Ute av «Farmen»:

Skammer seg over «Farmen»-exiten

Den hjemsendte «Farmen»-deltakeren trodde alt ble enkelt, men bommet grovt.

FARMEN: Da han røyk ut av Farmen, gikk han rett på McDonalds og kjøpte ti Big Mac. Video: TV2 / Dagbladet / Rød Løper Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Finaleuka nærmer seg med stormskritt i årets «Farmen». I den nest siste tvekampen denne høsten var det Simon Tronstad Jacobsen som skulle opp mot utfordrer Gunnar Svingen (25), som for én uke siden slo ut den aller største profilen, Robert Michael Scott (54), i grenen øksekast.

Nok en gang var det øks det handlet om, og etter en intens og spennende tvekamp, var det til slutt Jacobsen som kunne slippe jubelen løs.

Hadde «avtale»

Dermed måtte Svingen pakke sammen sekken og reise hjem, noe han selv virkelig ikke hadde sett for seg.

- Det blir jævlig flaut å se dette på TV. Fordi folk rundt meg er sikre på at jeg vinner hele «Farmen». I min gjeng er jeg den fremste frontfiguren for det å skulle vinne, så de som kjenner meg forventer det. Jeg er oppvokst på landet, og har drevet med quiz i mange år, så alt burde ligget til rette for at dette skulle gå bra, sier han til Se og Hør.

Han bedyrer at han var klar for kamp søndag.

- Jeg var sykt gira. Jeg klarte ikke holde meg unna. Jeg og Simon hadde en egen avtale om ikke å velge hverandre, så jeg vet ikke helt hva som skjedde der. Men jeg meldte meg uansett som andrekjempe.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer