personlig vendetta", og stormen la seg ikke før forfatteren hadde vært i alle alle radio- og tv-studioer og samtlige riksaviser i Norge - flere ganger, over flere uker.

Behn la ikke skjul på at det var deilig å være ærlig og lette på sløret.

- Jeg har vært sjuk av å ikke kunne uttale meg. Jeg blir mørk og deprimert av det. Det er et gemytt i temperamentet mitt,  sa han til VG.

Januar var ingen god måned for Behn, som i tillegg ble omringet av rykter om at han og prinsesse Märtha Louise (37) hadde planer om å skille seg, etter at han ble sett på hyppige byturer i Stockholm og Oslo.

Selv hevdet Ari hele tiden at alt var fint mellom ekteparet, og forklarte det hele med at han er en svært fysisk person som gjerne klemmer sine venner.

 - Det gjør jeg alltid, jeg kysser på kinnet og tar på folk, slik er jeg, sa han til VG.

LES OGSÅ: - En personlig vendetta
LES OGSÅ: - Grimstad er død 

Ø for Peter Muellers ødelagte karriere?
I november fikk amerikaneren Peter Mueller (55) sparken som trener for det norske skøytelandslaget, etter å ha kommet med seksuelle og nedsettende utsagn overfor utøveren Maren Haugli (24).

Den kontroversielle treneren benektet imidlertid at uttalelsene han kom med overfor Haugli dreide seg om seksuell trakassering.

- Det er direkte løgn det som er kommet frem i media til nå. Jeg vil ved en eventuell rettssak kunne bevise eksakt hva som ble sagt - og av hvem. Foranledningene for mine utsagn ved middagsbordet, var noe løperne tidligere hadde fleipet med om Maren. Jeg sa ordrett til Maren: «I heard you are good at sucking cock?», og så la jeg til: «So are you?», uttalte Mueller til Se og Hør Weekend i etterkant av episoden.

Å for Åttlingmoren:
Nadya Suleman (33) ble superkjendis etter at hun i januar fødte åttlinger etter prøverørsbehandling, noe som resulterte i at alenemoren nå har 14 barn. 

Suleman har i etterkant fått rykte på seg for å være ekstremt PR-kåt og sykelig opptatt av Angelina Jolie. Suleman skal ha gjennomgått flere kirurgiske inngrep for å ligne på skuespillerinnen. Åttlingmoren har hele tiden nektet for at ryktene er sanne, men ifølge Perez Hilton skal 33-åringen i tillegg hatt en bakgrunn som stripper, hvor hun benyttet seg av artistnavnet Angelina...

33-åringen, som nå er mor til 14 barn, inntrømmet delvis den ville fortiden selv i april.

- Det er sant at jeg var en toppløs-danser, men det var bare for èn kveld, uttalte hun.

Da er det bare å vente å se hva 2010 bringer for kjendisene - og hva kjendisene bringer for 2010...

Godt nytt år!

Se de verste skandalene fra 2008 HER!

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.