Selena Gomez:

- Skammet meg

Selena Gomez forteller om hvordan hun opplevde det å bli sett på som et sexsymbol.

ÆRLIG: Selena Gomez var ikke helt tilfreds med et cover hun ga ut i 2015. Foto: Mario Anzuoni/Reuters/NTB
ÆRLIG: Selena Gomez var ikke helt tilfreds med et cover hun ga ut i 2015. Foto: Mario Anzuoni/Reuters/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Selena Gomez (29) er blant stjernene som så godt som har vokst opp i rampelyset. I ung alder gjorde hun seg bemerket som skuespiller i blant annet «Magikerne på Waverly Place», og senere har hun også slått seg stort opp som artist.

Men nå forteller 29-åringen at ikke alt bare har vært fryd å gammen.

- Jobber med følelsene

Under en rundbordssamtale med blant andre komiker Amy Schumer i regi av The Hollywood Reporter, letter nemlig Gomez på sløret om hvordan hun følte seg presset til å være et sexsymbol.

Hun forteller blant annet at da hun ga ut albumet «Revival» i 2015, skammet hun seg over albumcoveret, men at hun siden har lært seg å leve med det.

- Jeg har virkelig vært nødt til å jobbe med følelsene fordi jeg innså at det stakk dypere enn det som foregikk, forteller hun til magasinet, og fortsetter:

- Og det var et valg jeg ikke nødvendigvis var glad for at jeg tok, men jeg tror jeg har gjort mitt beste, jeg prøver i det minste å være meg selv. Jeg er ikke en altfor seksuell person. Noen ganger liker jeg å føle meg sexy, men det betyr ikke at jeg skal være det for alle andre. Det kan være for meg selv.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.