Timothée Chalamet:

Skammer seg over klinebilde

Klinebildet med kjendisdatteren ble latterliggjort i sosiale medier. Nå forteller skuespilleren om skammen.

FLAU: Timothée Chalamet er ikke særlig begeistret over at det mye omtalte bildet eksisterer. Foto: Amy Sussman/AFP/NTB
FLAU: Timothée Chalamet er ikke særlig begeistret over at det mye omtalte bildet eksisterer. Foto: Amy Sussman/AFP/NTB Vis mer
Publisert

«Call Me by Your Name»-stjernen Timothée Chalamet (24) har en lovende filmkarriere foran seg, og har allerede en rekke film- og tv-roller å vise til.

For nevnte film ble han også nominert til en Oscar for beste mannlige skuespiller. Da var han bare 22 år gammel, og ble med det den yngste på 80 år til å motta nominasjonen.

Han har også lagt bak seg en rekke profilerte forhold, blant annet med Madonnas datter Lourdes Leon (24) og Johnny Depps datter Lily-Rose Depp (21).

Sistnevnte ble det slutt med i april i år. Modellen og skuespilleren ble koblet til hverandre i 2018, etter at de hadde blitt observert i het omfavnelse på gaten i New York.

Romantisk øyeblikk ble «meme»

Paret reiste rundt sammen, blant annet til Paris og Italia. I den italienske byen Capri var de to i het omfavnelse på båttur, da paparazzifotografenes linser fanget de to for alltid.

Særlig et bilde fikk fart på seg i sosiale medier, og dukket flere ganger opp som et såkalt «meme», hvor noen hadde lagt på humoristisk tekst over bildet.

Her ser man Chalamet og Depp forveksle kyss, mens de koser seg i solen. Det kan imidlertid trygt sies at førstnevnte ikke er særlig heldig med dette ene bildet, og det gir han nå også uttrykk for.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer