- Skammet meg over at jeg ikke fikk det til å fungere

Men nå har Janne Formoe lagt det ni år lange av-og-på-forholdet med Jan Fredrik Karlsen bak seg.

FORBI FOR GODT: I høst gikk Janne Formoe og Jan Fredrik Karlsen fra hverandre for tredje gang. Skuespillerinnen forteller til Dagbladet Magasinet at hun skammet seg over at hun ikke fikk forholdet til å fungere. Her er de avbildet på Petter Stordalens 16. mai-fest i 2011.  Foto: Scanpix
FORBI FOR GODT: I høst gikk Janne Formoe og Jan Fredrik Karlsen fra hverandre for tredje gang. Skuespillerinnen forteller til Dagbladet Magasinet at hun skammet seg over at hun ikke fikk forholdet til å fungere. Her er de avbildet på Petter Stordalens 16. mai-fest i 2011. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Skuespiller Janne Formoe (38) gikk inn i 2014 som singel, etter at hun og Jan Fredrik Karlsen (40) i høst gikk fra hverandre for tredje - og siste gang.

Nå er «Hotell Cæsar»-stjernen klar med en hovedrolle i TVNorges nye komiserie «Neste sommer», og klar for å legge all skam bak seg. Det sier hun til Dagbladet Magasinet.

- Jeg tror alle som har barn og går fra hverandre vet hvor vanskelig det er. Du har et håp om å forbli en familie. Jeg er en person som går langt hvis jeg har satt meg et mål jeg tror på. Og selv om det er blitt mye mer vanlig å skille lag i dag, er det fortsatt et skambelagt tema.

- Jeg skammet meg over at jeg ikke fikk forholdet til å fungere. Men jeg tenker ikke lenger at jeg ikke er like mye verdt fordi jeg ikke fikk det til, forteller Formoe åpenhjertig.

I mai i fjor bekreftet Formoe at hun og Karlsen var blitt sammen igjen, da hun dukket opp på Petter Stordalens 16. mai-fest utkledd som svensk flyvertinne og med en plakat som etterlyste «Mr. Karlsen».

AKTUELLE: Venninnene Janne og Pia Tjelta spiller begge i «Neste sommer». Her er de avbildet sammen på ELLEs sommerfest i fjor. Foto: Stella Pictures
AKTUELLE: Venninnene Janne og Pia Tjelta spiller begge i «Neste sommer». Her er de avbildet sammen på ELLEs sommerfest i fjor. Foto: Stella Pictures Vis mer

Etter noen lykkelige måneder sammen bestemte de seg imidlertid for å avslutte forholdet. Dermed var ni år med flere brudd og gjenforeninger et tilbakelagt kapittel. Paret fikk dessuten datteren Felicia (8) sammen.

- Det har vært noen heftige år. Men jeg ville aldri vært disse åra foruten. Jeg har fått verdens fineste datter. Og så er det noe med å gi seg selv tillatelse til å si at nå er det over. Sånn er det blitt, og nå ser jeg framover, understreker 38-åringen overfor Dagbladet Magasinet.

«Neste sommer» har premiere på TVNorge mandag 10. mars klokken 22.30.

LES OGSÅ: Nå er de forlovet

 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer