I BARCELONA: Top Model-jentene må posere i bikini for Triana Iglesias i mandagens episode. Her er hele gjengen samlet i den spanske millionbyen. Foto: TV3
I BARCELONA: Top Model-jentene må posere i bikini for Triana Iglesias i mandagens episode. Her er hele gjengen samlet i den spanske millionbyen. Foto: TV3 Vis mer

- Skammer meg over bikinibildet

Flere Top Model-deltakere føler seg lurt etter foto-shooten med Triana Iglesias.

Publisert
Se alle bildene nederst i saken!

SEHER.NO: Deltakerne i TV3-programmet «Top Model» reagerte med gledeshyl da de under årets innspilling fikk anledning til å bli fotografert på stranda i Barcelona av modell og «Paradise Hotel»-programleder Triana Iglesias.

Men i kjølvannet av bikini-shooten, som vies mye tid i mandagens episode, har ikke alle jentene vært like fornøyd med resultatene av fotograferingen.

Skammer seg
Flere jenter skal ha reagert på at TV3 bruker bilder fra shooten i promotering og omtale av programmet.

- Jeg ble sjokkert første gang jeg så bilde av meg selv fra stranda i pressen. Disse bildene er jo tatt med et enkelt kamera, og i mitt tilfelle fra en veldig uheldig vinkel.

- Jeg skammer meg over bikini-bildet og vet at også andre jenter som har sett bildene sine har reagert negativt på at disse gis ut i pressen, noe vi ikke visste de skulle, sier «Top Model»-deltaker Eirin Hagstrøm (18) til Seher.no.


Gruer seg til å se programmet

Modellen hevder hun gruer seg til å se mandagens program, selv om totalinntrykket hennes av «Top Model» har vært positivt.

- Hele settingen var så rar, og jeg har vært i kontakt med TV3 etter at jeg så bildene på trykk første gang. Men det var ingenting å gjøre med.

Heldigvis har jeg stort sett bare fått positive reaksjoner fra de rundt meg så langt, og jeg har ikke mistet lysten på å jobbe som modell, sier hun til Seher.no.

- Viser ikke bare ferdige fotoshoot-bilder

Line Vee Hanum i TV3 sier til Seher.no at «Top Model»-deltakerne får beskjed om at alle bilder fra innspillingen kan bli brukt i sammenheng med programmet.

- Et av poengene med «Top Model» er å vise også det som skjer bak kamera, og ikke bare de ferdige fotoshoot-bildene.

- Når det gjelder kvaliteten på bildene, så vil alle som ser programmet skjønne at dette ikke er tatt av en profesjonell fotograf med profesjonelt utstyr.

- Var veldig nervøs
«Top Model»-deltaker Inga Maurstad innrømmer at også hun er nervøs for hvordan bikini-bildene vil bli oppfattet.

- Jeg har ikke sett bildene fra Barcelona selv, så jeg ikke om jeg er fornøyd eller ikke. Men husker at jeg var veldig nervøs i starten, og håper det ikke synes. Det var veldig spennende, men Triana var veldig hyggelig å jobbe med.

- Foto-shooten har ikke tatt fra meg lysten til å jobbe som modell. Til høsten planlegger jeg å flytte til Oslo, siden jeg har fått et tilbud fra et modellbyrå, sier hun til Seher.no.

«Top Model» ser du på TV3 mandager kl. 20.30. Få full oversikt over dine favoritt-program i Seher.nos TV-guide!
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: Tvunget til å klippe håret - røk rett ut

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer