Skandale-elskerinnen kan bli «årets mor»

Natasha Giggs var utro med sønnens berømte onkel, Ryan Giggs, i åtte år.

ÅRETS MOR: Natasha Giggs fikk mye omtale etter å ha vært utro med sin ektemanns berømte fotballbror, Ryan Giggs, i åtte år. Nå er den tidligere «kjendis Big Brother»-deltageren nominert til «årets kjendismamma». Foto: All Over Press
ÅRETS MOR: Natasha Giggs fikk mye omtale etter å ha vært utro med sin ektemanns berømte fotballbror, Ryan Giggs, i åtte år. Nå er den tidligere «kjendis Big Brother»-deltageren nominert til «årets kjendismamma». Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Den skandaliserte skjønnheten Natasha Giggs (29), som hadde et åtte år lang forhold til ektemannen Rhodris bror, forballproffen Ryan Giggs, kan bli årets kjendis-mamma i Storbritannia.

Giggs hevder hun er nominert sammen med andre kjendis-mødre med en noe frynsete bakgrunn, som Katie Price og Danielle Lloyd, for at konkurransen skal få mer oppmerksomhet.

Etter å ha mottatt mye hets på internett for sin nominasjon, repliserte Giggs på sin Twitter-profil.

«For taperne som fortsatt er på meg for å være nominert til årets mor, skjønner dere ikke at jeg ble nominert for at dere skal ha noe å prate om? Og dere falt for det»,
skriver Natasha.

At Natasha Giggs kan vinne prisen for årets mamma har satt sinnene i kok hos store deler av det britiske folk ettersom det er moralsk sett særdeles tvilsomt å bedra sitt barns far med sin egen onkel.

Natasha har sønnen Louis (5) med Rhodri og sønnen Liam (10) fra et tidligere forhold.

«Natasha Giggs som årets mor? Det er en spøk, er det ikke? Barn, jeg har hatt meg med onkelen deres. Vil noen ha iskrem?», skriver en Twitter-bruker, mens andre drar paralleller til langt verre foreldre.
 
«Hva?! Hvem er da på lista over årets far? Joseph Fritzl?», skriver en motstander av Giggs på Twitter.
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg risikerte alt ved å være elskeren hans  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer