Tommy Lee:

Skandale-rockeren giftet seg for fjerde gang

Skal ha giftet seg med 24 år yngre Brittany Furlan på valentinsdagen.

NYGIFT: Valentinsdagen ble ekstra romantisk for rockestjerna Tommy Lee og Internett-kjendis Brittany Furlan, som giftet seg på den romantiske dagen. Foto: NTB Scanpix
NYGIFT: Valentinsdagen ble ekstra romantisk for rockestjerna Tommy Lee og Internett-kjendis Brittany Furlan, som giftet seg på den romantiske dagen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I februar i fjor, på selveste valentinsdagen, overrasket Mötley Crüe-trommisenTommy Lee (56) mange da han forlovet seg med den 24 år yngre «Vine»-stjerna Brittany Furlan (32).

Paret hadde da vært sammen et halvt års tid.

Nå overrasker paret igjen, når de eksakt ett år seinere, har gitt hverandre den ultimate valentinsgaven. Paret har nemlig gitt hverandre sitt offisielle ja, noe de selv bekrefter på sosiale medier.

«Det er offisielt!!! Vi er gift!!! Mr & Mrs Lee YAHOOOO», skrev Furlan på sin egen Instagram-konto i går, mens hun delte et bilde av parets hunder i bryllupsantrekk.

Lee, på sin side, delte det samme bildet på sin egen Instagram-konto. I forkant av bryllupet oppdaterte han også fansen på Twitter om hva som skulle skje denne dagen.

«Herreguuuuud, jeg skal gifte meg om fire timer!»

Furlan, som startet som Internett-kjendis på den populære plattformen «Vine», skrev på sin egen Twitter-konto før bryllupet at livet hennes har vært et eventyr.

«Jeg kan ikke tro at jeg gikk fra å være den mest deprimerte, ensomme jenta som trodde jeg skulle dø alene med hundene mine, til å gifte meg om fire dager … Wow», reflekterte hun.

Tre tidligere ekteskap

Dette er første gang Furlan gifter seg, mens Lee har blitt en dreven brudgom. Rockestjerna har nemlig vært gift hele tre ganger tidligere.

Hans første ekteskap var med Playboy-modellen Elaine Starchuk (54), før han i 1986 giftet seg med den amerikanske skuespilleren Heather Locklear (57).

Hans mest skandaleombruste ekteskap var derimot med Pamela Anderson (51), mest kjent fra «Baywatch». Paret giftet seg i 1995, bare fire dager etter at de møtte hverandre.

SKANDALER: Tommy Lee og Pamela Anderson var ikke gift særlig lenge, men rakk å skape flere overskrifter på det korte tiden. Foto: NTB Scanpix
SKANDALER: Tommy Lee og Pamela Anderson var ikke gift særlig lenge, men rakk å skape flere overskrifter på det korte tiden. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Paret fikk to sønner sammen, Brandon Thomas (22) og Dylan Jagger (21), før de til slutt skilte seg i 1998.

Lurte alle

Nyheten om at paret nå har giftet seg på ordentlig kommer nok som en overraskelse på enkelte, ettersom de i fjor tullet med at de hadde inngått ekteskap.

I mai avslørte nemlig duoen på sine Instagram-kontoer at de hadde giftet seg, og flere amerikanske nettstederomtalte den hyggelige begivenheten kort tid etterpå.

- Gjorde det. Jeg gjør MYE, skrev musikeren som tekst til bildet hvor han kysser sin kjære etter det som ser ut til å ha vært en vielse.

- Den beste dagen noensinne, jublet Brittany i sitt Instagram-innlegg sammen med en emoji av en brud.

View this post on Instagram

Did it, I do A LOT

A post shared by T🎱ɱɱ¥ ᒪEE (@tommylee) on

Men bare en dag seinere viste det seg at det hele bare var en spøk. Furland la nemlig til litt ekstra tekst til Instagram-bildet sitt.

«Beste dagen noensinne (til å ta bilde foran et alter noen andre nettopp har giftet seg ved)».

I tillegg utdypet hun det hele på Instagrams historiefunksjon, der hun fortalte at det hele bare var en spøk:

- Folkens, Tommy og jeg har ikke giftet oss. Det var en spøk. Alteret var noen andre sitt.

- Vi skal ikke gifte oss før 14. februar neste år. Men vi kommer til å gifte oss i morgenkåper, så alle må kle seg i morgenkåper i bryllupet vårt. For det er sånn vi gjør det, tullet hun videre på Instagram.

Slåsskamp med sønnen

I mars skapte for øvrig Tommy Lee overskrifter da han havnet i et basketak med sin eldste sønn.

ELDST: Den eldste sønnen til Lee og Anderson, Brandon, havnet i et basketak med faren etter en krangel. Foto: NTB Scanpix
ELDST: Den eldste sønnen til Lee og Anderson, Brandon, havnet i et basketak med faren etter en krangel. Foto: NTB Scanpix Vis mer

«Hjertet mitt er knust. Du kan gi barna dine alt de ønsker seg i livet og de vil fortsatt gå imot deg. Godt jobbet, Brandon. Bra, sønn!» skrev 56-åringen på Twitter sammen med et bilde av en blodig og hoven leppe.

Brandon svarte med følgende melding:

«Jeg er knust over hendelsene som har funnet sted de siste dagene og som har vært et resultat av min fars alkoholisme. Jeg har jobbet hardt med å organisere en intervensjon og det er utrolig opprørende at den aldri kom så langt at den bar frukter.»

«Jeg ønsket at min fars vei mot å bli edru skulle forbli en privatsak, men som et resultat av hans anklager i sosiale medier føler jeg meg tvunget til å si noe. Jeg har og vil fortsette å samarbeide med politiet etter behov. Jeg elsker min far og ønsker bare å se ham edru, lykkelig og frisk,» skrev han i en kunngjøring til People.com.

Etter hendelsen fikk også Brandon støtte av sin berømte mor, Pamela.

MAN OVERLEVER: I kveld er Pamela Anderson gjest hos Fredrik Skavlan. Der snakker hun blant annet ut om å bli seksuelt misbrukt under barndommen. Video: NRK Vis mer Vis mer

I et langt brev publisert av TMZ tok hun sønnen i forsvar og kalte eksmannen en «syk narsissist».

«Jeg ber om at Tommy får den hjelpen han trenger. Handlingene hans er desperate og ydmykende. Han er en katastrofe som spinner ut av kontroll og han oppfører seg ikke som en far. Men dette er ikke noe nytt. Sønnene mine har gjort alt de kan for å hjelpe ham de siste månedene og bodd sammen med ham for å være sikker på at han har det bra (...),» skriver Pamela, som var gift med rockeren fra 1995 til 1998, blant annet.

LES OGSÅ: - Vi har beskyttet dem mot Hollywood-galskapen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer