Aaron Carter:

Skandale-stjernen overrasket med ny kjæreste

Lykken smiler etter den tunge tiden.

NY KJÆRESTE: Denne uken ble det kjent at Aaron Carter har funnet lykken med den Los Angeles-baserte kunstneren Lina Valentina. Foto: Skjermdump fra Instagram/ Lina Valentina
NY KJÆRESTE: Denne uken ble det kjent at Aaron Carter har funnet lykken med den Los Angeles-baserte kunstneren Lina Valentina. Foto: Skjermdump fra Instagram/ Lina Valentina Vis mer

Det har stormet relativt heftig rundt den tidligere barnestjernen Aaron Carter (30) i media de siste årene, og det har vært langt mellom de hyggelige overskriftene.

Denne uken sørget imidlertid Aaron for å gi fansen en gladnyhet, etter at han avslørte at han har funnet lykken med kunsteren Lina Valentina.

Det gjør han i et innlegg på Instagram, der han virkelig erklærer sin kjærlighet til sin nye kjæreste:

- Jeg har endelig funnet mitt livs kjærlighet. Ingen har noensinne forstått meg og vist meg kjærlighet slik denne kvinnen har. Du har hjertet mitt for resten av mitt liv.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

Vil stifte familie

Det er ikke kjent akkurat hvor lenge de to har vært sammen, men sangeren påpeker selv at det hele er temmelig nytt. Han legger heller ingenting imellom i teksten til Instagram-bildet - som viser kjæresten sammen med en hundevalp.

- Forholdet vårt er ferskt, men vi SKAL bli gamle sammen og stifte familie, og jeg vil beskytte og respektere deg og være den mannen jeg alltid har ønsket å være, fordi du har vist meg at du er kvinnen jeg alltid har drømt om, skriver Aaron videre.

TUNG TID: Aaron Carter avbildet i august 2017, før han fant lykken med sin nye kjæreste. Foto: Splash News/ NTB scanpix
TUNG TID: Aaron Carter avbildet i august 2017, før han fant lykken med sin nye kjæreste. Foto: Splash News/ NTB scanpix Vis mer

30-åringen understreker dessuten at han aldri kommer til å gi opp forholdet deres, selv om det ikke er enkelt å være sammen med noen.

En rekke medier har omtalt nyheten, deriblant People og Entertainment Tonight.

Selv om det først er denne uken Aaron Carters nye kjæreste er blitt omtalt i pressen, har Lina Valentina selv allerede røpet forholdet på sin Instagram-konto.

Det gjorde hun for et par uker siden, da hun delte et søtt kjærestebilde av seg selv og Aaron i sort-hvitt, fulgt av teksten «Min elskede» samt et hjerte- og et nøkkelsymbol.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

Se dette innlegget på Instagram

My love 🖤🗝

Et innlegg delt av ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Lina Valentina (@lina_valentina)

Ble arrestert

Etter alt å dømme er nok «Crazy Little Party Girl»-sangeren i ekstase over at lykken smiler til ham om dagen, siden livet hans har ført med seg en del negative overskrifter de siste årene.

I 2016 innrømmet Aaron, som er lillebroren til Backstreet Boys-stjernen Nick Carter (38), at han hadde slitt med både depresjon og rusproblemer. I tillegg satt han med en gjeld på mange millioner dollar, og begjærte seg selv personlig konkurs.

Og i fjor sommer ble den tidligere barnestjernen arrestert for promillekjøring og besittelse av marijuana, etter at politiet stoppet ham i en kontroll. I etterkant raste han dessuten mot både politiet og sin berømte bror på Twitter.

For noen år siden, i 2012, ble Carter-familien dessuten rammet av en stor tragedie. Nick og Aarons søster, Leslie Carter, døde - bare 25 år gammel.

NICK OG AARON CARTER: Begge de to brødrene gjorde stor suksess som popstjerner i ungdomstiden. Her er de avbildet sammen i 2005. Foto: AP/ NTB scanpix
NICK OG AARON CARTER: Begge de to brødrene gjorde stor suksess som popstjerner i ungdomstiden. Her er de avbildet sammen i 2005. Foto: AP/ NTB scanpix Vis mer

Hiv-frykt og biseksualitet

I fjor skapte 30-åringen dessuten overskrifter da han gjestet programmet «The Doctors» for å teste seg for hiv-viruset, etter at han hadde gått rundt og bekymret seg for at han kunne være smittet.

- Jeg har vært så tynn, og jeg er fremdeles veldig tynn, svarte Aaron på spørsmålet om hvorfor han trodde han hadde hiv.

«I Want Candy»-stjernen innrømmet at han hadde unngått å sjekke seg fordi han var redd.

- Jeg vil være trygg sånn at jeg kan være trygg på andres vegne. Jeg følte jeg satte andre i fare med kroppen min, la han til.

Selv om resultatene av hiv-testen var negative, fikk Aaron beskjed av legen om at han var underernært og hadde en urovekkende lav BMI.

BLE SINGEL: Aaron Carter sammen med sin tidligere kjæreste, Madison Parker, på rød løper i mai 2017. Et par måneder senere var forholdet over. Foto: AP/ NTB scanpix
BLE SINGEL: Aaron Carter sammen med sin tidligere kjæreste, Madison Parker, på rød løper i mai 2017. Et par måneder senere var forholdet over. Foto: AP/ NTB scanpix Vis mer

Aaron Carter har for øvrig vært singel i omtrent ett år. Inntil august i fjor var han i et forhold med Madison Parker, men forholdet tok slutt etter at sangstjernen stod fram som biseksuell:

- Jeg tenkte på det mye i løpet årene, men først da jeg var 17 år gammel, etter at jeg hadde vært gjennom noen forhold med jenter, hadde jeg min første opplevelse med en mann. Jeg har også jobbet og vokst opp sammen med ham, skrev Aaron i et Twitter-innlegg den gang.

LES OGSÅ: Stjerneparets hemmelige avtale