IKKE VERDT DET? Noomi Rapace viser seg å være like frittalende som sin rollefigur Lisbeth Salander i filmen "Menn som hater kvinner". Og er lite fornøyd med hvordan filmen ble. Foto: Filmweb
IKKE VERDT DET? Noomi Rapace viser seg å være like frittalende som sin rollefigur Lisbeth Salander i filmen "Menn som hater kvinner". Og er lite fornøyd med hvordan filmen ble. Foto: FilmwebVis mer

Skammer seg over egen film

Kvinnen bak Lisbeth Salander slakter "Menn som hater kvinner".

SEHER.NO: Skuespiller Noomi Rapace (29) har gjort stor suksess som Lisbeth Salander i filmen "Menn som hater kvinner". Men selv trodde hun at folk ville hate filmen.

- Det er jo ingen fantastisk film. Det er lett å se at den kunne vært gjort bedre. Det føles latterlig når jeg får spørsmål om hvorfor den ikke var med å kjempet om prisene i Cannes. Den hadde ingenting i konkurransen der å gjøre, så enkelt er det, sier hun til filmmagasinet Filter ifølge Aftonbladet.

Men Rapace stopper ikke der. Da filmen hadde premiere i Stockholm skal hun til og med ha "skammet seg". Og hun var sikker på at filmen skulle slaktes. Isteden ble hun dagen derpå møtt med hyllest.

Rapace gikk ned fem kilo, trente kampsport fire ganger i uken og sluttet helt å spise pasta, hvitt brød og poteter i de sju månedene hun forberedte seg til rollen.

I ettertid mener hun filmen kanskje ikke var verdt alt slitet, men håper at hun skal bli oppdaget av andre.

- Det er jo mulig at Lars von Trier har sett "Menn som hater kvinner". Men han synes kanskje bare at det var klønete søppel. Mange blir sikkert provosert av den på den måten. Det hadde nok jeg også blitt, sier den svært så oppriktige Noomi Rapace.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: - Vet ikke om min mor lever