Skandale-Amy på scenen igjen

Fra sykehusopphold til sang for Nelson Mandela foran 64 000.

COMEBACK: Amy Winehouse feiret også den Sør-Afrikanske lederen. Foto: Stella Pictures
COMEBACK: Amy Winehouse feiret også den Sør-Afrikanske lederen. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Fredag gjorde skandaleomsuste Amy Winehouse (24) sitt comeback på scenen i forbindelse med Nelson Mandela-konserten i Hyde Park i London.

Se bilder fra konserten nederst i saken.

Amy ble i hui og hast innlagt på sykehus for et par uker siden, og legene konstaterte at stjernen har lungeemfysem. For fire dager siden ble hun utskrevet, og fredag sang hun hitene "Rehab" og "Valerie" for et feststemt publikum i Hyde Park som tok varmt imot henne.

Og skandale-Amy hadde tatt seg kraftig sammen og viste hvorfor hun har blitt verdenstjerne.

Det var i forbindelse med Nelson Mandelas 90-årsdag at flere av verdens mest kjente artister samlet seg for å hylle den levende legenden. Konserten ble ledet av "Men in Black"-skuespiller Will Smith (39), og på scenen sto artister som Annie Lennox, Sugarbabes og Jamelia.

Will Smith syntes imidlertidig ikke at det holdt å være vert for konserten, og skuespilleren tok selv mikrofonen og fremførte noen låter for den Sør-Afrikanse lederen.

Etter konserten var det klart for et storslått middagsselskap for Mandela, hvor stjerner som Kim Cattrall (51), Bob Geldof (57), Robert De Niro (64), Uma Thurman (38) var noen av de som deltok.

Det var i forkant av konserten mange spekulasjoner på om Amy Winehouse kom til å dukke opp fredag kveld. I følge Amys far har datteren reagert bra på behandlingen hun har fått under sykehusoppholdet.

- Hun skjønner at hun må forandre seg. Det eneste hun ønsker nå er å synge, fortalte han til britisk presse i forrige uke. 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer