Timothée Chalamet:

Skammer seg over klinebilde

Klinebildet med kjendisdatteren ble latterliggjort i sosiale medier. Nå forteller skuespilleren om skammen.

FLAU: Timothée Chalamet er ikke særlig begeistret over at det mye omtalte bildet eksisterer. Foto: Amy Sussman/AFP/NTB
FLAU: Timothée Chalamet er ikke særlig begeistret over at det mye omtalte bildet eksisterer. Foto: Amy Sussman/AFP/NTB Vis mer
Publisert

«Call Me by Your Name»-stjernen Timothée Chalamet (24) har en lovende filmkarriere foran seg, og har allerede en rekke film- og tv-roller å vise til.

For nevnte film ble han også nominert til en Oscar for beste mannlige skuespiller. Da var han bare 22 år gammel, og ble med det den yngste på 80 år til å motta nominasjonen.

Han har også lagt bak seg en rekke profilerte forhold, blant annet med Madonnas datter Lourdes Leon (24) og Johnny Depps datter Lily-Rose Depp (21).

Sistnevnte ble det slutt med i april i år. Modellen og skuespilleren ble koblet til hverandre i 2018, etter at de hadde blitt observert i het omfavnelse på gaten i New York.

Romantisk øyeblikk ble «meme»

Paret reiste rundt sammen, blant annet til Paris og Italia. I den italienske byen Capri var de to i het omfavnelse på båttur, da paparazzifotografenes linser fanget de to for alltid.

VAR KJÆRESTER: Lily-Rose Depp og Timothée Chalamet var sammen i rundt to år. Foto: Tony Clifton/SplashNews.com/NTB
VAR KJÆRESTER: Lily-Rose Depp og Timothée Chalamet var sammen i rundt to år. Foto: Tony Clifton/SplashNews.com/NTB Vis mer

Særlig et bilde fikk fart på seg i sosiale medier, og dukket flere ganger opp som et såkalt «meme», hvor noen hadde lagt på humoristisk tekst over bildet.

Her ser man Chalamet og Depp forveksle kyss, mens de koser seg i solen. Det kan imidlertid trygt sies at førstnevnte ikke er særlig heldig med dette ene bildet, og det gir han nå også uttrykk for.

I et større intervju med magasinet GQ forteller han nemlig hvordan han følte det da han oppdaget bildet av seg selv og sin daværende kjæreste.

- Jeg gikk til sengs den natten og tenkte at det var en av de beste dagene i mitt liv. Jeg var på denne båten hele dagen med noen jeg virkelig elsket, og da jeg lukket øynene, tenkte jeg utvilsomt at «dette var fantastisk», sier han.

- Ser ut som en dust

Dagen etterpå var ikke godfølelsen like tilstedeværende, da paparazzibildet hadde funnet veien til offentligheten.

- Å våkne til alle disse bildene, og føle meg skamfull fordi jeg ser ut som en dust? Så bleik? Også spør folk om det var et PR-stunt. Et PR-stunt!? Tror dere at jeg har lyst til å se sånn ut foran dere alle sammen, sier han til magasinet.

FIKK KRITIKK: Shawn Mendes og Camila Cabello har blitt fortalt at de kliner som fisk. Slik svarer de. Video: @shawnmendes. Vis mer

Det er som kjent slutt mellom de to Hollywood-yndlingene, men Chalamet har tilsynelatende gått videre. I juli ble han igjen fotografert av paparazzifotografer, denne gangen med den meksikanske skuespilleren Eiza Gonzalez (30).

TMZ har publisert bilder av turtelduene ved bassengkanten i Cabo San Lucas i hjemlandet hennes.

Også på disse bildene er 24-åringen ute med trutmunnen, men de nye bildene kan ikke sies å være av slik karakter at «memes»-produksjonen starter opp igjen.

LES OGSÅ: - Brudd med 32 år yngre kjæreste

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer