Skammer seg ikke over mammakroppen

Christina Aguilera endret seg etter at sønnen ble født.

AVSKYR TRENING: - Jeg har aldri vært spesielt god på å holde meg i form! Jeg er ikke blant dem som elsker å ta seg en treningsøkt. Jeg avskyr det, jeg liker det virkelig ikke, sier Christina Aguilera. Foto: Stella Pictures
AVSKYR TRENING: - Jeg har aldri vært spesielt god på å holde meg i form! Jeg er ikke blant dem som elsker å ta seg en treningsøkt. Jeg avskyr det, jeg liker det virkelig ikke, sier Christina Aguilera. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: «What a girl wants»-sangeren Christina Aguilera (29) avskyr å trene. Likevel gjør hun det.

29-åringen, som har en to år gammel sønn, Max, sammen med eksmannen Jordan Bratman, forteller til Look magazine at hun bare trener for å klarne sine tanker.

- Jeg har aldri vært spesielt god på å holde meg i form! Jeg er ikke blant dem som elsker å ta seg en treningsøkt. Jeg avskyr det, jeg liker det virkelig ikke. Men jeg gjør det fordi det hjelper meg til å føle meg bra og fordi hjernen har godt av det. Jeg løfter litt vekter, trener kondisjon og litt boksing, sier hun til magasinet.

Sangstjernen innrømmer også at hun ikke syntes det var vanskelig å føle seg sexy etter fødselen for om lag to år siden. Årsaken er enkel, ifølge henne selv.

- Det var lett for meg å føle meg sexy etter at jeg fikk Max. Jeg fant en type lit til meg selv og til kroppen min i den perioden. En type selvsikkerhet som jeg ikke hadde opplevd før, avslører Christina Aguilera, som ikke er redd for å bli gammel.

- Det har skjedd noen endringer ved meg, det er som at man blir eldre. Jeg synes virkelig ikke det er ille å bli eldre, man lærer jo bare mer og mer jo eldre man blir, sier hun i intervjuet.

I oktober ble det kjent at Aguilera bare dager etter nyheten om separasjonen fra Jordan Bratman, offisielt hadde søkt om skilsmisse fra ham.

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ:
- Fraktet til legevakten like før bruddet