Skandale-George dumpet etter 15 år

- Det var begrenset hvor mange andresjanser Kenny kunne gi, sier venn om George Michaels partner.

15 ÅR MED SKANDALER: Kenny Goss må sies å ha vært av det tilgivende slaget etter 15 år med George Michael. Men nå har han fått nok. Foto: All Over Press
15 ÅR MED SKANDALER: Kenny Goss må sies å ha vært av det tilgivende slaget etter 15 år med George Michael. Men nå har han fått nok. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: George Michaels partner Kenny Goss (51), har forlatt popstjernen etter 15 år, skriver The Sun.

Goss har måttet finne seg i mye offentlig ydmykelse opp gjennom årene, men nå skal han omsider ha fått nok av 47-åringens livsstil, sier venner av foretningsmannen til avisen.

Til slutt skal partneren ha fått nok av den tidligere WHAM!-stjernens omgang med narkotika, sex med ukjente menn, paparazzibilder av ham kyssende på andre og episoder som fyllekjøringen i fjor.

- Skriften har vært på veggen en stund. Det var begrenset hvor mange andresjanser Kenny kunne gi. Han har vært lojal mot George fra første dag, men det har ikke alltid blitt gjengjelt, sier en venn av foretningsmannen fra Texas til The Sun.

Etter at Michael ble arrestert for narkotikabruk på et toalett i London i 2008, skal de også ha gjort det slutt for en kortere periode - før Michael ble tilgitt.

- Forhåpentligvis kan dette blir den alarmklokka George trenger, sier vennen om «Wake Me Up Before You Go-Og»-sangeren.

Hva som var den siste dråpen for forholdet, er så langt ikke kjent.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Tatt på fersken med en annen mann