Aaron Carter:

Skandale-stjernen overrasket med ny kjæreste

Lykken smiler etter den tunge tiden.

NY KJÆRESTE: Denne uken ble det kjent at Aaron Carter har funnet lykken med den Los Angeles-baserte kunstneren Lina Valentina. Foto: Skjermdump fra Instagram/ Lina Valentina
NY KJÆRESTE: Denne uken ble det kjent at Aaron Carter har funnet lykken med den Los Angeles-baserte kunstneren Lina Valentina. Foto: Skjermdump fra Instagram/ Lina Valentina Vis mer
Publisert

Det har stormet relativt heftig rundt den tidligere barnestjernen Aaron Carter (30) i media de siste årene, og det har vært langt mellom de hyggelige overskriftene.

Denne uken sørget imidlertid Aaron for å gi fansen en gladnyhet, etter at han avslørte at han har funnet lykken med kunsteren Lina Valentina.

Det gjør han i et innlegg på Instagram, der han virkelig erklærer sin kjærlighet til sin nye kjæreste:

- Jeg har endelig funnet mitt livs kjærlighet. Ingen har noensinne forstått meg og vist meg kjærlighet slik denne kvinnen har. Du har hjertet mitt for resten av mitt liv.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

Vil stifte familie

Det er ikke kjent akkurat hvor lenge de to har vært sammen, men sangeren påpeker selv at det hele er temmelig nytt. Han legger heller ingenting imellom i teksten til Instagram-bildet - som viser kjæresten sammen med en hundevalp.

- Forholdet vårt er ferskt, men vi SKAL bli gamle sammen og stifte familie, og jeg vil beskytte og respektere deg og være den mannen jeg alltid har ønsket å være, fordi du har vist meg at du er kvinnen jeg alltid har drømt om, skriver Aaron videre.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer