I SKYGGEN AV CHARLIE: Skandalene har stått i kø blant kjendisene i 2011, men ingen har stått for flere enn Charlie Sheen.  Foto: All over press/Stella pictures/Montasje Seher.no
I SKYGGEN AV CHARLIE: Skandalene har stått i kø blant kjendisene i 2011, men ingen har stått for flere enn Charlie Sheen. Foto: All over press/Stella pictures/Montasje Seher.no Vis mer

Skandaleåret fra A til Å

Charlie Sheen har satt de andre i skyggen, men kjendisskandalene har florert i 2011.

Publisert
SEHER.NO: Her er 29 kjendiser som bør håpe på at 2012 går mer smertefritt enn inneværende år.A FOR ALDRI ET ÅR UTEN LILO: Lindsay Lohan tar seg aldri fri fra skandaleoverskriftene. At hun bestemte seg for å stjele et halskjede fra en butikk startet årets runddans i skandaler. For tjuveriet var brudd på en tidligere prøvetid, og dermed havnet skuespilleren i husarresten. Der strøk hun på alkoholtest og brøt en rekke andre regler, og selv om hun fikk et lite opphold på likhuset først, endte hun på nytt i fengseli noen timer. Egentlig er det slik at det minst skandaløse LiLo har gjort i år er å posere for Playboy.

B FOR BUNGA BUNGA: Silvio Berlusconi gikk av som statsminister i 2011, men ikke uten å etterlate seg en serie av skandaler og bråk. Hans «bunga-bunga»-fester ble etterforsket, og han skal ha betalt for sex med over 30 kvinner, deriblant den 17 år gamle magedanseren Karima El Mahroug - som angivelig skal ha vært under den seksuelle lavalderen for prostituerte. Han fornærmet også kraftig den tyske forbundskansleren Angela Merkel da han i en telefonsamtale med en siktet hallik kalte henne en «upulelig kjemperæv». Og mens de fleste europeiske statsledere og innbyggere klager over dårlig økonomistyring, hadde statsminister Silvio helt andre bekymringer. - I går kveld hadde jeg en kø av kvinner utenfor soverommet. Det var 11 stykker …, men jeg klarte bare åtte, sier Berlusconi på et opptak fra en avlytting.

C FOR CANNESSKANDALE: - Jeg sympatiserer med Hitler, sa filmskaper Lars von Trier da han forvillet seg bort fra spørsmålene om sin nye film «Melancholia» og inn på jøder, nazime og Hitler. Trier ble kastet ut av festivalen og måtte beklage i etterkant.

D FOR DUMPET FØR BRYLLUPET: Det var sikkert like mange grunner til å la være å gifte seg, som det var år mellom de to. Og fem dager før bryllupet mellom Crystal Harris (25) og Hugh Hefner (85) skulle stå, takket den vordende bruden for seg og dumpet den 60 år eldre Playboy-kongen. De 300 bryllupsgjestene fikk beskjeden om avlysningen gjennom media.  

E FOR EVAS DRAKT: Cinthia Fernandez er neppe det mest kjente navnet i denne oversikten, men videoen av henne som naken-danset i «Skal vi danse» spredde seg i jive-fart på nettet. Verken hoderisting fra programleder Marcelo Tinelli, eller det faktum at Cinthias foreldre satt i salen, hindret den argentinske jenta fra å ende opp splitter naken foran TV-kameraene. Innholdet ble til slutt også for sterkt for YouTube, som fjernet seerfavoritten.

F FOR FORGIFTNING: Michael Jacksons private lege Conrad Murray ble dømt for uaktsomt drap på popstjernen, etter at Jackson døde av akutt propofol-forgiftning, 50 år gammel, 25. juni 2009. Legen skal ha gitt stjernen propofol for å sove nesten hver natt de siste to månedene av hans liv. I november i år kom den dommen mot legen.

G FOR GRAND HOTEL: Etter sitt Oslo-besøk i sommer skapte Top Gear-stjernen Jeremy Clarkson (50) overskrifter i hjemlandet. Det ble nemlig hevdet at Clarkson hadde en affære med en blond kollega, under sin turné i Australia, Sør-Afrika og Norge. Ifølge Daily Mirror skulle Clarkson og kollegaen ha gått inn på hans suite på Grand Hotel klokka 1.15 om natten etter et av showene i Oslo. Clarkson rømte fra forsidene til ferie med kona og barna. 

H FOR HACKING: Scarlett Johanssons (26) private nakenbilder ble stjålet fra mobilen hennes og lagt på internett. Bildene var ment for Scarletts tidligere ektemann Ryan Reynolds. Seinere ble hackeren arrestert. 


I FOR INTERVJUTABBE: Jennifer Anistons (42) eksmann, Brad Pitt (47), fikk mange rasende kommentarer mot seg da han i et intervju med Parade magazine, plumpet uti med følgende karakteristikk av ekteskapet til Friends-stjernen. - Det ble klart for meg at jeg var oppsatt på å finne en film om et interessant liv, men jeg levde ikke et interessant liv selv. Jeg tror ekteskapet hadde noe å gjøre med det. Jeg prøvde å late som om ekteskapet var noe det ikke var, sa Pitt. Et par dager seinere var han ute og mente at han ble feiltolket.


J FOR JØDEHETS: Sjefsdesigneren ved det franske motehuset Christian Dior, John Galliano (50) fikk sparken etter 15 år ved motehuset etter at han ble filmen da han kom med en rekke rasistiske utsagn mot flere gjester på «La Perle» i Paris. Etter å ha erklært at han «elsker Hitler», fortsatte han med:- Folk som dere ville vært døde. Mødrene deres, forfedrene deres, alle ville blitt gasset i hjel.
 
K FOR KNAKK NESA PÅ EKSEN: Den tidligere CSI-skuespilleren Gary Dourdan (44) ble arrestert etter å ha banket opp ekskjæresten slik at hun knakk nesa.  

L FOR LILLEBRORS KONE: Fotballstjernen Ryan Giggs (38) så ut som et glansbilde på den perfekte idrettsutøver - en folk virkelig kunne se opp til. Og slik forsøkte han å beholde inntrykket av ham da en rekke engelske aviser ville avsløre sannheten om Manchester United-spilleren. Etter en langvarig rettsprosess fikk han kneblet mediene fra å skrive om utroskapet hans. Men da en politiker nevnte navnet hans i underhuset, ble Storbritannias mest kjente hemmelighet for alvor offentlig. Og selv om forholdet hans til Imogen Thomas (28) startet skandalen, utivdet den seg raskt da kona til Ryans lillebror Rhodri (34) også sto fram som Ryans elskerinne. Som om ikke det var nok stang ut fotballspilleren, hadde han også gjort brorens kone gravid en gang iløpet av det åtte år lange forholdet. Broren søkte om skilsmisse, mens Ryan fortsatt er gift med kona Stacey. Men noe lykkelig ekteskap er det neppe...

M FOR MOORE THAN A WOMAN: Etter at Charlie Sheen hadde gjort sitt i «Two and a half men», skulle Ashton Kutcher (33) bringe stabilitet tilbake til serien etter villstyringen Sheen. Det holdt i noen få dager - før Kutcher plutselig hadde stjålet Sheens plass i skandalepressen. Demi Moore (49) viste seg nemlig å ikke være nok for Kutcher, som også ble tatt på fersken med flere unge fristerinner. Dermed ba hans 14 år eldre kone om skilsmisse.

N FOR NI BARN: Aldri ett år uten at Mel Gibson kommer inn på lista. I 2010 handlet det om bråket med ekskjæresten Oksana Grigorieva (41) og krangelen om foreldreretten til datteren Lucia (2). I 2011 så lykken ut til å smile til Gibson da han ble sammen med 24 år yngre Azita Ghanizada. Vel og bra det, hadde det ikke vært for at det kort tid etter ble kjent at Gibson venter barn med realitystjernen Laura Bellizzi (35). Dermed venter «Dødelig våpen»-stjernen sitt 9. barn!

O FOR OVERRASKENDE AVSLØRING: «Harry Potter»-stjernen Daniel Radcliffe er kun 22 år gammel, men avslører til bladet GQ at han har tatt sin siste drink, etter å ha slitt med alkoholproblemer i lang tid. Likevel har han unngått de store skandalene til tross for drikkingen, og derfor var overraskelsen enda større da han fortalte at han var «avhengig av alkohol». Barnestjernen avslørte at han ikke har drukket alkohol siden august 2010, og at han ikke har noen planer om å begynne igjen.

P FOR PULVER: Den svenske skuespilleren Mikael Persbrandt (47) ble to ganger tatt for kokainbruk i 2011. - Jeg elsker kokain, sånn er det bare, sa han da han ble pågrepet i januar.


Q FOR Q-RERT: Etter et halvt års kreftkamp, kom i januar den gledelige nyheten om at filmstjernen Michael Douglas' (66) kreftsvulst er borte. Men samtidig fikk familien nye problemer. Både Catherine Zeta-Jones og Douglas gikk nemlig amok på en gjeng fotografer da de skulle ut å spise, og ikke lenge etter ble Zeta-Jones lagt inn på mentalsykehus. Der fikk hun behandling for bipolare lidelser. Heldigvis ser det nå ut til at det går bra med begge to.


R FOR RASERIANFALL: Chris Brown opptreden i det vanligvis så koselige «Good Morning America», endte i at rapperen forlot TV-studio i raseri og knuste et vindu med en stol på veien ut. Reaksjonen kom ironisk nok etter at programleder Robin Roberts spurte ham om saken der han i 2009 banket opp sin daværende kjæreste Rihanna. Brown forlot også studio i bar overkropp, kanskje for å kjøle seg litt ned …

S FOR SPERMINATOR: Arnold Schwarzenegger (64) var mest kjent som Terminator og Governator, men fikk seg raskt et nytt kallenavn da ekteskapet til Maria Shriver raknet etter 25 år. For med bruddet kom også sannheten om Arnolds barn med hushjelpen Mildred Baena fram i lyset. Sønnen Joseph (14) viste seg til og med å være like gammel som et av Arnolds andre barn. 

T FOR TATOVERINGSSTUDIO: Skuespiller Nicolas Cage (47) ble arrestert for konemishandling og ordensforstyrrelse etter en kraftig krangel med kona Alice Kim (26) på gata i New Orleans, der den svært berusede skuespilleren skrek og dyttet til sin unge kone. Også tidligere på kvelden var Cage ute og kjøre. Før arrestasjonen skal han ha gått inn i en tatoveringssjappe, der han begynte å slenge klærne sine rundt og kreve å bli tatovert. Stjernen skal ha virket rimelig beruset og bedt ansatte om å ringe politiet. Da de spurte hvorfor, svarte Cage at han ikke husket hvor han bodde!


U FOR UTEBLE: Da kongelige fra hele Europa feiret prinsesse Märtha Louises 40-årsdag på slottet, var det en sentral person som uteble. Kronprinsesse Mette-Marit hadde nemlig andre planer - og dro heller på helseferie i utlandet.

V FOR VANDETTA: Frasier-stjernen Kelsey Grammer dumpet sin kone gjennom 14 år, den tidligere playboy-modellen Camille Grammer (42) på telefonen. Han innledet et forhold til flyvertinnen Kayte Walsh (29), gjorde henne gravid og dumpet kona. I etter kant fikk kona sin hevn. I et radiointervju avslørte hun at skuespilleren liker å kle seg i dameklær. Ikke bare liker å kle seg i dameklær, han liker å ha på seg dameundertøy og høye hæler under sex, avslørte ekskona. 


W FOR WINNING!: Det er lite å klage på, hvis man tar på seg skandalebrillene for 2011. Kjendisene har virkelig levert varene, men ingen har stått for like mange overskrifter og viltre påfunn som Charlie Sheen (46)! For Charlie kastet ikke nøkkelen til skandalesuksess selv etter at han låste en prostituert inne på badet i slutten av 2010. Neida han var langt fra ferdig der. Han skjelte ut sine egene produsenter, fikk sparken fra den best betalte jobben i TV på «Two and a half men», tvillingene Bob og Max (3 år) ble fjernet av politiet etter at Charlie sto fram med sine to pornoskuespiller-kjærester, som han kalte sine gudinner, så tok forholdet til begge to slutt, og husket vi å nevnte at han også rakk å skille seg i første del av 2011? Nå ser det likevel ut til at han har fått orden på livet og økonomien igjen. Han var nylig på ferie med ekskona Denise Richards og arbeidsløse Sheen får en halv milliard kroner for å ikke gjøre noen ting. Iløpet av året ble han også et Twitter-fenomen, og tok Guiness rekord da han iløpet av 25 timer og 17 minutter klarte å samle en millon følgere. Ord som #Winning og ikke minst #Tigerblood, er også høyt oppe på listene over de mest tvitrede hashtaggene i år. 

X FOR XVI: I boken «Carl XVI Gustaf - Den motvillige monarken» påstås svenskekongen å ha hatt affærer og besøkt strippeklubber. Boken kom i 2010, men har forfulgt svenskekongen også gjennom hele 2011. I intervjuet med det svenske nyhetsbyrået TT nektet kongen for at det skal finnes pikante bilder av ham sammen med nakne damer. I etterkant er et av bildene det var snakk om blitt avvist som falskneri, men fortsatt finnes det flere bilder som pornoklubbeieren Mille Markovic sitter på – og som nok vil gjøre også 2012 ubehagelig for kongen. Kongens venner skal også ha forsøkt å betale Mille for at han skal holde munn, og for å få tilgang på bildene.


Y FOR YDMYKET: Til tross for uttallige advarsler fra media, venner og sin egen mor, valgte den engelske popstjernen Cheryl Cole (28) å ta tilbake sin utro eksmann Ashley Cole (30). Men i sommer gikk forholdet over på nytt, etter at Chelsea-stjernen igjen ble tatt for en affære med en annen. - Nok en gang ser Ashley ut til å ha overgått seg selv. Akkurat da Cheryl hadde kommet tilbake i riktig spor, og jobber hardt med musikken, gjør han dette. Hun er ydmyket, sa en kilde om «Fight for This Love»-sangeren.


Z FOR ZOOM: «Beverly Hills 90210»-stjernen Tori Spelling fikk seg litt av en overraskelse da mannen hennes, Dean Dean McDermott publiserte et bilde av sønnen Liam til sine 70.000 Twitter-følgere. Det han ikke helt tenkte på var at Tori Spelling lå toppløs i bakgrunnen.

Æ FOR ÆRLIGHET VARER LENGST: Kongressmannen Anthony Weiner sendte bilder av sin egen wiener til seks forskjellige kvinner på Twitter. Først nektet han for at bildene var av ham, men til slutt måtte han stå fram og si at « bildet var av meg og jeg sendte det». Han trakk seg fra embetet, men fikk med den enkle innrømmelsen stoppet alt skriveriet om ham – inntil denne årsoppsummeringen da selvsagt.

Ø FOR ØKONOMISK ROT: Kong Juan Carlos (73) av Spania nekter svigersønnen Iñaki Urdangarin (43) å ta del i kongelige plikter på ubestemt tid, etter at han skal ha underslått offentlige penger som ble gitt til selskapet «Instituto Noos», som han var president i. Selskapet fikk støtte til å organisere en turist- og sportskonferanse på Balearene i 2005 og 2006, men kostnadene for konferansen var langt lavere enn summen han fikk. Anklagene går på at Urdangarin, som fikk tittelen hertug av Palma de Mallorca da han giftet seg med prinsesse Cristina i 1997, skal ha puttet en stor slump av pengene i sin egen private lomme.

Å FOR ÅNDEN SOM DATT UT AV FLASKA: Christina Aguilera (30) har hatt et år med konstante personlige nedturer, og økende fokus på utseendet. Siden skilsmissen med Jordan Bratman i 2010, startet 2011 med at hun sang feil på nasjonalsangen under Super Bowl-finalen, hun kollapset nesten under Grammy-utdelingen og ble senere arrestert etter en fylleskandale med sin nye kjæreste Matthew Rutler. Den siste tiden er fokuset blitt flyttet til hennes usunne livsstil og vektøkningen. Det er bare å håpe at  det i 2012 er en hjelpende ånd, og ikke ødeleggende alkohol som kommer ut av flasken til «Genie in a Bottle»-sangeren.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Skandaleåret fra A til Å 2010

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer