- Skammet meg over at jeg ikke fikk det til å fungere

Men nå har Janne Formoe lagt det ni år lange av-og-på-forholdet med Jan Fredrik Karlsen bak seg.

FORBI FOR GODT: I høst gikk Janne Formoe og Jan Fredrik Karlsen fra hverandre for tredje gang. Skuespillerinnen forteller til Dagbladet Magasinet at hun skammet seg over at hun ikke fikk forholdet til å fungere. Her er de avbildet på Petter Stordalens 16. mai-fest i 2011.  Foto: Scanpix
FORBI FOR GODT: I høst gikk Janne Formoe og Jan Fredrik Karlsen fra hverandre for tredje gang. Skuespillerinnen forteller til Dagbladet Magasinet at hun skammet seg over at hun ikke fikk forholdet til å fungere. Her er de avbildet på Petter Stordalens 16. mai-fest i 2011. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Skuespiller Janne Formoe (38) gikk inn i 2014 som singel, etter at hun og Jan Fredrik Karlsen (40) i høst gikk fra hverandre for tredje - og siste gang.

Nå er «Hotell Cæsar»-stjernen klar med en hovedrolle i TVNorges nye komiserie «Neste sommer», og klar for å legge all skam bak seg. Det sier hun til Dagbladet Magasinet.

- Jeg tror alle som har barn og går fra hverandre vet hvor vanskelig det er. Du har et håp om å forbli en familie. Jeg er en person som går langt hvis jeg har satt meg et mål jeg tror på. Og selv om det er blitt mye mer vanlig å skille lag i dag, er det fortsatt et skambelagt tema.

- Jeg skammet meg over at jeg ikke fikk forholdet til å fungere. Men jeg tenker ikke lenger at jeg ikke er like mye verdt fordi jeg ikke fikk det til, forteller Formoe åpenhjertig.

I mai i fjor bekreftet Formoe at hun og Karlsen var blitt sammen igjen, da hun dukket opp på Petter Stordalens 16. mai-fest utkledd som svensk flyvertinne og med en plakat som etterlyste «Mr. Karlsen».

Etter noen lykkelige måneder sammen bestemte de seg imidlertid for å avslutte forholdet. Dermed var ni år med flere brudd og gjenforeninger et tilbakelagt kapittel. Paret fikk dessuten datteren Felicia (8) sammen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer